İnatla bir gün ANNE olacağım !

ADIYLA yaşasın deryacımm ne mutlu sanaa vayy bee zaman mı çabuk geçti ben anlamadım ne çabuk kızz

canım armut çekti ya

ADIYLA yaşasın deryacımm ne mutlu sanaa vayy bee zaman mı çabuk geçti ben anlamadım ne çabuk kızz

kız şimdi bakınca zaman çabuk geçmiş gibi görünüyor ama hamişlikte hiiç geçmedi helede son günler
kız bende anne olduysam herkes olur merak etmeyin

tık yok kız ne akıntı ne göğüs ağrısı arada ama yumurtalıklarıma sancı giriyor içine ne doğuyor peki?

ya nebilim bana doğmuyor bişi bazen heves ediyorum acaba diyorum?

yok kız doğmuyo bişicikkkkk en azından banaaaaa:1no2:

evet derya seninki cidden zor geçmişti hamileliğin eşin vs.. neyse çok şükür kurtarmışın kucağına almışsın darısı bize inşallah

Allahtan meyveyle de aram yok yoksa görürdün senklava:klava:klava:de dua et Alpereneeeee:roflol::roflol::roflol:

kız şaka yapıyorum tabiki hatıladım unutmamastımki zaten hamile olmanna çok sevindim allahım bu sefer bir ömür beraber geçirtsin sana ve babasına bağışlasın inşallahklava:klava:

myhope ayşe içine doğmamıştı senin öyle mi?
evet üçünde de tık yoktuuuuu hani diyolar yok kasık ağrısı yok memiş şişmesi ne gezerrrrr ilkinde zaten sürprizzzzz demişti malum olmaz zannediyorduk kist vardı yaaa ikinci tedavi vardır inşallah diyodukk üçüncü de artık herkez ezberledii kit mit tarçın bal vs ama yinede iğnelerle olmadı bununla mı olacak diyodummmm Allah büyük işte nerde nasıl nasip edecek bilemiyoruzz
kız şaka yapıyorum tabiki hatıladım unutmamastımki zaten hamile olmanna çok sevindim allahım bu sefer bir ömür beraber geçirtsin sana ve babasına bağışlasın inşallahklava:klava:

aminnnnn canım sağolll da armut dimiiiiiiii seni gidi seniiiiiiii doğru tahmin etmişim yaniii neyse kızını da size bağışlasın canımm:1hug:

ayşee kızz senden kaçmaz magazin habercisi gibisinn heeekaydirigubbakcemile3

hadi kızlar kendinize iyi bakın
allah aşkına bebek çalışmalarını şu cetvellere göre yapmayın hatta silin onları rastgele yapın yine tekrar ediyorum takamyın yeter hadi ben yemek yapacam kızızmda kalktı hepinizi öptüm iyi akşamlarr

tamam canım sağolasınn öp benim için kızını :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…