İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar ilaçlarımı kullanmakta geç kalınmış o yüzden düşük yapıyorumm mafoldumben mafoldumben haber vereyim istedim hoşcakalın yazdıklarınızı sonra okurum mafoldumben

canım ya belli mi olur belkide düşmez bebişiinn doktor kesin dese bile rabbim bilir

takvimi yapan sincap da beni 23 ağustos diye kaydedeversin artık
şunu anladım eger temmuzda hamiş kalsaydım bebiş nisanda gelip baba burcundan olacaktı, ama şimdi ağustosta hamile kalacağım anne burcundan olcak danam

kızlar ilaçlarımı kullanmakta geç kalınmış o yüzden düşük yapıyorumm mafoldumben mafoldumben haber vereyim istedim hoşcakalın yazdıklarınızı sonra okurum mafoldumben
of canım beniiiim, hayırlısı, bak canım, kontrolsüz hamile kalma bi da, tedavini yaptır bi ondan sonra çalışmalara başlayın, allah bir daha yaşatmasın canım, sabırlar dilerim...

hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer oğluşumuzun sarılığı.canın neden sıkkın annen gitti diyedir.

evet canım annem gitti diye...giderken ağlama krizine girdim resmen..şimdi daha iyiyim..sizler iyi geliyosunuz bana...

bende sizi çok özledim adaşım...hep aklımdaydınız...ama şu sarılık geçemedi kaldı..inşallah artık atlattık sayılır..oğlum büyüdü artık...17 günlük bugün...doğum tarihimiz 13 temmuz bu arada...14 değil...

13 temmuz...öğlen tam 2 saat uyudum..hafta sonunun yorgunluğu vardı tabi...zaten hafta sonu azar azar doğum sancım başlamış ben anlamamışım...arada bi kasıklarım ağrıyodu..kuzeyin başı aşagıda diyedir diyodum hep...neyse uyandım saat 17.20 falan...makinaya çamaşır attım...ablamı aradım..bursadaydılar..izmirden dönerken bursaya uğradılar...hafta sonu beraberdik ablamlarla...neyse onunla konuşuyorum..gülerken birden suyum geldi...onada bişey diyemedim...kapadım telefonu hemen eşimi aradım gelmen lazım dedim...niye bile demedi..bekliyomuş o da meğer...sonra doktorumu aradım...bebeği alıcaz başka yolu yok dedi...allahım dedim en fazla 1-2saat sonra kuzeyim kollarımda...dr um da tatilde çeşmede..kadın plajdaydı aradığımda...zaten doğuma son anda yetişti...eşim geldi...daha hastane çantam hazır değil...bide onu hazırladık o telaşla...benim sancılar gelmeye başladı hafften..yola çıktık...saate bakıyorum 5 dk da bir geliyo...sora 3 dk ya düştü...hastaneye geldik..beni hemen odama aldılar...eşim yoldan arayıp haber vermişti hastaneye zaten...neyse 2 ebe geldi..biraz parmakladılar beni...açılma 4 cm dediler...nst ye bağlandım..sancı şiddeti ve bebeğin kalp atışlarına bakılıyo..bende bağırma falan yok ama değişik bi duygu hissediyorum...her sancı oğluma yaklaştırıyo beni...derin nefes alıp veriyorum...epidural kateter takılacak dediler..sonra yine odama getirecekler beni...sancı çekmeye devam...eşimle vedalaşamadım bile...aldılar tekerlekli sandalyeye...ameliyathaneye indik....kateter takıldı...baktım dr um geldi...o ana ne kadar rahatladığımı anlatamam...muayene edeyim öyle çıkarın odasına dedi...ama odama çıkmaya zaman kalmamış meğer...elini attığı gibi benden yine su geldi...açıklık 10 cm...çabuk diyo dr um doğum başlamış...doğumhaneye çıkmaya zaman yok..ameliyathaneyi hazırlayın diyo...hemen ilk doz epidural verildi...artık sancıyı hissetmiyorum...ebeler dirsekleriyle karnıma bastırıyo...herşey rüya gibi...ve sonunda sarı kafalı pamuk oğlum çıkıyo....saat 20:35 ilk 10 dk ses yok..nefes alamıyo...hemen kuvöze aldılar meleğimi..sadece saniyelik yüzünü görebildim...bembeyazdı...ve dünyanın en güzel şeyiydi...ne acı ne sancı...hiçbişey umrumda değildi...sadece kuzeyimi kollarıma almaktı tek dileğim...şükür o da oldu..şimdi yanımda uyuyo...mis kokulum bana hayatımın en güzel duygusunu yaşatıyo...artık bi anneyim ben....

darısı sizlere olsun kader arkadaşlarım...hepinizden allah razı olsun...dualarınız için...

hoşgeldin dert ortağım biricik sevgilim :roflol: özledim seni.iyiyim canım haftaya çarşambaya randevu aldık söyledim burda rahim filmi için.

şaka mı yaa nasıl oluur buu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı çok üzüldüm yaa senağlama

B]BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
ikizleeerrrr.. .....rahel
20 ağustos.......esraa47
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
gelevera........
zuzu79.......

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

sanem dilerim korktuğun şey değildir canım rabbim rahmet merhamet etsin inşallah.sabır versin.

:gitme: ay adaşımm ağlattın kız benii allah bağışlasın yavrunu sağlıkla mutlulukla büyütün cnm beniimm..doğumun epey kolay olmuş ne mutlu sana.. bi ara kuzeyin resmini de eklersin minnoşuda görürüz.. kokla bizim içinde

cetrefill gel kız yeni takvim yapayım sana..
adaşım sanada bebekli bi takvim yapayım hemenciikk

Sanem canım ne yaptın inş. söylediğin gibi olmamıştır. Ama olursa da bunda da Rabbimin bir hikmrti illaki vardır. Üzme kendini ve olanda hayır vardır de canım inş.dualarımız seninle...

ilgilenen arkadaşlar çoooooooook teşekkür ediyorum okudum mesajlarınızı. zor anlar yaşıyorum. henüz düşmedi ama kanamam devam ediyor düşmesi kesin dedi doktor..... allah kimseye yaşatmasın. mafoldumben

rabbim hayırlı ve saglıklı bir şekilde göndersin şebnemcim üzülmek elde degil ama napalım bizde bebişlerimize dogunca gösteririz kaydirigubbakcemile5 inşallah tutar bebegin..

canım çok üzüldüm geçmiş olsun allah sabırlar versin senin 2 düşügünmü hiç korunmadanmı hamile kalıyorsun

günaydın kızlar nasılsınız
sanem canım çok geçmiş olsun inş. meleğin gitmez yaa çok üzüldüm benim bildiğim pıhtılaşma sorunları olanlar hamileliği düşündüğü anda ilaçlarına başlıyo bidaha aynı hataya düşme canım dr. kontrolünde hamiş kal canım allahtan hamiş kalabiliyosun canım üzüldüm yaaaa allah hamiş kalanlara kucağına almayı nasip etsin canlarım
merviş kız çok duygulandım gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca

sanemcim canım çok uzuldum canım allahım sabırlar versin
mervem dönmüşüm kuzeyin annesi aramıza hoş geldiniz canlarım
gunaydın hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…