İnatla bir gün ANNE olacağım !

gülsümcüm sende ne kaynana varmış sen yorgun gelmişsin zaten yardımcı olacagı yerde sen koşturuyorsun neyse sen sinir olma
kaynananın iyisi bile 40 sene yanaçakmış :roflol::roflol:
ama şu var bizde kaynana olucaz mafoldumbenmafoldumbenkafamçokkarıştı

iyi canım prensesi babannnesine bıraktım oyalasınlar diye bende misafirim gelicek hazırlık yapıcam sen nasılsın

merhaba kızlar nasılsınız ben biraz geç kaldım ama dün gece migrenim tuttu ölüyorum sandım ağrıdan saat 9 akadar sabrettim baktım olmuyo yarım minoset içtim ağrım gece 11,30 da geçti şimdi daha iyiyim ama ilaç içtiğim için üzgünüm biraz inşallah bebeğim etkilenmemiştir.
Sabahtan beride vergi yapıyoruz izin falan da alamadım anlayacağınız işler yoğun ve ben dinlenemiyorum o yüzden de gelemedim

Ayşe gelmiş gitmiş kırmızılar gelene kadar hamile sayılırsın cnm
Şebnem kırmızıları görmüş üzülme tatlım inşallah tüp bebekle ikizin olcak senin zuzu sinem gibi

geçmiş olsun asiş beyaz melek afiyet olsun canım
esra nasılsın ben yemek yedim geldim canlarım

en geldiiim kırmızıyı da yedim şimdi kahvaltı hazırlıyo ablamlar, sonra tekrar girerim, görüşürüz kızlar

selam kızlar nasılsınız dun ugrayamadım ne var ne yok bı arkadasımızın kanamsı vardı bıraz gecmıse bakamadım nasıl olduuu

ayşem gelsin be boşver.nasılsa bir gün gelmicek ve 9 ay boyunca biz kapıları kapatacaz kırmızılara inşallah.

sehercim kolay gelsin canım bende iyiyim işte
asiyecim üzülme bir şey olmaz bebegine doktorlar minoset veriyor hamilelikte geçmiş olsun ..
ayşecim kırmızılar gelmiş üzülme sakın rabbimin bildigi bir şey vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…