günaydın kızlar, hediye limiti de şöyle diyim, zaten herkes gönlünden ne koparsa çamsakızı çoban armaganı olacagı için kimsenin fiyatı abartacagını düşünmüyorum, yani birbirimize kıyafetler, marka ayakkabılar, takılar almıycaz tabiki. hatıralık süs eşyaları, ufak aksesuarlar..vb falandır. o yüzden fiyat limiti konulması hediyenin tadını kaçırır, hoş olmaz gibi, aylincim sen ne dersin bilmiyorum da yani burda kimse kimsenin mahçup olmasına izin vermez ki, sanmam ööle bişeey olcanı, ama illa limit derseniz koyalım siz bilirsiniz.
asiş meleğini yarın görmeye gidecen değiş mi
merviş ya daha varmış canım sana esra günaydın razişim nasılsın
sen nasıl sabırsızsıbacım azcık sabret kendininkini görecenay çok merak ediyorum kızlar yaaa ne aldınız özelden atın bana valla kimseye söylemem
aa bu arada afiyet olsun hepinizeeeee
çok geçmiş olsun, hakikaten yorgun düştün demekki sen, aman dikkat et kendine, selen cadısına lazımsın sen, hem bize de tecrübelerinegeldim kızlar valla bişi çıkmadı bendekadın doğum temiz bide spiral önerdi hormonlu ama benim alerjim var bakıra o yuzden vaz caydı yeni bi hap çıkmış yazz die onu verdi bakalım cumartesiden sonra başlıcam inşallah adet olursam akşam bi rahatsızlandım gece ateş çıktı 39 a ama nasıl titiriyorum bi yandan terliyorum ay selen ağlıyo ne fena oldum bilseniz babası alıyo durmuyo nese oda üşütmeymiş
selam asişim, hadi hayırlısıyla gör bakalım bebişi, annesi özlemiş, ne alemde bakalım:)Merhaba kızlar nasılsınız bakim
Sehercim geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine selenin sana ihtiyacı var unutma
Ben iyiyim cumaya az kaldı heyecanım artıyor bebeğimi görcem inşallah Allah ım olmayan arkadaşlarıma da en yakın zamanda nasip etsin inşallh
canım aylin bu aralar topiğe sık sık giremediğinden çekilişi gördüğü anda fikrini söylemiş, gayet iyi niyetli bir fikir de geç oldu, sana hediyeni geri götür demez kimse merak etme...kimse kimsenin hediyesini küçümsemez bu topicte ayrı yeten limit fikri olan gelip başta söleseydi ben hediyemi aldım bile nasıl geri veriiim
sana da herkese ve bana da afiyet olsun ballar, görüşürüzopuyorumnanaktanaa bu arada afiyet olsun hepinizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?