İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın yavrularrr nabersiniz ben artıkın hep evdeyim cumartesi gidip çıkış işlemlerimi tamamladım ayy çok duygulandım ya 4 yıldan sonra ayrılmak biraz üzücü oldu ama ne yapalım herşey bebiş için

hoşgeldim beyzacım, canım özel sektörmüydü senin? bu dogum izni rapor falan mı tümden mi bıraktın işi?

bebeğin iyi olsunda beyzacım gene çalışırsın sonra Allah ım sağlıkla bebişini dünyaya getirmeyi nasip etsin hem dinlene dinlene daha rahat büyütürsün bebişini

Ayşecim yapışıklık olsa adet olmuyosun diye biliyorum ben sormuştum kürtajdan sonrada oluyormuş çünkü adetlerim çok düzensizdi 2 ayda bir oluyodum biliyosunuz yapışıklık olabilir diye korkmuştuk ama şükür ki yokmuş zamana bırak bence tatlım yada ankaradaki doktoruna görün öle karar ver neme lazım

slm kzılar nasılsınız
beyza hayırlısı olsun canım
ay evet kızlar ağustos listesi kaysın hamiş listesine sırayla inş. canlarım
emel ne zaman test yapacaktı

ben düzenli oluyodum asişim yaaa adetimi:sm_confused: bilmiyorum yaaa kafam karışıyo, ama ankaradaki doktor da tüp bebek uzmanı ya, açıkcası cok güvenmiyorum, sivastaki o kadar iyi ki, çarşambaya randevu aldım, herşeyi uzun uzadıya sorcam artık...

mervecim ellerine sağlık takvimim süper olmuş, hele ki yazısına bayıldım ben:)

kızlar ben de geldim...oğluşum her an uyanabilir...sizlerden ne haber?

sehercim doğum günün geçti ama yine de nice mutlu senelere...eşin ve seleninle sağlıklı bi ömür geçir hayatım...
sanem geçmiş olsun sana da canım...allah sabır versin...gene olacak bebeğin allahın izniyle...herşey allahtan canım...

kızlar annem şimdi telefonda ağlıyodu...içim bi sıkılyo ki sormayın...

hoşgeldin merve2 .oğlunun sarılığı geçtimi canım.

hoşbuldum oynak beyim...kuzeyi en son cuma dr a götürdük daha değeri düşşmemişti ama tehlikeli değil dedi dr. yarın götürcez bakalım inşallah düşmüştür artık...genel durumu iyi gibi..

hoşgeldin mervecim yaaa maşallah uyusun da büyüsün kuzeycik de annen neden aglıyodu canım ya? sen lohusasın üzme kendini sütün gider allah korusun bak bebiş de sarılık, süt onun ilacı aman diyimopuyorumnanaktan

kızlar biz geldik....Allah hepinizden razı olsun tüm dualarınız için.Çok heyecanlıyım kan sonucum 239 yani HAMıLEYıMMMMMMMMM... Allahım sağlıkla artmasını nasip etsin inşallahhhh...bebeklerim benımleeeeeee

hepinize çokkk ama çok teşekkür ederim....Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

hayırlı olsun canım benim çok sevindim merve hadi iki tane bebiş cetveli seni beklio

emel canım tebrık ederımmmm..cok guzel bı haberr allahım saglıkla kucagına almayı saglıklı bı hamılelık gecırmenı nasıp etsın canım cokkk sevındımmmm:lepi::teytey::teytey:

emelcim tebrik ederim cnm süpersin değerlerin inşallah istediğin gibi artar kısa zamanda keseyi ve bebeklerinide görürsün Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmmm opuyorumnanaktan :sm_cool:

hay maşallah kırkbirkere maşallah, şu an aglıyorum biliyo musun, canım benim çok tebrik ederim,inşallah herşey hep yolunda gider, allah sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin, ayh nasıl burnumun direği sızladı, canım benim, o kadar mutlu oldum kiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…