İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok sinemcim henüz belli değil.. Yarın gideceğim.. ınşallahhh bir aksilik olmadan güzel haberlerle gelirim.. sen mi demiştin 3 tane diye :)))

beyzaaaa canım hediyeni aldım inşallah yarın öbürgün gönderecem.ya telefon numarası isterse kargo.bi sakıncası yoksa senin için canım verebilirmisin bana tel.

slm kızlar of ya bende hastane hastane koşturuyorum dua edin bana kızlar bi eksiltiyorsunuz duaları yeğeniniz üzülüyoo ona göre...

canım beyzam geçmiş olsun hayırdır... maşallahh kocaman olmuş bebiş evetttt gülsüm ne aldın :)))))))))))

kız çekik sen sanıyormusunki senin bebelerin büyük gözlü olacak avcunu yala sen sen bana irikıyım de bakem topçek seniii

valla 1 sene kullanıcam canım sonra ara vericem bi süre sonra gene korunurum 2 sene sonunda zaten bırakırım bi bebeiş daha istiyorum çünkü
slm kızlar of ya bende hastane hastane koşturuyorum dua edin bana kızlar bi eksiltiyorsunuz duaları yeğeniniz üzülüyoo ona göre...

beyzam neoldu canım hayırdır

emelin gözler çekik miiii ne güzel işte, esmacım sen yine güzel bişeyler için çatlak sahibi olmuşsun, biz boğazı tutamadıgımızdan:)))
beyzaya noldu, geçmiş olsun, inşallah önemli bişii deildir...

evet ayşem benım gözlerim çekik :)))) Bu iri kıyım bana o nedenle öyle diyor :))) Ama kötü değil haaaa sen bu çatlaklı iri kıyıma bakma :))))))))))))

allahtan benım vucud esnek anam çatlak patlak yok bende bı son hafta oldu az oda onuda kahve limola ovuyom azalsın diekaydirigubbakcemile3

ooo süpermiş o zaman seher.. herhangi bir ilaç kullandınmı..hoş vücutla alakalı biliyorum ama.. amannn napalım çatlarsa çatlasın.. Bu arada tekrar geçmiş olsun canım

valla emelim bişi kullanmadım olmadıbende doktor dedi gunde 2lt su
bende dedini yaptım sağol canım bu arada önemli bi değil işte ama yorgunluk herhalde şimdi ble seloşla yazıyom bı kolumda

evet ayşem benım gözlerim çekik :)))) Bu iri kıyım bana o nedenle öyle diyor :))) Ama kötü değil haaaa sen bu çatlaklı iri kıyıma bakma :))))))))))))
bak yaa laflara bak, semacım dünürdünüz de mi siz, bu erken başladı laflara:roflol::roflol:
allahtan benım vucud esnek anam çatlak patlak yok bende bı son hafta oldu az oda onuda kahve limola ovuyom azalsın diekaydirigubbakcemile3
ooh maşallah, o iyi mi geliyomuş kahve limon çatlaklara?

evetttt bende geldimmm adaşımm yeriiim ben senin kuzeyini maşallah barekallah..
seher bende aynen 2lt içiyorumdur belki daha bile fazla bide badem yağı ile bebe yağ kullanıyorum bakalım ne olucaz opuyorumnanaktan

kızz noluoo sinemle sana ayşeee kız çok sincap derdinden bunlara bi haller olmuşşşş aloooo dünürü benim ama emelin kızı olursa olabilir yabancıya gitmez batuşş. benim oğlumm olursa tabiii

oyy benım yerime öp seloşu..
Kız Ayşe iri kıyım Sema değil Esma :))) Hem dünürüde ben değilim Merve :))) Sen karıştırdın yine yahuuu.. Benım dünürüm Şeboooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…