vercem taktım benn kuzucum şimdi diğer topikte verdim sana denicem :roflol::roflol:
nese kızlar ben yavaş yavaş kaçar kayık gelmiş bizi almaya
yooooook kuzucum sende bişi vaaaarrr almıyosunnnnn:)))))))))))))))9
günaydınn nasılsınız
eşine vurgun,çocuk hastası,sevgi dolu
bide böle yazıyor gülsüm :kedi:
hoşgeldinn ravzaaa hayırlı cumalar
kız ispiyonladı da neymiş allah seni DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM EŞİNLE SELENLE KARDEŞLERİYLE VE SEVDİKLERİNLE GÜZEL YILLARA İNŞALLAHteşekkür ederim mervecim var gıbı selenı kayganaya bırakıcaz kociş yemeğe çıkarıcakmış tabi daha o sölemedi kaygana ispiyonladı o hiç belli bile etmiyo bişey adamın umrunda değil
bende veremedim gülsüm sana ama vercem :roflol:kaydirigubbakcemile3inşallah canım ama içim burkulmadı değil. hooopp hoopp ne oluyo gülsüme veremedim falan töbe töbeee:roflol::roflol:
:roflol::roflol: mervem sana ne dicem ben ovulasyon kitinde yakaladım iki çizgiyi:kedi:vercem taktım benn kuzucum şimdi diğer topikte verdim sana denicem :roflol::roflol:
güle güle canım iyi gezmeler dikkat edinŞeniznese kızlar ben yavaş yavaş kaçar kayık gelmiş bizi almaya
kız ispiyonladı da neymiş allah seni DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM EŞİNLE SELENLE KARDEŞLERİYLE VE SEVDİKLERİNLE GÜZEL YILLARA İNŞALLAH
bende veremedim gülsüm sana ama vercem :roflol:kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: mervem sana ne dicem ben ovulasyon kitinde yakaladım iki çizgiyi:kedi:
güle güle canım iyi gezmeler dikkat edinŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?