İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervecim saol canım beni anladıgınızı biliyorum, aslında ben de çok merak ediyorum da dünden beri ablam için çok agladım şimdi bi de olumsuz sonuc görürsem migren beni yataklara yapıstırır bekliycem yarını da kızlar

hepinizi çoook öptüm, yemek yapcam ben iyi akşamlar kızlar.
not: emelcim 24ünde cıkmıyo mu canım 40ınız? sık dişini az kalmıs

inatla bir gün anne olacağım haber servisinden cetrefilli iyi akşamlar diler, esen kalın, hoşçakalın

evet 24 de çıkacak da ama benden ıs çıkmaz bogazım agrıyor

ayşem korkunun ecele faydası yokkk eşim daha çok umutlanmayayım diye alırdı testii bazen geciktiği olurduuuu son zamanlarda da işte leke malum günlercee ister istemez yoksa üstüne mi görüyom derdim o da alırdı testi yoksa boşuna stres yapma bi sonraki aya derdi işteeee yoksa var diye değil tam tersi nedenle alınırdı bizim testler nerdeyse her ayyyy neyse en azından sonuncusu işe yaradı dimiiii:teytey::teytey::teytey:
ama tabi sen bilirsin beklemek istiyorsann da bak bizde meraktayız hee inşallah hamişsindir canımmm:1hug:
emoşumm yanlış anlamışım ne bilem yav ne demeye karıştırdınız kırkı mırkı o zaman bana neee:dilcikar:neyse ikinize de geçmiş olsun canımm off ne zordur yaa canım kıyamam çok yoktur inşallah iğnesii
mervemmm:1hug:

ayşe kız testi yap canım yaaaa çok merak ediyoruz kahverengi akıntın kesildiyse var gibi bişeler canım benimde öyle oldu hatta adet olacam diye kocama anneme haber verdim sonra kesildi
günaydın buarada kızlar nasılsınız ben iyiyim emoşum geçmiş olsun canım
beyza ayşeler merveler şebo aylin gülsüm emelcim hepinizi öpüyorum resema semra ne zamandır görünmüyo kızlar yaaaa

Günaydın kızlar inşallah iyisinizdir
Biz vergiyi yapıyoruz bugün fazla giremem sanırım ama vakit buldukça kaçarım öptüm sizi

günaydın kızlaaaar, kendi konumu yok sayıyorum ve siiz soruyorum iyi misiniiiiiz

kızlarrr benim regl belirtilerim başladı bile bağırsaklarım başta olmak üzere direk anladığım (

beyzaaam yaaa bugün de yatıp dinlenseydin, izin alamadın mı? meyve falan götürseydin bari iş yerine, bi de bol bol ılık bişeyler iç canım tekrar cok gecmiş olsun

günaydın güzeller ben bugün işe gelebildim ama pek iyi olduğum söylenemez
günaydın gülüm bugünde dinlenseydin işten izin mi vermediler
günaydın kızlaaaar, kendi konumu yok sayıyorum ve siiz soruyorum iyi misiniiiiiz
anlaşıldı test almamışın ve yapmamışsın :1shok: bende yapmıcam bak geçerse günüm ozaman nası bişi çekiyoruz anlarsın kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar inşallah iyisinizdir
Biz vergiyi yapıyoruz bugün fazla giremem sanırım ama vakit buldukça kaçarım öptüm sizi

kolay gelsin cnm benim her zaman beklerizz

arada uğramaya çalışcam ayşecim ben beklemedeyim biliyorsunuz bakalım hayırlısı
Beyzacım inşallah çabuk atlatırsın cnm
Mervecim kartı yemediğine göre daha hamilesin demektir. :))))Genel kural kartı tamamen görene kadar hamişisz hatta görsekte üstüne görüyoruz....

:lepi: tamam canımm hamişizz..

ay kızlar deli olcam hangi kanalı açsam her dizide anacım bir hamiledir gidiyor bana mı inat bende anlamadım hani diyosun aklımdan çıkarcam düşünmicem yok elde değil hayatımın merkezine oturdu çıkmıyorrr :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…