İnatla bir gün ANNE olacağım !

biliyorum benimde dediğim bu saatten sonra limit olmaz olursa başta olurdu

sağolun güzeller kociş yanık olunca ben hasta oluyom yaww açıyor vatilatörü yatıyoz karşına sabah sekiz oluyom ya didim açmıcan bi daha lmaz: Çok üzgünüm çoook bak senin yüzünden hasta oldum:mymeka:

aynen anacım kocalarımız ateşlenmiş :kedi:

benimkide kilodan canım ben diyom kocişe senin yüzünden oldu bende zayıftım evlenince kilo aldım şunu ye aşkım bunuda ye aşkım bune ya hamiş olsam yandım yanikaydirigubbakcemile3

benimkide kilodan canım ben diyom kocişe senin yüzünden oldu bende zayıftım evlenince kilo aldım şunu ye aşkım bunuda ye aşkım bune ya hamiş olsam yandım yanikaydirigubbakcemile3

ben 2-3 ay içinde böle oldum bide bekarken canım istemezse yemeğe oturmazdım şimdi mecbur yiyorum eşimle onunda etkisi var

aaahhhhh ahhhhh ben neyapamm peki her yerim çatlak batu bey sağolsun yırttım her yerimi onun için kızlar vücudunuz yırtılmaya elverişliyse vay halinize benim gibi harita olursunuz kesinlikle önleminizi alın

selam kızlar ben geldim..umarım herkes iyidir...Seher geçmiş olsun canım..
hediye trafiği başlamış. şimdiden hepiniz güle güle kullanın.. merve2 cim inşallahh dediğin gibi gözleri büyük olur bebelerimin.. Bana çekmesin göz hususunda :))) Kız iri kıyımım olsun boşver çatlakları ıbo seni öyle seviyor :))))

Boşverin kiloları kızlar.. nasılsa hepiniz hamiş adayısınız :))) şimdiden alın sonra verirsiniz...Kendimi böyle teselli edeyim bari :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…