İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyzam çok geçmiş olsun.:1hug:

günaydın kızlar ve kolay gelsin
ayşecim üzülme canım bak benim 4 gün geçtide silik çıktı herkeste hemen çıkacak die bişi yok hem sabah ilk idrarla yapacaktın
emelim yiğit nasıl oldu düzeldimi biraz
gülsüm çalışmaları iyi yaptıysan tutmuştur be gülüm belki bebiş içerdedir
mervem kız sende hemen değilim dion du bi günün gelsi n kırmızıyı ye ondan sona

ya nebilim kıs insan hisseder der ya hissetmiyorum ondan belkide..sen hala burda mısın kızz netteyken doğurcan

yok kızlar çok üzülmedim, ama benim adetim hiç geçikmez hep düzenli olurum, yarın doktorumdan randevu almaya calısıyorum, yarın ööleden sonra kanda baktırayım bir de adet olmazsam hala, ben nedense var gibi hissetmeye başladım ve üzülmedim yani bebeişim yoksa farklı bir sorunum var çünkü adetim hiç gecikmezdi, siz de üzülmeyin, bu topikte ilk gebelik haberini benden olmasa d abirimizden alıcaz ve hepimiz birgün hamiş olcaz

seherim sen negüzel geldin bölee.hoşgeldin çalışmalar allahımız var iyi yaptık.adet günüme kadar pes etmek yok.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tam gaz yola devam kaydirigubbakcemile inşallah rabbim nasip eder.dün ablam için sevindim inşallah banada nasip olur.hepimizee dee.:1hug:

yok anam doğurasım yok bu günde akşam baya bi sancım vardı dedim gelcek herhalde vaz geçti sıpa

Hayırlısı ayŞecım gecıkmıyorsa bır sebebı vardır canım o zaman ınŞ. HamıŞsındır canım merve ıyıyım ÇalıŞmalara ara vermek Üzereyım malum 5 gÜn kaldı

aferiim ayşecim evet enazından doktora gözük bakalım ne dicek allahtan hayırlısı inşallahhh gönlüne göre olsun hepimizin evet ilk açılışıı elbet biri yapıcak bizde arkasından geliriz:)

işte budur bee. :1hug:

Hayırlısı ayŞecİm gecİkmİyorsa bİr sebebİ vardır canım o zaman İnŞ. HamİŞsİndİr canım merve İyİyİm ÇalıŞmalara ara vermek Üzereyİm malum 5 gÜn kaldı

doğru cnm ben günümü 2gün sonra olarak belirledim fıstık ilk yumurtlamaya göre :roflol:

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

18nisan .... cetrefilli beklemede inşallah hamiş
19 nisan .... asiş beklemede inşallah hamiş
23 nisan ... cancer
24 nisan ... sekerkız67
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş
22 mayıs... rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78

aabeyazmelek
melankolia
rasema

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

Hamileler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…