İnatla bir gün ANNE olacağım !

heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy hoşbulduk kızlar niye kimse konuşmuyor ben de küsüm o zaman konuşmuyorum.... :dilcikar: yaaaa hassasım zaten :çok üzgünüm:

selam kızlar tünaydın nasılsınız bakalım herkese hayırlı bol hamişli haftalar diyorum ve haftanın ilk hamiş haberini alıyorum
emelcim tebrik ederim bitanem çok ama çok sevindim allahım değerlerin istediğin şekilde arttırsın bebişlerin sağsalim gelsin kucağına darısı başımıza hihoyyytdelikafadulden:sm_cool::dance::hooray::dance::sm_cool::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv:alkisalkisalkis

sanem yeni adet tarihini söyleee

tatlım ben düşük yaptım diyordum yaaa kanamam olduğu için diyordum... parçam gelmemişti. iki gündür parça düşürüyorum.. bu gün de cenin düştü şekillenmiş minnacık birşeydi. mafoldumben yani şu anda düşük yaptığım için hangi tarihi vereceğimi bilmiyorum.... :uhm:

anladım canım.mafoldumben

güle güle kullan şekercim tam senlik oldukaydirigubbakcemile3
merveee benim takvimde neden yazı yok.:dilcikar:
kız seninkini yaptığım sitede yazı yazamıyorsun oynak beyim ondan
heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy hoşbulduk kızlar niye kimse konuşmuyor ben de küsüm o zaman konuşmuyorum.... :dilcikar: yaaaa hassasım zaten :çok üzgünüm:

bennn yoğunummm ya malesef arada gelip yazabiliyorum ancakkk küsmeeeea.s.

kuzeye yapmıştım annesi gelsin ecrinede yapayım emelcim artık kendi takvimini yapar zevkleee

mafoldumben senağlama bende yazı ya<zabildiğin siteyi istiyorum kıskandım.

amin canım

tesekkurler..bende bu konuda inatci olanlardanim..evleneli tam bir yil oldu bugun hatta evlilik yildonumumuz..Rabbim isteyen herkese ve bana ve su an hamile olan tum arkadaslara saglikli sihhatli,hayirli evlatlar nasip eylesin cennetinden insallah...

haşgledin canım ben feyza seninki:içelim:

emelcim hayırlı ugurlu olsun çok sevindim allahım sagsalim kucagına almayıda nasip etsin inşallah..

emelimmm sana maşallah çooook sevindim nasıl sevindim bilemezsin allah kucağına almayı da nasip etsin ikizleri üçüzler inşallah misler gibi koklarsın da bu günleri unutursun inşallah. :dance::dance: tüm ailenin gözü aydın olsun. :sm_cool:

yaaaaa bi gittim geldim kimseyi tanımıyorum ben, aabeyazmelek nazersle de tanışmadık, gelevera yasemin bahcem...enneeeee ne kadar yabancılaşmışım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…