hoşgeldin canım.rehal(emel) hamile.delikafadulden
emelcim tebrik ederim bitanem çok ama çok sevindim allahım değerlerin istediğin şekilde arttırsın bebişlerin sağsalim gelsin kucağına darısı başımıza hihoyyytdelikafadulden:sm_cool::dance::hooray::dance::sm_cool::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv:alkisalkisalkiskızlar biz geldik....Allah hepinizden razı olsun tüm dualarınız için.Çok heyecanlıyım kan sonucum 239 yani HAMİLEYİMMMMMMMMM... Allahım sağlıkla artmasını nasip etsin inşallahhhh...bebeklerim benımleeeeeee
sanem yeni adet tarihini söyleee
tatlım ben düşük yaptım diyordum yaaa kanamam olduğu için diyordum... parçam gelmemişti. iki gündür parça düşürüyorum.. bu gün de cenin düştü şekillenmiş minnacık birşeydi. mafoldumben yani şu anda düşük yaptığım için hangi tarihi vereceğimi bilmiyorum.... :uhm:
güle güle kullan şekercim tam senlik oldukaydirigubbakcemile3ben düzenli oluyodum asişim yaaa adetimi:sm_confused: bilmiyorum yaaa kafam karışıyo, ama ankaradaki doktor da tüp bebek uzmanı ya, açıkcası cok güvenmiyorum, sivastaki o kadar iyi ki, çarşambaya randevu aldım, herşeyi uzun uzadıya sorcam artık...
mervecim ellerine sağlık takvimim süper olmuş, hele ki yazısına bayıldım ben:)
kız seninkini yaptığım sitede yazı yazamıyorsun oynak beyim ondanmerveee benim takvimde neden yazı yok.:dilcikar:
heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy hoşbulduk kızlar niye kimse konuşmuyor ben de küsüm o zaman konuşmuyorum.... :dilcikar: yaaaa hassasım zaten :çok üzgünüm:
güle güle kullan şekercim tam senlik oldukaydirigubbakcemile3
kız seninkini yaptığım sitede yazı yazamıyorsun oynak beyim ondan
bennn yoğunummm ya malesef arada gelip yazabiliyorum ancakkk küsmeeeea.s.
kuzeye yapmıştım annesi gelsin ecrinede yapayım emelcim artık kendi takvimini yapar zevkleee
günaydın canlarım nasılsınız tatiliniz nasıl geçti ben iyiyim bir yaramazlık yok sanem toparlanmana sevindim canım allah bir daha yaşatmasın beyaz melek yasemin hepimize bir daha yaşatmasın böyle acıları
merviş yaptırdın mı masaj kocana
ben kocamla tlf. konuştum iyiymiş allah kaza bela vermesin saüsaülim kavuştursun kocişlerimizi bizlere
tesekkurler..bende bu konuda inatci olanlardanim..evleneli tam bir yil oldu bugun hatta evlilik yildonumumuz..Rabbim isteyen herkese ve bana ve su an hamile olan tum arkadaslara saglikli sihhatli,hayirli evlatlar nasip eylesin cennetinden insallah...
kızlar biz geldik....Allah hepinizden razı olsun tüm dualarınız için.Çok heyecanlıyım kan sonucum 239 yani HAMİLEYİMMMMMMMMM... Allahım sağlıkla artmasını nasip etsin inşallahhhh...bebeklerim benımleeeeeee
bennn yoğunummm ya malesef arada gelip yazabiliyorum ancakkk küsmeeeea.s.
:
anladım canım.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?