İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben derya deniz
2 düşükten sonra
allahım 3. bebeğimi bana kısmet etti
okadar tedişrgin bi hamilelik geçirdimki bunada bişey olacak diye nasıl korkuyordum
allahım kısmet etti
allahım hepinize kısmet edecek merak etmeyin
yeterki kafaya takamyın çıkarın aklınızdan
ben bidaha olmaz diyordum 2 lkkürtajdan sonra
hiç umudum yoktu
hatta korunuyorduk
bi baktım hamileyim
çok güzel bişey
çok farklı bi zevgisi var
aşık oldum kızıma resmen
hepiniz içi n dua edeceğim
keşke doğumdan önce görseydim topiği hepinize dua ederdim
neyse artık lohudsa duasını kabul edin hepinizi öptümmm

deryacımm hoşgeldinn canım topiğimize olsun şimdide duaların kabul olur inşallah seni merak etmiştik hepp kızın oldu demek ne mutluu ...tanıdığın vardır dimi bu topikte benden başka?

gülsümüm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinnn sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhhhh:1hug:
beyzam geçmiş olsun canımmmm
seherim ne işiiiiiiiklava:klava:kız Allah korusun bişi olacak yeğenime otur oturduğun yerde hele bi sağlıcakla kucakla ondan sonra yap ne yapıyorsannnnn:1hug:
off ne bilem ya benki bişi yapmıyom siz yazınca da korkuyom iştee Allah korusun meleklerimiziiiii
derya denizim hoşgeldinnnnn Allah sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin meleğineee hiç ayırmasın senden inşallahhhh:1hug:

valla ayşecim bu günde gittik çıkma niyeti yok son 1 hafta fenalık bastı benide geldim bi temizlik yapam dedim belki kıçını kaldırır gelme niyet eder

mervecim gecenki gibi belirtiler varmı de bana bakam hani gecen tuturduydum çıktıydı

onu bunun bilmemede insan hamile olduğunu anlıyor içine doğuyor yani bi şekilde bende öyle olmuştu

mervecim gecenki gibi belirtiler varmı de bana bakam hani gecen tuturduydum çıktıydı
tık yok kız ne akıntı ne göğüs ağrısı arada ama yumurtalıklarıma sancı giriyor içine ne doğuyor peki?
onu bunun bilmemede insan hamile olduğunu anlıyor içine doğuyor yani bi şekilde bende öyle olmuştu

ya nebilim bana doğmuyor bişi bazen heves ediyorum acaba diyorum?

amin canım normal olcağı için beklemedeyiz son haftamız ama gelmeye niyetimiz yok

ay o songünler hiç bitmiyor bilirim
bende normal doğum yaptım
28 mart akşamı sancım yavaş yavaş bbaşladı anladım uyuyayım dedim zaten doğum sancısıysa beni uykudan uyandırır öylede oldu 6:30 da uyandırdı neyse sen doğum bekşliyorsun kısa keseyim akşam 7 dede doğum yaptım darısı basınaaa

yav sancı her ikisindede oluyo ama hani akıntı geliyo regl ağrısı oluyo desedin derdim tamamsın sen ama inşallah olur bu ay sen bize müjdeyi verirsin

yok yanlış yazdım39+5 diyecektim kız
evet biliyorum onunkinide adı idil görüyorum
biz ikisinide yazdırdık kimliğine
kendisi hangisini isterse onu kullansın
babası iki isism olsun dedi
gerçi ikisinide kendi koydu ama
neyse

sağol deryacım, Allah bağışlasın minicikini
içine doğma meselesine gelince, geçen ay başından itibaren içim kıpır kıpırdı, bu ay var galiba dedim, adetim tam 9 gün gecikti ama malesef.... hiç öyle hissetmemiştim daha önce. o yüzden artık hiçbir belirtiye inanmıyorum......

yav sancı her ikisindede oluyo ama hani akıntı geliyo regl ağrısı oluyo desedin derdim tamamsın sen ama inşallah olur bu ay sen bize müjdeyi verirsin

inşallahh çok isterim ama yok valla sehercim kaydirigubbakcemile3 buay olmazsada üzülmicem yook artık önümüzdeki aya kürlerle hazırlancam inşallah ozamana :CüvCüv:

evet var diğer kızlar ne oldu hamile olan varmıı?????????

derya denizzzz diğer kızlarrrrrrrr huhuuuu ben seni çıkartacam sanki biyerlerdenn sende oklavamdan epey nasibini almıştın zamanında dimiiiiiiii bana öyle geliyor da yanılıyormuyum acabaaaaa armut dersem çıkkkkk elma dersem çıkmaaaa armuttttttttlülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol::roflol::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…