bende 40 çıkana kadar bebeğin annenin çamaşırları yıldız görmeyecek diye biliyorum yani gündüz kurutulacak bide tuzlanıyor onuda biliyorsundur sanırımsengözlerimebaksanabharbi mi kız ben duymamışım emel banyo suyunu aaaa şaşırdımmm cetrefil bak bende bişi daha öğrendim:))
buarada kızlarrrrrrrr son kararım 23 nisan yaa gecikirse hamileyim işte:)))))))))
gülsümcüm ablana çok sevindim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza rızkıyla gelecek inşallah bebişlerikızlar azönce annemle konuştum ve bi haber aldım.ablam hamileymiş.2 çocuğu var.annem üzülüyo bakamaz diye.diyo keşke sana verse rabbim.dedim anne böle konuşma.rabbim herşeyde bir hayır saklamıştır.
seherim ne bu temizlik kız otur oturduğun yerde allah korusun kordon mordon dolaşması oluyor bu aylarda bekle kızını sabırla hayallahımyasakkelimevalla kızlar ne kaynatmışsınız helal size
ablan analı babalı buyutsun inşallah onu veren rıskınıda verir
emelcim sanada gecmiş olsun canım ıhlamur falan iç
ben kendimi mutsuz hissediyorum bu gün kalktım temizlik yaptım sıkıntıdan gerçi hiç bişeyde yapasım yoktu allahtan evi yıkadım
hoşgeldin deryacım çok sevindim bebişini kucağına alamana allahım bir ömür boyu ayırmasınben derya deniz
2 düşükten sonra
allahım 3. bebeğimi bana kısmet etti
okadar tedişrgin bi hamilelik geçirdimki bunada bişey olacak diye nasıl korkuyordum
allahım kısmet etti
allahım hepinize kısmet edecek merak etmeyin
yeterki kafaya takamyın çıkarın aklınızdan
ben bidaha olmaz diyordum 2 lkkürtajdan sonra
hiç umudum yoktu
hatta korunuyorduk
bi baktım hamileyim
çok güzel bişey
çok farklı bi zevgisi var
aşık oldum kızıma resmen
hepiniz içi n dua edeceğim
keşke doğumdan önce görseydim topiği hepinize dua ederdim
neyse artık lohudsa duasını kabul edin hepinizi öptümmm
ayşem kart gelmediğine göre vardır bir hayır ne diyelim bekle bakalım herşeyin hayırlısı stres yapma üzülmekte etkiliyor benim düğün stresinden 10 gün gecikmişti acaba bu kadar erken mi hamile kaldım dedim :roflol::roflol:ben geldimtek çizgiyi gözüme soktu laborant (((
anaammmm raziye bilmiodum kız hiçbirinii bennn:))))) neyse hele bir hamile kalayım hepsini öğrenirim
bize yemek firmasından gelioo ama cnmm kebap falan çekti desemne yiyceniz, ben çok acıktım yemege gidesim de yok(( ne yiyceniiiiz fikir beyan ediniz
merviş sen de bilmiyosan ben bittim:roflol:
ben lisansı daha bitiremedim bu konularda, sen statünle ezdin valla:roflol: hem topik sahibi, hem yüksek lisans, vay beee:roflol: ben de kebap gibin bööle adana gibin dün gülsüm yoldan cıkardı zaten canım neler istedi, bi de kadayıf istiyo benim canımkafamçokkarıştı:icecream: yaaa aşerme olsa keşke bu yahubize yemek firmasından gelioo ama cnmm kebap falan çekti desem
he valla ben gebelik dönemi kese kalp atışı üstünde yüksek yaptım lohusalık kısmını artık sizlerden kapacam yerimseniben
ben lisansı daha bitiremedim bu konularda, sen statünle ezdin valla:roflol: hem topik sahibi, hem yüksek lisans, vay beee:roflol: ben de kebap gibin bööle adana gibin dün gülsüm yoldan cıkardı zaten canım neler istedi, bi de kadayıf istiyo benim canımkafamçokkarıştı:icecream: yaaa aşerme olsa keşke bu yahu
akademik kariyer bana göre deil anacım ben evimin hanımı çocuklarımın annesi olmak istiyorum sadeceoyyyyyy oyyy ya bakın kızlar benim başım dönüyo yemin ederim arada da gözlerim kararıyo, başlayacam bööle teste hee, yarın 3te doktorcuma gidiyorum, anca o saatte müsaitmiş, evden yazarım size, ya da avea kurum hattı olan biri varsa özelden cebimi vereyim de telden haberleşelim
kızlar kızgın yağdan elim yandı suya tuttum ama kremde sürdüm başka napabilirim
kızlar kızgın yağdan elim yandı suya tuttum ama kremde sürdüm başka napabilirim
ah be güzelim, geçmiş olsun, ne kremi sürdün, derin kalktı mı? yanık merhemi varsa sür, yoksa birine aldır, çok mu yandı hafif sıçradı mı? yahu dün kızcaktım sana temizlik yaptım diyince, bi de kızgın yağlarla uğraşıyosun, iki dakika rahat dur anacım sen ağırlaşmadın mı hiçkızlar kızgın yağdan elim yandı suya tuttum ama kremde sürdüm başka napabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?