İnatla bir gün ANNE olacağım !

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar olsun inşallah

Sanemcim inan seni anlıyorum bende bebeğimi kaybedince çok kötü olmuştum ama kaybettiğimden beri doktor kontrolünde hamile kalmaya çalıştım ve şu an hamileyim . Bebeğinin seni bırakmamasını dilerim Allah tan ama oldu ya kaybedersen yeniden hamile kalacaksın üzülme Allah ım hayırlı zamanda sağlıkla versin cnm benim. Tabi şu an bebeğin yaşıyor onun yaşaması şu an daha önemli ama sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun cnm

ay kızlar 1 hafta var adet olmama haftaya c.tesi yada pazar pek şaşmaz hayırlısını versin allah adeti yakın olan var mı

allahım yar ve yardımcın olsun canım benim kuzumm. :çok üzgünüm:

günaydınn canlarımm...

sanemcimm bende yaşadım biliyosun malesef ki bebeğin yaşayacağı varsa yaşıyor..sen dua et allahtan umut kesilmez inşallah..

kızlar azönce emel ile konuştum pazartesi kan testi günüymüş dualarınızı esirgemeyin.. yarında belki idrar testi yapacakmış evde herkese selamları var

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
ikizleeerrrr.. .....rahel
20 ağustos.......esraa47
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
gelevera........
zuzu79.......

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

günaydın kızlar nasılsınız cumalarımız mübarek olsun
geçmişi tam okumadım ama sanemcim geçmiş olsun canım dur bakalım rabbim büyüktür seninle kalmasını isterse kalır canm ama alırsada razı olcaz o herşeyin en iyisi bilir bitanem
mervem gelmiş kuzeyimize çok çok geçmiş olsun bitanem allahım miniğimize güç kuvvet versin hemen atlatsın artık onu görmek istiyoruz

seheeeeeeeeerrr kız var mı bi plan bu akşama ?

yeni yaşın hayırlı olsun güzel anne bebeciğinle eşinle ailenle (ve bide bizle) huzurlu mutlu nice yaşlar geçirmen dileğiyle..

inşallah güzel haberler verir.kızlar dün arkadaşım söyledi.3 haftalık evli bi arkadaşımız var o hamileymiş.böyle içim bi tuhaf oldu.rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama insanoğluyuz işte aklımdan şu geçmedi değil.o ilk ilişkisinde hamile kaldı bense ne ilaçlar içtim ne kadar çok ultrasona girdim ve daha bir çok şey. :çok üzgünüm:

Bu nevgul61 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir

ay bu ne demek ya gülsüm bi ğuan veremedim azönce sehere asiyeye raziyeye verdim

Bu nevgul61 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir

ay bu ne demek ya gülsüm bi ğuan veremedim azönce sehere asiyeye raziyeye verdim

sanaaa demeeedimmiii önceee banaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile:roflol:

öyle gülüm işte burda kader kısmet malesef ki biz sorgulayamıyoruz ki allahın hikmeti dediğin gibi canııııımmm :1hug::1hug:

teşekkür ederim mervecim var gıbı selenı kayganaya bırakıcaz kociş yemeğe çıkarıcakmış tabi daha o sölemedi kaygana ispiyonladı o hiç belli bile etmiyo bişey adamın umrunda değil

gulum üzülme allahım sanada vericek en kısa zamanda bende veremiyom mervecim gulsume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…