yok yanlış yazdım39+5 diyecektim kız
evet biliyorum onunkinide adı idil görüyorum
biz ikisinide yazdırdık kimliğine
kendisi hangisini isterse onu kullansın
babası iki isism olsun dedi
gerçi ikisinide kendi koydu ama
neyse
canım armut çekti yaderya denizzzz diğer kızlarrrrrrrr huhuuuu ben seni çıkartacam sanki biyerlerdenn sende oklavamdan epey nasibini almıştın zamanında dimiiiiiiii bana öyle geliyor da yanılıyormuyum acabaaaaa armut dersem çıkkkkk elma dersem çıkmaaaa armuttttttttlülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol::roflol::1hug:
ADIYLA yaşasın deryacımm ne mutlu sanaa vayy bee zaman mı çabuk geçti ben anlamadım ne çabuk kızz
tık yok kız ne akıntı ne göğüs ağrısı arada ama yumurtalıklarıma sancı giriyor içine ne doğuyor peki?
ya nebilim bana doğmuyor bişi bazen heves ediyorum acaba diyorum?
kaydirigubbakcemile3 ayşee oklavalı ayşe myhopemyhope muz muzzzz........................................
belki gerek kalmaz be mervem zate bizde ümitsizlik yok dimi ama
myhope muz muzzzz........................................
hakkaten öyle oldu, hamişim ben hamişnaniknanikkaydirigubbakcemile3 ayşee oklavalı ayşe myhope
yok yok kesinlikle zaman sadece benim bebiş için zaman gerekli
aylin kız noluuooo ne desek canın çekiookaydirigubbakcemile3
myhope muz muzzzz........................................
Allahtan meyveyle de aram yok yoksa görürdün senklava: klava: klava:de dua et Alpereneeeee:roflol::roflol::roflol:
evet üçünde de tık yoktuuuuu hani diyolar yok kasık ağrısı yok memiş şişmesi ne gezerrrrr ilkinde zaten sürprizzzzz demişti malum olmaz zannediyorduk kist vardı yaaa ikinci tedavi vardır inşallah diyodukk üçüncü de artık herkez ezberledii kit mit tarçın bal vs ama yinede iğnelerle olmadı bununla mı olacak diyodummmm Allah büyük işte nerde nasıl nasip edecek bilemiyoruzzmyhope ayşe içine doğmamıştı senin öyle mi?
kız şaka yapıyorum tabiki hatıladım unutmamastımki zaten hamile olmanna çok sevindim allahım bu sefer bir ömür beraber geçirtsin sana ve babasına bağışlasın inşallahklava: klava:
evet üçünde de tık yoktuuuuu hani diyolar yok kasık ağrısı yok memiş şişmesi ne gezerrrrr ilkinde zaten sürprizzzzz demişti malum olmaz zannediyorduk kist vardı yaaa ikinci tedavi vardır inşallah diyodukk üçüncü de artık herkez ezberledii kit mit tarçın bal vs ama yinede iğnelerle olmadı bununla mı olacak diyodummmm Allah büyük işte nerde nasıl nasip edecek bilemiyoruzz
aminnnnn canım sağolll da armut dimiiiiiiii seni gidi seniiiiiiii doğru tahmin etmişim yaniii neyse kızını da size bağışlasın canımm:1hug:
hadi kızlar kendinize iyi bakın
allah aşkına bebek çalışmalarını şu cetvellere göre yapmayın hatta silin onları rastgele yapın yine tekrar ediyorum takamyın yeter hadi ben yemek yapacam kızızmda kalktı hepinizi öptüm iyi akşamlarr
kız bu derya umutyaren mı
mikrobiktir cnm ondan bulaşmıştır geçmiş olsun çalışmaları eksik etme ama :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?