İnatla bir gün ANNE olacağım !

Aramıza hoşgeldin spotless... Burada hep inatçılar var haberin olsun.. İnatçıysan sende bizim gibi...HOŞGELDİN.. Ben Emel.. memnun oldum ::))))

olduu ozamannn sıfırdan yapıyorum söleyin tarihleriniz beklediğini adet tarihlerini gelen arkadaşları yeniden eklerimm bebişi olanlarıda ekler koyarım

belki de öyledir... ama ben bu ay hiç ümitli değilim, artık sonraki aya... üzerinize afiyet rahatsızdım bu ay biraz, pek ilişki olmadıyerimseniben
olduu ozamannn sıfırdan yapıyorum söleyin tarihleriniz beklediğini adet tarihlerini gelen arkadaşları yeniden eklerimm bebişi olanlarıda ekler koyarım
ben 28 nisan ama bu ay dediğim gibi
çok yeniyiiiim en yeni beniiiiim:içelim:
kaydirigubbakcemile5

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

18nisan .... spotless
19 nisan ....asiş
28 nisan ....pelint
22 nisan ...rahel
27 nisan ...cancer

varsa istediğiniz düzeltmeler falan kızlar düzeltirim şimdi doğum yapan arkadaşlarıda eklemeyi düşünüyorum aslında.. ne dersiniz?

benim bugün moralim çok bozuk çünkü bugün kartı yedim kızlar
hoşbulduk çok
3 yıldır istiyoruz bizde eşimle herşey normal ama sonuca ulaşamadık bitürlü
eşimi tüp bebek için kandırmaya çalışıyorum ama kanmıyo doğal olsun diye bakalım kısmet
nekadar candan insanlarsınız hepinizi çok sevdim

kızlar süpersiniz yaa yerimseniben
beni yazmayın bu ay yumoşlarım büyüyemedi ama belki onlar da benim gibi inatçıdır büyüyüverirler 2-3 güne perşembe gidince dr haber veririm bakalım dua edin yumoşlarım büyüyüp bebiş olsun inş hepimizin bebişi olsun inşşş bu topik bize uğurlu gelsin inşşş

biz de AcaYip çaLıışıyoruz bu İsteğimiz içiN

hayılısı olsun tatlım bende 5 yıldır uğraşıyorum p.overliyim bende tüp bebek yaptırmak zorundayım 3 kez aşılama olumsuz çıktı nasip artık üzülme herşeyin hayırlısı:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…