İnatla bir gün ANNE olacağım !

işten ben; varya profillerimizde herkes duygusal falan fıstık yazmış.benim ne yazdığıma bakarmısınız. :roflol:

eşine vurgun,çocuk hastası,sevgi dolu

bide böle yazıyor gülsüm :kedi:

hoşgeldinn ravzaaa hayırlı cumalar

teşekkür ederim mervecim var gıbı selenı kayganaya bırakıcaz kociş yemeğe çıkarıcakmış tabi daha o sölemedi kaygana ispiyonladı o hiç belli bile etmiyo bişey adamın umrunda değil
kız ispiyonladı da neymiş allah seni DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM EŞİNLE SELENLE KARDEŞLERİYLE VE SEVDİKLERİNLE GÜZEL YILLARA İNŞALLAH
inşallah canım ama içim burkulmadı değil. hooopp hoopp ne oluyo gülsüme veremedim falan töbe töbeee:roflol::roflol:
bende veremedim gülsüm sana ama vercem :roflol:kaydirigubbakcemile3
vercem taktım benn kuzucum şimdi diğer topikte verdim sana denicem :roflol::roflol:
:roflol::roflol: mervem sana ne dicem ben ovulasyon kitinde yakaladım iki çizgiyi:kedi:
nese kızlar ben yavaş yavaş kaçar kayık gelmiş bizi almaya
güle güle canım iyi gezmeler dikkat edinŞeniz

aa hakkımdaya baktım diye o yazı şimdi resmimin altında çıkıyor nasıl oldu ben yapmadım ki:)

oo hadi hayırlı olsun raziyecimm o gün oldu mu çalışma? bi de sorası gün aşırı devam edersen süper olurr

kızlar bu arada mutfağımı temizledik canımla kuşumla.yemeği bile kuşum yaptı e ben bu adama nasıl vurgun olmayayım.şimdi okusa yada duysa dicek yağcılarda inecek var.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…