İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydınnn canlarımmmmmmm..

sinem kız sana az kaldı gününe nasılsın?
sehercimm cnmm bugece nasıldı uykusu?

bu gun ıyıdı şukur saat 9 da yattı sabah 6 da kalktı arada 2 kez mamaya kalktı ya zillinin düzenni bozuldu canım herhalde ondan yaptı bakalım bu hafta düzelirse misafirlerden düzen bozuldu demek ama haftaya gene gelen var

günaydın hatunlar, benim annem geldiiiiiizemuszemuszemuszemus, aslında izmire ablamın yanına gidecekti, ben de sitem ettim, sivasa nerdeyse 1 yıldır gelmiyo, o da geldi işteeee:sm_cool::sm_cool: gerçi gördüğünüz üzre yine ovulasyonda evimiz boş deil ama olsun anacıgım için olsun opuyorumnanaktan

ah kuzum ya haklı kızçe tabi ne o oda sıkılmıştır ev hiç boş kalmıyor diyekaydirigubbakcemile3 haftaya kimler geliyor nerden geliyorlar

sehercim misafir sana da bana göz açtırmıyo hayırlısı, en iyi senin kız misafirli eve alışsın, böyle düzen tutacak anlaşılan

valla eşimin dayısının kızları geldiydi bilecikten onlar gitti şimdide teyzesi geliyo oğullarıyla canım

günaydın güzel anneler anne adaylarııı nasılsınız bakalım hamişlerimiz çoğalıyoı ne güzel çalışmalara son gaz devam yeğen istiyoruuuummmmmmm

günaydın batuşun annesi, biz de sana yegen vermek için efor sarfediyoruz dualarınızı eksik etmeyin, inşallah herkes burda anne oldugunu müjdeleyecek birgün

ay maşallah kara kuzuyaaaaa, kocaman erkek artık bebek deil ki senin oglusun, allah bagıslasın canım nazarlardan saklasın.

mervecim sen nasılsın canım, hamişlik nasıl gidiyo, göbüş çıktı mı iyice?
canım beniiim çok şükür iyiyizz.. valla 1,5 aydır doktor yüzü görmemiş olcam meraktan çatlıyomkaydirigubbakcemile3 göbüşüm ise böle millet bakıo ama kararsız kalıo acaba göbek mi bebek mi die zayıfım diede anlam veremiyolardırkaydirigubbakcemile3 birazdaha büyüdü ama daha tam hamile moduna gelemedim..
evet kız bencedeee analarrr herşeye değerr oh süper bolca sarıl öp anacağınııı

amanda amannnn benim damadımaaaaaaaa bakınnnnn kocaman adam olmuşşşşşşşş yaa maşallah nasılda güzel denize girermişş kuzuuummmm

teşekkür ederiz ayşe teyzesiii dualarımız sizinle zatenn ve bebek isteyen herkesle batuyu kucağıma alıp severken özellikle dua ediyorum çünkü her kadının tatması gereken en büyük lütuf bebekler

ayşeee myhope bi karşılaşamadık seninle ama kuzucum maşallah alperene allahım sağlıkla büyütmeyi hepimize nasip etsinn inşallahhhh

seneye geliniminde bikini pozlarını istiyoruz haberin olsun şimdi giysin doya doya batu babasına çekerse zor giyer bikiniyiiiizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…