İnatla bir gün ANNE olacağım !

heyt beee yavru kurdum benim demek bana iki tane junyır emel yavru kurdu yaptın.:teytey::sm_cool::dance:sositososito:hooray:

hoşgeldim beyzacım, canım özel sektörmüydü senin? bu dogum izni rapor falan mı tümden mi bıraktın işi?

istifa ettim :)

özel sektördü ama istediğim zaman geri dönerim heralde gerçi bebek olduktan sonra dönermiyim orası da mechul ya... hayırlısı

slm kzılar nasılsınız
beyza hayırlısı olsun canım
ay evet kızlar ağustos listesi kaysın hamiş listesine sırayla inş. canlarım
emel ne zaman test yapacaktı

iyiyim canım ya ne olsun işte evde geçiriyorum zamanı

B]BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
20 ağustos.......esraa47
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

emelcim çok sevindim inş sorunsuz bi hamilelik geçirirsin canım bebeklerin hayırlı uğurlu olsun inş bence iki tane :))

mervecim 2 sağol teşekkür ederim canım
emelim cokkkkkkkkkkkkkkkkk sevındım canım ya allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasiip metsin canım benım
beyzacım bebek olduktan sonra bırkıp gitmeye hiç kıyamassın bebişi kesin

allahım ne desem...kelime yok bu sevince...canım benim...allah sonuna kadar senin yanında olsun...kucağına alıp mis kokusunu da içine çekersin inşallah canım...inana bu sevince kelime yok yaaaaaa.....

seheeeeer ya beni affet canım yaa herkes basbas bagırıyo, dogumgününü kutluyo, kaç gün oldu ne zamandı bilmiyorum ama iyi ki doğmuşsun kuzu beee nice mutlu yıllara güzel ailenle inşallah:)

emellll tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin bebişleri çok sevindimmmm
esra nasılsın ay adetine çok var neden erken gelsin ki belki yumoşların çatlıyo ondan karnın ağrıyodur ağrıdığını nerden çıkarttım bilmiyorum ama
nazmiye nasılsın
ayşe benim karnım ağrımaya başladı gelecek benim kart düdüğü çalacak hakem galibaaa

HAPPY BıRTDAY SEHEEEEEEEEER... ben de bu sayfanın üst mesajından çetrefilliden öğrendim artık ne zamansa yinede HAPYY BıRTDAY,,,,,,,, Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…