İnatla bir gün ANNE olacağım !

anlaşıldı test almamışın ve yapmamışsın :1shok: bende yapmıcam bak geçerse günüm ozaman nası bişi çekiyoruz anlarsın kaydirigubbakcemile3

ya ama ama deme ööleee, bak gece 2de terminalden gidip arkadasımı aldık zaten ölüyorum uykusuzluktan...

ya ama ama deme ööleee, bak gece 2de terminalden gidip arkadasımı aldık zaten ölüyorum uykusuzluktan...

hadii hadiii yapasın olsaa çoktan yapardın neyse en doğrusu beklemek herhalde haklısınn 5gün geçsin ozaman test yap gülüm yaniii yarın kaydirigubbakcemile3

bugün 3. günü, ama evet sanırım yarın yaparım testi, doktorumu arıyorum da telefon hep mesgul, ööleden sonra randevuları dolu değilse gidebilirim de, ya habire eşime ya hamileysem diyorum dur bakalım sakın heveslenme olmazsa cok yıkılırsın diyip duruyo, haklı, ben de o yüzden bekliyorum, hevesliyim de,ablamı hala cıkarmadılar hastaneden bir gözüm izmirde, aksam 10 kadar yemek yapıp 1 hafta misafirim olacagını düşününce hayatımın merkezindeki sey 2. plana indi valla..

emel sen de miiii, ya noolur yanlış anlamayın naz niyaz deil elim hiç bir seye kalkmıyo, öyle zordayım ki, misafirimin biri kalktı mardinden digeri urfadan bizi görmeye geldi, ablama nedense magnezyum veriyorlarmıs habire serumla, apandist olanlar 1 günde cıkıyo bizimkini hala bırakmadılar, ben gidemiyorum(( bööle yani

gemıs olsun canım bız takılıyoruz sadece a.s.

dün akşam kesildi akıntı, sabah pembe akıntı vardı azcık, şimdi de geliyo arada pembe akıntı, bi de gaz sancısı gibi sancım var, adet sancısına benzemiyo ama du bakem

canım çok geçmiş olsun anlıyoruz seni.ama hamilemisin değilmisin öğrenmen lazım canım ona göre davranacan dimi ama.

dün akşam kesildi akıntı, sabah pembe akıntı vardı azcık, şimdi de geliyo arada pembe akıntı, bi de gaz sancısı gibi sancım var, adet sancısına benzemiyo ama du bakem

gaz mı dedinnnnnnnnnn amanınnnnnnnn :1shok: inan sen hamilesinnn ya bende çok heveslendirmiyim ama belirtilerin benziyor bide şöle düşün fıstık bukadar sıkıntının içinde böle bir güzelliğin olduğunu öğrenmende süper olucaktır dimi? değilsen bile nasılsa ikinnci planda olduğu için öle kalmış olacak..

dogru diyosunuz hepinizin beni düşündüğünü biliyorum, emel ya da merve bu dediklerim hamilelik belirtisi mi ki kızlar yaaa

evet canım kimden duyduysam herkes bu belirtilerden bahsedio... enson yeni hamile olduğunu öğrendiğimiz arkadaşım gazım var dedi göğüslerimde acı oldu dedi.. akıntısı arttı günü geçince kabızlık bilinen bişi zaten

ok, bekleyin sevk alıyorum kurum doktoruna gideyim en azından, burda da idrar tahlili yapıyolar, hadi haber vercem size, gideyim izin alaıyım

Ayşecim geçmiş olsun tekrar cnm benim amcamın kızıda çabuk çıkmıştı ama ben her zaman şöle derim sonuçta hastanede bişey olsa hemen müdahale edilir güvende der rahatlarım bide öle düşün cnm o kadar gözünde büyütme misafirleri bende pimpirikliyim büyütürüm genelde ama bi bakıyosun hızlı geçmiş zaman ve insan ne kadar becerikli olduğunu misafir gelince anlıyo cnm benm

Emelcim yiğitin nasıl tatlım çok iğne yazmışlar kuzuma nasıl acıyordur ya inşallah çabuk atlatır da yine bize resimlerini gönderirsin teyzeleri onu merak ediyor.

dogru diyosunuz hepinizin beni düşündüğünü biliyorum, emel ya da merve bu dediklerim hamilelik belirtisi mi ki kızlar yaaa

yok yok delirecem ben.sanki çok zor test yapmak ve sanki bir sürü zamanını alacak.hem kendi merak ediyo hem bizi delirtiyo ya.ben kıza her zaman dua edim o bi test yapmasın.klava::dilcikar:

ok, bekleyin sevk alıyorum kurum doktoruna gideyim en azından, burda da idrar tahlili yapıyolar, hadi haber vercem size, gideyim izin alaıyım

oooooohhhhhh beeeeeee hah şöleee:dance::dance: inşallah fıstık gibi haberlelrle gelcek ben biliyorum.:teytey:

ben genelde izin almıyorum :) hastayım diyorum da gitmiyorum izin problem değil yani de çok acil işler var aylık dergilerin basım tarihleri geçti bile ve biçok ders bende artı işler çok yoğun idare edicez artık şu dergiyi bugün verebilirsem kaçarım eve inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…