iyiyim canım sen nasılsın
ben de vardım ki o topiğin son zamanlarında, demek ki denk gelmedik, anne oldun demek sen, maşallah, ben de memnun oldum, ayşeyim ben de ama cetrefilli oklavalı deil:roflol:
napim idrar yanması oldum evdeyim ya off neden böle oldu kaçgündür çok kötü ya mafoldumben
hoşgeldiniz diğer kızlar feyza sanem yasemin menekşe pasifik sende hoşgeldinvereliniortak
fena degil canım
malesaf olamadım canım bebegimi kaybettim 6 aylık erken dogumla dün 2 ay bitti..
geçmiş olsun canım üsşütmemeye çalış havalr sıcak diye dikkat etmiyoruz sonrada çok çekiyoruz...
dün 2 ay oldu kızım öleli aklıma geldi gerçi herzaman aklımda ama ktüyüm yani biliyorum allahım takdiri ama sıkıldım işte...
allahım sabır veriyor çok şükür ama insan bazen patlıcak gibi oluyor...
aslında açmamak gerek ama çok sıcak uyunmuyor ki:kedi:raziş ondandır vantilatörü açma bence.
evet canm haklısın dikkat etmeye çalışıyorum:sinifsinif:geçmiş olsun canım üsşütmemeye çalış havalr sıcak diye dikkat etmiyoruz sonrada çok çekiyoruz...
canım benim ya acını çekmediğim için ne diyecem bilemiyorum ama anlayabiliyorum inanki rabbim böyle istedi verecek bir daha sağlıklı uzun ömürlü bitanem acısını biraz da olsa unutturacak:teselli:dün 2 ay oldu kızım öleli aklıma geldi gerçi herzaman aklımda ama ktüyüm yani biliyorum allahım takdiri ama sıkıldım işte...
sağol canım allah yardımcın olsun minicik kızçenin sana yaptıklarına bak oyy yerim ben onu ya facede fotolarına baktım çok tatlı maşallahŞenizrazişim gecmiş olsun canım dikkat et kendine
valla canım adetin bundan sonra ki ay olur herhalde
kızlar ben bu gun gir çık yapıyom sabah 5.30 ta yatıp saat 7 de kalkarsam bu olur nerede fırsat bulsam yatağa atıyom kendimi ama iyice sersemleştim sanırsamki
dün 2 ay oldu kızım öleli aklıma geldi gerçi herzaman aklımda ama ktüyüm yani biliyorum allahım takdiri ama sıkıldım işte...
teşekkürler teyzesiiiiiiiiopuyorumnanaktanmaşallah alperene ayşecim
selam seherim kocişe bozuldum geldim kaydirigubbakcemile3 naparsın kız sen kızçen uyumadımı
ayşem maşallah subhanallah alperenime ama senin numaran bende yok ki ya bak hamişlerimiz artıyor allahın izniyle inşallah arkadan gelicez bizde
canım o seni bazen patlatacak olan şeytanın vesvesesi sen sakın onu dinleme canım
aslında açmamak gerek ama çok sıcak uyunmuyor ki:kedi:
evet canm haklısın dikkat etmeye çalışıyorum:sinifsinif:
canım benim ya acını çekmediğim için ne diyecem bilemiyorum ama anlayabiliyorum inanki rabbim böyle istedi verecek bir daha sağlıklı uzun ömürlü bitanem acısını biraz da olsa unutturacak:teselli:
razişim gecmiş olsun canım dikkat et kendine
valla canım adetin bundan sonra ki ay olur herhalde
kızlar ben bu gun gir çık yapıyom sabah 5.30 ta yatıp saat 7 de kalkarsam bu olur nerede fırsat bulsam yatağa atıyom kendimi ama iyice sersemleştim sanırsamki
KIYAMAM CANIM ÜZME KENDİNİ HER ŞEYDE VARDIR BİR HAYIR İNŞALLAH HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA YİNE OLUR ÖMÜR BOYU SENLE KALACAK BİR BEBEK :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?