İnatla bir gün ANNE olacağım !

kız bız mart annelerınde gorusuyorduk ama bılmıyordum o oldugunu ayyyyy ben leyla gıbıyım

kız deme bende fenayım kırgınlık var cnm yaa.. senin yanında kalan kimse yok dimi?

yok kuzum su oglanın ıgnelerı bıtene kadar ben dınlenemem galıba yarın annem gelecek bakalım bırakabılırsem hem dr.gıderım hemde agda ısım var onu halledeyım offfffffffff

ya ben mesaj yazıp gitmiştim mutfağa giriyorum diyeeee kim yedi mesajımıııııklava:klava:
neyse o iş de yattı zatennn ama aklımda başka bişi varrrrr hemde daha güzelllcokacimcoook
bende tekrardan gelem yanınıza dedim ana mesaj yokkkkkkk:roflol::roflol::roflol:
ee napyonuz bakalımmmmm

aman mervem deme kendine çok dikkat et limonlu bişeyler iç sakın hasta falan olma yasak sana
evet ya pekmezde katayım içine yok böle olmıcak gidiciyim bende
yok kuzum su oglanın ıgnelerı bıtene kadar ben dınlenemem galıba yarın annem gelecek bakalım bırakabılırsem hem dr.gıderım hemde agda ısım var onu halledeyım offfffffffff

hadi bakalım benimde o iş var hele bi kendime gaz versemde gidebilsem ya bide ben korkuom ya hamileysem bişi olursa ağda acıtıo ya canını heray aynı muhabbet oluyor kendimle savaş veriorum

ne dion kız anladıysam arap olayım

ya daha minicik ne iğnesiiiii kıyamam yaaaa:çok üzgünüm:
ee hani sen hastaydınn ne ağdası bakalımmmmmmmCADIARZUkız yoksa ben mi karıştırdım hastalıklarııııama 40 dediniz ee karışmamıştırr off bu gidişle ben karışacam şimcikkkkkk-tatlicadiarzu-

ne dion kız anladıysam arap olayım

ne diyecem yazdığım son mesaj yok onu diyommmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
mutfağa giriyom yoksa yemek yerine akşam eşimle birbirimizi yiyecez türünde bişeydiii:roflol::roflol:sonra yemek malzemem fos çıktıı nasılını karıştırmaaaa bende aklıma daha güzel bir fikir geldi dedimm ama onu eşim gelince yapçamdan yanınıza tekrardan arz-ı endam eyledimmmmm arap olmaktan kurtuldun mu şekerrrr

ne güzeeeel, ne mutlu sana, darısı başımıza:)
yaaaaa bilmiyorum aslında soguk kanlı deilimdir de negatif sonuctan cok korkuyorum ben

cetrefil ayşe nereye gitti? test almaya mı aa yok ev yolundadır o

heeh gelmiş cetrefilimm kız geç kaldın bugün eve gitmekte aldın mı test?
burdayım canım yaa carsıdan bişiiler aldım da şey ımmm test almadım:1shok: valla cok korkuyorum az daha bekleyim nooolur kızmayın bana:mymeka:
misafirlerim gelecek diye çarsıda eve bişiiler aldım ve akıntı geri gitti nooluyo kızlar yaa

ayse teyzesı oglum penısılın ıgne vuruluyo benım adet hastası degıl benımkı benımde bogazım agrıyo

senin alacağın yok yollayayım ben eniyisi sana neyse canım tabiki nası istiosan öle yap en doğrusunu bilirsin..şaka bi yana..

ayşemmmmmmmmm sağolasınnnn kızz kafada durdu bende uyku bastı ya ondanmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…