yaaaaa bi gittim geldim kimseyi tanımıyorum ben, aabeyazmelek nazersle de tanışmadık, gelevera yasemin bahcem...enneeeee ne kadar yabancılaşmışım(
yaaaaa bi gittim geldim kimseyi tanımıyorum ben, aabeyazmelek nazersle de tanışmadık, gelevera yasemin bahcem...enneeeee ne kadar yabancılaşmışım(
nereye gittin geldin canım yabancılaşmayız onun üzerine kaynaşırız canım
15 gündür izindeydim kızlar, ayşe ben de çok memnun oldum, yabancılaşmadım canım burdaki kızlar beni bilir de sizle tanışma fırsatı olmadı, alınmam hem de neden alınayım, sonuçta hepimiz bir inat ugruna savaşmıyor muyuzşaka şaka kızmadım ay seni tanımıyorum alınganmısın bilmiyorum hemen şaka yaptım ama kusura bakma cetrefilli
selam menekşe nasılsın..
selam canım ben daha öncekitopiktede vardım nasipn açtıgı sonradan hamilelik dogum derken fazla takılamadım şimdi tekrar katıldım bende yeni gelenleri pek tanımıyorum ama kaynaşırız ben feyza memnun oldum buyrunnnnnnnnn
napim idrar yanması oldum evdeyim ya off neden böle oldu kaçgündür çok kötü ya mafoldumbenraziiiiiiş napıyosun kuzu yaaaa?
napim idrar yanması oldum evdeyim ya off neden böle oldu kaçgündür çok kötü ya mafoldumben
hoşgeldiniz diğer kızlar feyza sanem yasemin menekşe pasifik sende hoşgeldinvereliniortak
napim idrar yanması oldum evdeyim ya off neden böle oldu kaçgündür çok kötü ya mafoldumben
hoşgeldiniz diğer kızlar feyza sanem yasemin menekşe pasifik sende hoşgeldinvereliniortak
kızlar hepinize tek tek çokkkk teşekkür ederim.Allahım hepinizden razı olsun..Hepinizin duaları kabul olsun.. İsteyen herkes en kısa zamanda umuduna kavuşsun..Dualarınıza ihtiyacım var her zaman..ve sizlerde benım dualarımdasınız...
oyyyy geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan
sağolasın kızlar Şenizhoşbulduk canım geçmiş olsun güzelim
canım tek gelsin bebeişlerimiz ben herşeye razıyım tabi rabbim herkese sorunsuz gebelik yaşatsın seninde geçecektir inşallah:Saruboceq:istediğini yiyeceksin patlayana kadarkaydirigubbakcemile3merhaba kızlar nasılsınız bakim
Sanemcim tekrar geçmiş olsun
Kız şebnem sıra sende senden de ikizler üçüzler bekliyos ona göre
kızlar midem kötü benimde ya pilav ve mantar çorbası içtim sadece midem alt üst sürekli ekşiyo kötü yapıyo beni. Neyse bebiş iyi olsunda çekeriz demi
inşallah canım benim bu kronikleşti evlendikten sonra oldu çok sık oluyor valla çok çekiyom kaç dr gittim geçmedi hapı içiyom geçiyor bırakınca tekrar başlıyor anlamadım gitti:sm_confused:razşim sanada geçmiş olsun cnm ayakların üşümüştür belki ondan olabilir geçer 1-2 güne sanırım
ayy benimde ondan oluyor sanırım ya üşütme çalışıyoz ya kaçgündür full time bide sabaha kadar yat üstüne vantilatör sabaha kadar açık yanar tabe çok yanıyor yaw sürekli tuvaletim var gibiraziş geçmiş olsun canım.üşütme sakın.valla bişey dicem ama gülmeyin bana.ben pikenin üstüne battaniye örtünüyorum.hatta bu gece örtmeyim dedim ama sabah bi kalktım ayaklarım kollarım resmen buz gibi.
canım benim acaba kaç tane bebiş var içinde sineminkinide çok merak ediyom o kadar çok sevindim ki anlatamam kocişe diyom bir arkadaş vardı kkda tüp bebek yaptılardı acaba tuttumu diye şükürler olsun ki bebişlerin seninle:Saruboceq:kızlar hepinize tek tek çokkkk teşekkür ederim.Allahım hepinizden razı olsun..Hepinizin duaları kabul olsun.. İsteyen herkes en kısa zamanda umuduna kavuşsun..Dualarınıza ihtiyacım var her zaman..ve sizlerde benım dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?