belki de öyledir... ama ben bu ay hiç ümitli değilim, artık sonraki aya... üzerinize afiyet rahatsızdım bu ay biraz, pek ilişki olmadıyerimsenibenPelintcim belki vücut kendini hamileliğe hazırlıyordur ne dersin :))))))))
benimde yakın normalde 19 nisan ama bilemiyorum tabi 2 ayda adet olan biri olduğum için gene uzar mı
bi yerde okudum çatlama iğnesi olunca normal zamanınd aadet oluyormuşsun ama bilemiyorum tabi doktorda sağolsun bişey sölemiyor
ben 28 nisan ama bu ay dediğim gibiolduu ozamannn sıfırdan yapıyorum söleyin tarihleriniz beklediğini adet tarihlerini gelen arkadaşları yeniden eklerimm bebişi olanlarıda ekler koyarım
kaydirigubbakcemile5çok yeniyiiiim en yeni beniiiiim:içelim:
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
18nisan .... spotless
19 nisan ....asiş
28 nisan ....pelint
22 nisan ...rahel
27 nisan ...cancer
merhaba kızlar bende yeniyim beni de alın topiginize
tarih sırasına göre dizelim mi, merveydi di mi:uhm:
oluuuurvarsa istediğiniz düzeltmeler falan kızlar düzeltirim şimdi doğum yapan arkadaşlarıda eklemeyi düşünüyorum aslında.. ne dersiniz?
oooo hoşgeldin, yeni biri daha katıldı bizeeyerimsenibenmerhaba kızlar bende yeniyim beni de alın topiginize
Slm hanımlar bende İnatlaŞanlardanım:)) benİ de ekleyİn lİstenİze tÜp bebek yaptırıcam
ne güzel nick, başı LOVE kaydirigubbakcemile5
benim bugün moralim çok bozuk çünkü bugün kartı yedim kızlar
hoşbulduk çok
3 yıldır istiyoruz bizde eşimle herşey normal ama sonuca ulaşamadık bitürlü
eşimi tüp bebek için kandırmaya çalışıyorum ama kanmıyo doğal olsun diye bakalım kısmet
nekadar candan insanlarsınız hepinizi çok sevdim
benim bugün moralim çok bozuk çünkü bugün kartı yedim kızlar
hoşbulduk çok
3 yıldır istiyoruz bizde eşimle herşey normal ama sonuca ulaşamadık bitürlü
eşimi tüp bebek için kandırmaya çalışıyorum ama kanmıyo doğal olsun diye bakalım kısmet
nekadar candan insanlarsınız hepinizi çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?