anlaşıldı test almamışın ve yapmamışsın :1shok: bende yapmıcam bak geçerse günüm ozaman nası bişi çekiyoruz anlarsın kaydirigubbakcemile3
ya ama ama deme ööleee, bak gece 2de terminalden gidip arkadasımı aldık zaten ölüyorum uykusuzluktan...
emel sen de miiii, ya noolur yanlış anlamayın naz niyaz deil elim hiç bir seye kalkmıyo, öyle zordayım ki, misafirimin biri kalktı mardinden digeri urfadan bizi görmeye geldi, ablama nedense magnezyum veriyorlarmıs habire serumla, apandist olanlar 1 günde cıkıyo bizimkini hala bırakmadılar, ben gidemiyorum(( bööle yani
emel sen de miiii, ya noolur yanlış anlamayın naz niyaz deil elim hiç bir seye kalkmıyo, öyle zordayım ki, misafirimin biri kalktı mardinden digeri urfadan bizi görmeye geldi, ablama nedense magnezyum veriyorlarmıs habire serumla, apandist olanlar 1 günde cıkıyo bizimkini hala bırakmadılar, ben gidemiyorum(( bööle yani
dün akşam kesildi akıntı, sabah pembe akıntı vardı azcık, şimdi de geliyo arada pembe akıntı, bi de gaz sancısı gibi sancım var, adet sancısına benzemiyo ama du bakem
ok, bekleyin sevk alıyorum kurum doktoruna gideyim en azından, burda da idrar tahlili yapıyolar, hadi haber vercem size, gideyim izin alaıyım
dogru diyosunuz hepinizin beni düşündüğünü biliyorum, emel ya da merve bu dediklerim hamilelik belirtisi mi ki kızlar yaaa
ok, bekleyin sevk alıyorum kurum doktoruna gideyim en azından, burda da idrar tahlili yapıyolar, hadi haber vercem size, gideyim izin alaıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?