ayıpsın çalışmalar tam gaz devam hasta masta dinlemiyom valla artık rabbim mükafatını verir inş
kız bız mart annelerınde gorusuyorduk ama bılmıyordum o oldugunu ayyyyy ben leyla gıbıyım
merviş sen çıkmıyor musun kız saat kaç oldu
ayyyyyyy benım bogazım kotu oldu gelın sıpama bakın bende duzelmeye çalısayım
kız deme bende fenayım kırgınlık var cnm yaa.. senin yanında kalan kimse yok dimi?
kız deme bende fenayım kırgınlık var cnm yaa.. senin yanında kalan kimse yok dimi?
evet ya pekmezde katayım içine yok böle olmıcak gidiciyim bendeaman mervem deme kendine çok dikkat et limonlu bişeyler iç sakın hasta falan olma yasak sana
yok kuzum su oglanın ıgnelerı bıtene kadar ben dınlenemem galıba yarın annem gelecek bakalım bırakabılırsem hem dr.gıderım hemde agda ısım var onu halledeyım offfffffffff
ya ben mesaj yazıp gitmiştim mutfağa giriyorum diyeeee kim yedi mesajımıııııklava: klava:
neyse o iş de yattı zatennn ama aklımda başka bişi varrrrr hemde daha güzelllcokacimcoook
bende tekrardan gelem yanınıza dedim ana mesaj yokkkkkkk:roflol::roflol::roflol:
ee napyonuz bakalımmmmm
yok kuzum su oglanın ıgnelerı bıtene kadar ben dınlenemem galıba yarın annem gelecek bakalım bırakabılırsem hem dr.gıderım hemde agda ısım var onu halledeyım offfffffffff
ne dion kız anladıysam arap olayım
ne güzeeeel, ne mutlu sana, darısı başımıza:)umarım bigün hepiniz anne olurda o muhrteşem duyguyu tadarsınız okadar güzelki anlatamama allahım hepinize isteyen herkese yasatsın
tek yapacağınız kafaya takmamak taktınmı oluyor haberiniz ola neyse hepinizi öptüm kib
yaaaaa bilmiyorum aslında soguk kanlı deilimdir de negatif sonuctan cok korkuyorum benrahelim sağol gülümmmmma.s.
ayşem kız biz gün geçmeden yapardık testiii hatta haftasonları nöbetçi eczane ara ara ne içinnnnn test içinn ki hamiş çıktığımda da iki tane alıp gelmiştik pazar pazarrrrrrr sen iyi dayanmışsın maşallahhhh eh yeter ama yap artık hee hayırlısı olsun inşallah bu gecikme hamişlikten olsun canımmm:1hug:
cetrefil ayşe nereye gitti? test almaya mı aa yok ev yolundadır o
burdayım canım yaa carsıdan bişiiler aldım da şey ımmm test almadım:1shok: valla cok korkuyorum az daha bekleyim nooolur kızmayın bana:mymeka:heeh gelmiş cetrefilimm kız geç kaldın bugün eve gitmekte aldın mı test?
ya daha minicik ne iğnesiiiii kıyamam yaaaa:çok üzgünüm:
ee hani sen hastaydınn ne ağdası bakalımmmmmmmCADIARZUkız yoksa ben mi karıştırdım hastalıklarııııama 40 dediniz ee karışmamıştırr off bu gidişle ben karışacam şimcikkkkkk-tatlicadiarzu-
senin alacağın yok yollayayım ben eniyisi sana neyse canım tabiki nası istiosan öle yap en doğrusunu bilirsin..şaka bi yana..ne güzeeeel, ne mutlu sana, darısı başımıza:)
yaaaaa bilmiyorum aslında soguk kanlı deilimdir de negatif sonuctan cok korkuyorum ben
burdayım canım yaa carsıdan bişiiler aldım da şey ımmm test almadım:1shok: valla cok korkuyorum az daha bekleyim nooolur kızmayın bana:mymeka:
misafirlerim gelecek diye çarsıda eve bişiiler aldım ve akıntı geri gitti nooluyo kızlar yaa
ne diyecem yazdığım son mesaj yok onu diyommmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
mutfağa giriyom yoksa yemek yerine akşam eşimle birbirimizi yiyecez türünde bişeydiii:roflol::roflol:sonra yemek malzemem fos çıktıı nasılını karıştırmaaaa bende aklıma daha güzel bir fikir geldi dedimm ama onu eşim gelince yapçamdan yanınıza tekrardan arz-ı endam eyledimmmmm arap olmaktan kurtuldun mu şekerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?