İnatla bir gün ANNE olacağım !

asiyeciiim oh süper 2gün kalmış say sen ne mutluuu hadi bakalım artık eli ayağı oynar görürsünn :lepi:

zuzummm 1437 de benim foto hadi bakın gariii kaldıracam yoksa
ohh ne sipral ne hap derdim var yaaaa yap yap bişe olmuyooooo kızlar yaaa ben doğuştan doğum kontrollüyümm oda bir yetenek dimi opuyorumnanaktan
ay gerçi bikere tutturduk ama nasıl oldu bende anlamadım

kimse kimsenin hediyesini küçümsemez bu topicte ayrı yeten limit fikri olan gelip başta söleseydi ben hediyemi aldım bile nasıl geri veriiim

asiş meleğini yarın görmeye gidecen değiş mi
merviş ya daha varmış canım sana esra günaydın razişim nasılsın

valla mervecim iğne kiminde daha çok kanamaya sebep oluyomuş iyice kararsız kaldım anlıyacağın normalde 3 aylık iğne diyodum ama o doğum kontrol hapı verdi

yok sinemcim cuma görmeye gidicem normal muayenem cuma günü ama yarın ilaç yazdırmaya gidicem ilacım bitti başka bir polikliniğe hazır gitmişken bebeğede baktırayım diyorum

:kedi: ay allahtan korunma gibi bir derdim yok bide onla mı uğraşacaktım benim teyzemde hiç korunmamış 2 tane çocuğu var nasıl oldu onlar bilmiyorum diyo ama korunmuyolar başkada hamile kalamıyo acaba ona mı çektim ben

iyi sayılırım sinemcim sen nasılsın regl olucam bendemafoldumben
ama bugün üşütmüşüm sanırım kızlar karnım çok ağrıyor senağlamasesler geliyor sanırım karnımda bi hareketlilik var içinde harp var gibi güldür güldür kaydirigubbakcemile3 ya ne yapmam gerek kızlar

hormonlu spiral var adı mirena ama oda adetı tamamen kesebiliyomuş mervecim doktorumun bana dediği ya ben zaten 2 sene sonra gene istiyom bebeiş allahın izniyle onun için hap diyorum sizce bırakınca 2 sene sonra sorun yaşarmıyım

razişim sıcak nane limon iç bide ayaklarını ısıt seloşunda karnından öyle seslee geliyo kkarna hemen sıcak havlu gdiyo

çok geçmiş olsun, hakikaten yorgun düştün demekki sen, aman dikkat et kendine, selen cadısına lazımsın sen, hem bize de tecrübelerine
selam asişim, hadi hayırlısıyla gör bakalım bebişi, annesi özlemiş, ne alemde bakalım:)
kimse kimsenin hediyesini küçümsemez bu topicte ayrı yeten limit fikri olan gelip başta söleseydi ben hediyemi aldım bile nasıl geri veriiim
canım aylin bu aralar topiğe sık sık giremediğinden çekilişi gördüğü anda fikrini söylemiş, gayet iyi niyetli bir fikir de geç oldu, sana hediyeni geri götür demez kimse merak etme...
aa bu arada afiyet olsun hepinizeeeee
sana da herkese ve bana da afiyet olsun ballar, görüşürüzopuyorumnanaktan

sehercim ben 8 ay falan hapla korundum bıraktığımda 2 ayda adet olabildim sonrasında hamile kaldım ölen bebeğime o yüzden bırakınca enfazla 6 ay süreyle etkilior diyor doktorlar cnm ama uzun süreli korunmada tembellelşiyor yumurtalıklar cnm ona göre sorup kullan istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…