İnatla bir gün ANNE olacağım !

raziş senle mervenin vermesini sabırsızlıkla beklicem:roflol:

kızlar bu arada mutfağımı temizledik canımla kuşumla.yemeği bile kuşum yaptı e ben bu adama nasıl vurgun olmayayım.şimdi okusa yada duysa dicek yağcılarda inecek var.:roflol:

öp başına koy anacım sen o kuşuuu naniknanik yok böle bi koca haberin olaa :jeyyar: yok kız olmuooo bi sana veremedim puaan:jeyyar:

sehercim doğum günün kutlu olsun canım Allah ım nice senelerde sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin sana ve ailene cnm

sehercim doğum günün kutlu olsun canım Şeniz a.s. allah çocuğun ve eşinle uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin selenede bir kardeş nasip etsin nice mutlu yıllara

mervecim bak ovulasyon kitlerim en sonuncuyu dün akşam yaptım ondan önceki yaptığımda belirgindi ama dün akşamki daha belirgindi bugünde yapsam dahada belirgin çıkarmı ama kitim kalmadı o ayrı meselekaydirigubbakcemile3
çalıştık canım :kedi::kedi:çalışmaz mıyız annemlerde de çalıştık:kedi::kedi: benim adam kaçırmayalım diye ayy çok kötüydü yaww

Eklentiler

• $Görüntü034.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $Görüntü033.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 20

yok cnm barizz belirgin çıkmış senin olmuş artık ama cnm şimdi dün çalıştınız ya bugün boş yarını mutlaka dolu geçirin tamam mı çünkü bu kitler biliosun yumurtlamadan önce haber veriyor sağlam olması için yarın çalışma şart

bencede iyi cesaretti anam yusuf yusuf yaptım anam benim kendi annemlerde yaptık benim adam gayet rahat :umursamaz:kaydirigubbakcemile3

bugün çalışmayacak mıyız yani
yarınmı çalışcaz

yok cnm dün çalışmadınız mı? sperm sorunu olanlarda hani günaşırı diyolar ya kaliteli sperm açısından dedim ama çalışcam ben diyosan kaydirigubbakcemile3 bilemem doktor bizede günaşırı demişti hep

canım biz dün akşam ondan önceki akşam üst üste çalıştık
çalışmadan önce kayfe içti kociş keçiboynuzu kürüne devam tabi
ya nazilliye gitcez ya ondan didim çalışsak diye

canım biz dün akşam ondan önceki akşam üst üste çalıştık
çalışmadan önce kayfe içti kociş keçiboynuzu kürüne devam tabi
ya nazilliye gitcez ya ondan didim çalışsak diye

ozaman 3gün üst üste olmuş olcak diyorsun nazilliye nezaman gidiceniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…