aaahhhhh ahhhhh ben neyapamm peki her yerim çatlak batu bey sağolsun yırttım her yerimi onun için kızlar vücudunuz yırtılmaya elverişliyse vay halinize benim gibi harita olursunuz kesinlikle önleminizi alın
slm kızlar of ya bende hastane hastane koşturuyorum dua edin bana kızlar bi eksiltiyorsunuz duaları yeğeniniz üzülüyoo ona göre...
valla 1 sene kullanıcam canım sonra ara vericem bi süre sonra gene korunurum 2 sene sonunda zaten bırakırım bi bebeiş daha istiyorum çünküsehercim ben 8 ay falan hapla korundum bıraktığımda 2 ayda adet olabildim sonrasında hamile kaldım ölen bebeğime o yüzden bırakınca enfazla 6 ay süreyle etkilior diyor doktorlar cnm ama uzun süreli korunmada tembellelşiyor yumurtalıklar cnm ona göre sorup kullan istersen
slm kızlar of ya bende hastane hastane koşturuyorum dua edin bana kızlar bi eksiltiyorsunuz duaları yeğeniniz üzülüyoo ona göre...
kız çekik sen sanıyormusunki senin bebelerin büyük gözlü olacak avcunu yala sen sen bana irikıyım de bakem topçek seniii
bak yaa laflara bak, semacım dünürdünüz de mi siz, bu erken başladı laflara:roflol::roflol:evet ayşem benım gözlerim çekik :)))) Bu iri kıyım bana o nedenle öyle diyor :))) Ama kötü değil haaaa sen bu çatlaklı iri kıyıma bakma :))))))))))))
ooh maşallah, o iyi mi geliyomuş kahve limon çatlaklara?allahtan benım vucud esnek anam çatlak patlak yok bende bı son hafta oldu az oda onuda kahve limola ovuyom azalsın diekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?