İnatla bir gün ANNE olacağım !

hakkaten seher otur artık yerine, maşalllah işte rahat hamilelik güzel de sen şeyini çıkarma anacım, bak sen tez canlısın diye kızın da senin aksine popoyu kaldırmıyo, demek ki çocuk bile yorulmuş karnında

geçmiş olsun seherim ya acile git pansuman yapsınlar canım
kızlar hepinize afiyet olsun canlarım

Bende yemekten geldim şimdi baya kaynatmışınız kızlar ayşecim doktorun ne diycek bende merak ediyorum acaba stres mi yaptın ondan da gecikebiliyor ya neyse ben işe güce devam durumundayımn 1-2 saatlik işim kaldı bitince gene uğrarım öptüm sizi

ya kızlar valla hafif hafif hissediyorum adet sancılarımı.allahım ne olur hayra çıkar.

merhaba kızlar hepinize teker teker slm..........ben geldim 4-5 gündür hastayım öksürük arkasından grip oldum ya ilaç ta alamıyorum kafamıda tutamıyorum ama bir ziyaret edeyim dedim ne kaynattınız diye....

ya daha çok var 10 gün.asiyede daha test yapmadı.bekliyo.ayşe test yapmış idrardan ne gatif ama daha regl de olmadı.böle özetleyim dedim canım sana.

teşekür ederim canım saol.........bende ayın 25 ne olcam 4 günüm var bendede hiç belirti yok.........teyzem hamile olduğunu günü gelmeden anlarmış hep grip olurmuş oda bana hamişsindir diyor bakalım allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah inşallah...

Badedülcüm geçmiş olsun cnm topiğe nazar değdi herkes hasta. Ihlamur iç ballı limonlu iyi geliyo.
Ben test yapmadım26 sı doğumgünüm o zaman yapcem bakalım evde falan kimseye sölemedim soranlara daha var adetime diyorum normalde de hep geciktiği için bekliyorum işte

merhaba kızlar hepinize teker teker slm..........ben geldim 4-5 gündür hastayım öksürük arkasından grip oldum ya ilaç ta alamıyorum kafamıda tutamıyorum ama bir ziyaret edeyim dedim ne kaynattınız diye....
geçmiş olsun canım kendine dikkat et

selam hoşgeldin aramıza...
asişcim ben de merak ediyorum doktorumun ne diyceni, yarına kadar ben de dişimi sıkcam artık, sizi de merakta bırakıyorum ama elden bişi gelmiyo, herkese afiyet olsun ben de yidim geldim. seher elin nasıl canım pansuman valan yaptır bi görün saglık ocagı da olsa bi yere...

raziş sadece ikimiz mi kaldık yahu, herkes şutladı bizi:)))))))) yaa biri bana bişey desin pembe acık kahveye dönük akıntı bi geliyo bi kesiliyo ne ki bu yaaaa

kızlar benden katı yapışık bi akıntı geldi.nedemek bu bilen varmı.şuraya bakya psikopata bağladık hee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…