İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kknın güzel hamiş hatunları ve hamişolmak için hiçdurmaksızın çalışan adayları hepinize kucak dolusu sevgiler nasılsınız bakim dünden beri kaynatmışsınz oku oku bitmedi yaww-tatlicadiarzu-
harbi mi kız ben duymamışım emel banyo suyunu aaaa şaşırdımmm cetrefil bak bende bişi daha öğrendim:))

buarada kızlarrrrrrrr son kararım 23 nisan yaa gecikirse hamileyim işte:)))))))))
bende 40 çıkana kadar bebeğin annenin çamaşırları yıldız görmeyecek diye biliyorum yani gündüz kurutulacak bide tuzlanıyor onuda biliyorsundur sanırımsengözlerimebaksanab
gülsümcüm ablana çok sevindim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza rızkıyla gelecek inşallah bebişleri
seherim ne bu temizlik kız otur oturduğun yerde allah korusun kordon mordon dolaşması oluyor bu aylarda bekle kızını sabırla hayallahımyasakkelime

hoşgeldin deryacım çok sevindim bebişini kucağına alamana allahım bir ömür boyu ayırmasın
ben geldim tek çizgiyi gözüme soktu laborant(((
ayşem kart gelmediğine göre vardır bir hayır ne diyelim bekle bakalım herşeyin hayırlısı stres yapma üzülmekte etkiliyor benim düğün stresinden 10 gün gecikmişti acaba bu kadar erken mi hamile kaldım dedim :roflol::roflol:

anaammmm raziye bilmiodum kız hiçbirinii bennn:))))) neyse hele bir hamile kalayım hepsini öğrenirim

hoşgeldin razişim:) internette okuyorum da önce kanda yükselen hcg değeri en erken 7. günde idrarla atılmaya başlanırmış, yani daha erken oldugundan olabilir, olmaya da bilir aman yaaa başıma ağrı girdi vall hiç birinizi de soramadım, emelcim oğlusun nasıl, seher sen de hakketen bilgisayarla git doğuma, merakta bırakma bizi
mervecim listeyi güncellemen çok iyi oluyo, moralimiz düzeliyo valla. gülsümcüm senin azmine dağ olsa dayanmaz, yürü beee
beyzam acil şifalar canım
asiş çalışıyo sanırım kolay gele
aylin yine arazi
oklavalı ayşem de misler gibin yatıyodurr, ooooh topiğin sabah nöbeti bende. sinemcim de uğrayamaıyo hala eskisi gibi, (cetrefilli sivastan bildirdi)

ne yiyceniz, ben çok acıktım yemege gidesim de yok(( ne yiyceniiiiz fikir beyan ediniz

bize yemek firmasından gelioo ama cnmm kebap falan çekti desem

he valla ben gebelik dönemi kese kalp atışı üstünde yüksek yaptım lohusalık kısmını artık sizlerden kapacam yerimseniben
ben lisansı daha bitiremedim bu konularda, sen statünle ezdin valla:roflol: hem topik sahibi, hem yüksek lisans, vay beee:roflol: ben de kebap gibin bööle adana gibin dün gülsüm yoldan cıkardı zaten canım neler istedi, bi de kadayıf istiyo benim canımkafamçokkarıştı:icecream: yaaa aşerme olsa keşke bu yahu

belli mi olur kızz kaparsın sende doktorayı -tatlicadiarzu- çok çalış -tatlicadiarzu-benim gibi ol

hee bende aşerecem bak demeyin öle şeyler kaydirigubbakcemile3

akademik kariyer bana göre deil anacım ben evimin hanımı çocuklarımın annesi olmak istiyorum sadece oyyyyyy oyyy ya bakın kızlar benim başım dönüyo yemin ederim arada da gözlerim kararıyo, başlayacam bööle teste hee, yarın 3te doktorcuma gidiyorum, anca o saatte müsaitmiş, evden yazarım size, ya da avea kurum hattı olan biri varsa özelden cebimi vereyim de telden haberleşelim

ala alaaa he hamilesin derse doktor sana git o idrar testi yapana sende onun gözüne sokk.. bende yok cnm sen en iyisi topikten yaz ayy yarından sonra banada 1 gün kalmış oluyor-tatlicadiarzu-

kızlar kızgın yağdan elim yandı suya tuttum ama kremde sürdüm başka napabilirim

yok zayıat az 2 parmak bide avucumun içi az valla su aldı gibi ama krem baya acıtıyo

geçmiş olsun seherim hayallah yanıkta çok acır ya silverdin krem varsa ondan sür canım çok ise yanık hastaneye git derim

kızlar kızgın yağdan elim yandı suya tuttum ama kremde sürdüm başka napabilirim
ah be güzelim, geçmiş olsun, ne kremi sürdün, derin kalktı mı? yanık merhemi varsa sür, yoksa birine aldır, çok mu yandı hafif sıçradı mı? yahu dün kızcaktım sana temizlik yaptım diyince, bi de kızgın yağlarla uğraşıyosun, iki dakika rahat dur anacım sen ağırlaşmadın mı hiçklava:

silverdin hamilelikte yasak canım bi kere daha yandıydıda doktor sürdürmediydi

yokanacım ben de ne ağırlık ne bişey bi halt olmadı gören son hafta olduğuna bile inanmıyo zaten bende hiç bi hamilelik tezi tutmadıki tatlı yedim dediler oğlan çıktı kız bi yerim genişlemedi kızda kalçalar genişlermiş benı gören erkek dıo ama kız kız annenin güzelliğini alır dediler şükür cildim bile bozulmadı

hadi ya ah canım bilmiyordum ozaman bence sen git bir hastaneye pansuman falan yapsınlar uğraşmasana kız otur oturduğun yerde hayallahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…