bu gun ıyıdı şukur saat 9 da yattı sabah 6 da kalktı arada 2 kez mamaya kalktı ya zillinin düzenni bozuldu canım herhalde ondan yaptı bakalım bu hafta düzelirse misafirlerden düzen bozuldu demek ama haftaya gene gelen var
canım beniiim çok şükür iyiyizz.. valla 1,5 aydır doktor yüzü görmemiş olcam meraktan çatlıyomkaydirigubbakcemile3 göbüşüm ise böle millet bakıo ama kararsız kalıo acaba göbek mi bebek mi die zayıfım diede anlam veremiyolardırkaydirigubbakcemile3 birazdaha büyüdü ama daha tam hamile moduna gelemedim..mervecim sen nasılsın canım, hamişlik nasıl gidiyo, göbüş çıktı mı iyice?
evet kız bencedeee analarrr herşeye değerr oh süper bolca sarıl öp anacağınıııgünaydın hatunlar, benim annem geldiiiiiizemuszemuszemuszemus, aslında izmire ablamın yanına gidecekti, ben de sitem ettim, sivasa nerdeyse 1 yıldır gelmiyo, o da geldi işteeee:sm_cool::sm_cool: gerçi gördüğünüz üzre yine ovulasyonda evimiz boş deil ama olsun anacıgım için olsun opuyorumnanaktan
seneye geliniminde bikini pozlarını istiyoruz haberin olsun şimdi giysin doya doya batu babasına çekerse zor giyer bikiniyiiiizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?