bu arada merve akşam testi yaptım ve yok denecek kadar silik çıktı.
ben genelde izin almıyorum :) hastayım diyorum da gitmiyorum izin problem değil yani de çok acil işler var aylık dergilerin basım tarihleri geçti bile ve biçok ders bende artı işler çok yoğun idare edicez artık şu dergiyi bugün verebilirsem kaçarım eve inş
dünküne göre silikse cnm geçmişte olabilir koyulaşsaydı yakınlaşıyor dicektim ama neyse madem gününede az kaldı sen yapma bence başka
yani çatlayan çatlamıştır mı diyosun.
olabilir cnm ama genede sen bırakma şimdi baştan beri yapmadın ya testii oyüzden tam net bişi diyemem çalışmadan kaçamazsın kaydirigubbakcemile3
ben geldimtek çizgiyi gözüme soktu laborant (((
ben geldimtek çizgiyi gözüme soktu laborant (((
günaydın kızlar ve kolay gelsin
ayşecim üzülme canım bak benim 4 gün geçtide silik çıktı herkeste hemen çıkacak die bişi yok hem sabah ilk idrarla yapacaktın
emelim yiğit nasıl oldu düzeldimi biraz
gülsüm çalışmaları iyi yaptıysan tutmuştur be gülüm belki bebiş içerdedir
mervem kız sende hemen değilim dion du bi günün gelsi n kırmızıyı ye ondan sona
günaydın kızlar ve kolay gelsin
ayşecim üzülme canım bak benim 4 gün geçtide silik çıktı herkeste hemen çıkacak die bişi yok hem sabah ilk idrarla yapacaktın
emelim yiğit nasıl oldu düzeldimi biraz
gülsüm çalışmaları iyi yaptıysan tutmuştur be gülüm belki bebiş içerdedir
mervem kız sende hemen değilim dion du bi günün gelsi n kırmızıyı ye ondan sona
yok kızlar çok üzülmedim, ama benim adetim hiç geçikmez hep düzenli olurum, yarın doktorumdan randevu almaya calısıyorum, yarın ööleden sonra kanda baktırayım bir de adet olmazsam hala, ben nedense var gibi hissetmeye başladım ve üzülmedim yani bebeişim yoksa farklı bir sorunum var çünkü adetim hiç gecikmezdi, siz de üzülmeyin, bu topikte ilk gebelik haberini benden olmasa d abirimizden alıcaz ve hepimiz birgün hamiş olcaz
Hayırlısı ayŞecİm gecİkmİyorsa bİr sebebİ vardır canım o zaman İnŞ. HamİŞsİndİr canım merve İyİyİm ÇalıŞmalara ara vermek Üzereyİm malum 5 gÜn kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?