günaydın yavrularrr nabersiniz ben artıkın hep evdeyim cumartesi gidip çıkış işlemlerimi tamamladım ayy çok duygulandım ya 4 yıldan sonra ayrılmak biraz üzücü oldu ama ne yapalım herşey bebiş için
bebeğin iyi olsunda beyzacım gene çalışırsın sonra Allah ım sağlıkla bebişini dünyaya getirmeyi nasip etsin hem dinlene dinlene daha rahat büyütürsün bebişini
Ayşecim yapışıklık olsa adet olmuyosun diye biliyorum ben sormuştum kürtajdan sonrada oluyormuş çünkü adetlerim çok düzensizdi 2 ayda bir oluyodum biliyosunuz yapışıklık olabilir diye korkmuştuk ama şükür ki yokmuş zamana bırak bence tatlım yada ankaradaki doktoruna görün öle karar ver neme lazım
hoşgeldin merve2 .oğlunun sarılığı geçtimi canım.
kızlar ben de geldim...oğluşum her an uyanabilir...sizlerden ne haber?
sehercim doğum günün geçti ama yine de nice mutlu senelere...eşin ve seleninle sağlıklı bi ömür geçir hayatım...
sanem geçmiş olsun sana da canım...allah sabır versin...gene olacak bebeğin allahın izniyle...herşey allahtan canım...
kızlar annem şimdi telefonda ağlıyodu...içim bi sıkılyo ki sormayın...
kızlar biz geldik....Allah hepinizden razı olsun tüm dualarınız için.Çok heyecanlıyım kan sonucum 239 yani HAMİLEYİMMMMMMMMM... Allahım sağlıkla artmasını nasip etsin inşallahhhh...bebeklerim benımleeeeeee
kızlar biz geldik....Allah hepinizden razı olsun tüm dualarınız için.Çok heyecanlıyım kan sonucum 239 yani HAMİLEYİMMMMMMMMM... Allahım sağlıkla artmasını nasip etsin inşallahhhh...bebeklerim benımleeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?