ilgilenen arkadaşlar çoooooooook teşekkür ediyorum okudum mesajlarınızı. zor anlar yaşıyorum. henüz düşmedi ama kanamam devam ediyor düşmesi kesin dedi doktor..... allah kimseye yaşatmasın. mafoldumben
günaydınn canlarımm...
sanemcimm bende yaşadım biliyosun malesef ki bebeğin yaşayacağı varsa yaşıyor..sen dua et allahtan umut kesilmez inşallah..
kızlar azönce emel ile konuştum pazartesi kan testi günüymüş dualarınızı esirgemeyin.. yarında belki idrar testi yapacakmış evde herkese selamları var
Bu nevgul61 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir
ay bu ne demek ya gülsüm bi ğuan veremedim azönce sehere asiyeye raziyeye verdim
inşallah güzel haberler verir.kızlar dün arkadaşım söyledi.3 haftalık evli bi arkadaşımız var o hamileymiş.böyle içim bi tuhaf oldu.rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama insanoğluyuz işte aklımdan şu geçmedi değil.o ilk ilişkisinde hamile kaldı bense ne ilaçlar içtim ne kadar çok ultrasona girdim ve daha bir çok şey. :çok üzgünüm:
sanaaa demeeedimmiii önceee banaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile:roflol:
gulum üzülme allahım sanada vericek en kısa zamanda bende veremiyom mervecim gulsume
inşallah canım ama içim burkulmadı değil. hooopp hoopp ne oluyo gülsüme veremedim falan töbe töbeee:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?