İnatla bir gün ANNE olacağım !

şebo canım kırmızıların gelmiş üzülme elbet kavuşacaksın bebegine ben inanıyorum sabır lazım
hayırdır esracım niye öglen yemegi yiyemiyorsunki...

:1shok: amaa nedeeeeeennnnlmaz:

şebo canım kırmızıların gelmiş üzülme elbet kavuşacaksın bebegine ben inanıyorum sabır lazım

canlarım öle bi iştahsızım ki anlatamam hiç bişi çekmio canım akşam oda eşime eşlik etmek için yiyom noldu bana bilmiom normalde öğün kaçırmaz arada da atıştırırdım

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

26 temmuz.......cetrefilli
31 temmuz........alabama
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
ikizleeerrrr.. .....rahel
20 ağustos.......esraa47
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
gelevera........
zuzu79.......

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

saol canım ilk gün biraz üzüldüm ama sonra toparladım inşallah kavuşacağımız günler gelir. zaman geçtikçe umutlar azalıyo ama idare ediyoruz işte. tatile gidip geliyim biraz daha inatçı olurum sanırım tüp deneyeceğim ben de tüpün tutma olasılığı daha fazla aşılamanın doğal yoldan pek bi farkı yok ama meşakat olarak hergün doktora git iğne ol filan insan umutlanıyo tabi. neyse napalım kader utansın.

kızlar nihayet uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım...neler oldu bilmiyorum okuyamadım geçmişi...biz iyi olmaya çalışıyoruz..sarılık hala geçmedi..en son salı akşamı fototerapi aldı oğlum hastanede...inşallah iyi olacak...ananemizi de gönderdik bugün bursaya...canım çok sıkkın...ne bileyim bi tuhafım işte...

hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer oğluşumuzun sarılığı.canın neden sıkkın annen gitti diyedir.

ah benimm canım adaşım gelmişşşş yaaa çooook özlemiştik seniiii.. canım şimdi haklı olarak annenlere alıştın tabi onun burukluğuda vardır.

insallah iyi gelir düşer sarılığıı cnm geçmiş olsn tekrar.
kız ben seni 38de doğurtcaktım noldu nasıl oldu anlatsana sen bizde değişiklik zuzu sinem hamile rahel emel tüp yaptırdı beklio sonucunu

merveeeee hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun, kuzey bey de atlatacak annesi inşallah canım benim, izmirin sıcagını görünce seni daha iyi anladım valla, eee anlatsana dogumu zamanın varsa??

şebo da gelmiş gitmiş, ne güçlü kızsın ulem şebo, maşallah ben de dün gece bi baktım kırmızılar geldi, napalım dedim takmamaya çalışıyorum da zaman da geçiyo hayırlısı olsun bakalım dedim....
gülsümcüüüüüm sen napıyon kuzu? diğer kızlar nerde?

kızlar ilaçlarımı kullanmakta geç kalınmış o yüzden düşük yapıyorumm mafoldumben mafoldumben haber vereyim istedim hoşcakalın yazdıklarınızı sonra okurum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…