kaydirigubbakcemile3 iri kıyımlülülülülülü kızım kocişe benzerse büyük olur gözleri hemde ela :umursamaz:
kızz noluoo sinemle sana ayşeee kız çok sincap derdinden bunlara bi haller olmuşşşş aloooo dünürü benim ama emelin kızı olursa olabilir yabancıya gitmez batuşş. benim oğlumm olursa tabiii
buarada çekiklik ağır basar diyenn kimdiiii :1rolleyes: sendiin sendinn zemuszemus
kız esra ne aldığımı söylersem olurmu sürprizi kalmaz kiiiiiiii
hee bendim doğruuu:umursamaz: zaten bana benzesin...ama diyim ben size doktoruma benzeyeceksırnaşık şey
benım kız evde kaldı o zaman vah başımıza gelenlerkaydirigubbakcemile3
delikafadulden kız bide benzerse varyaa şüphelencemm heee:jeyyar: :roflol:
kız öyle deme kaydirigubbakcemile3 zaten kociş spermler karışmamıştır di mi deyip duruyor.. Allahtan o gün sadece benım yumurta toplama işlemim vardı..:lepi:
seheeerr selene ben talibim ammaa selen kendinden küçüğünü istermi ne zaman olurda bilemem.şakkıdı
yaa tamam ben hakikaten balık hafızalıyım, tescillendi burda:kedi:sırnaşık şeyoyy benım yerime öp seloşu..
Kız Ayşe iri kıyım Sema değil Esma :))) Hem dünürüde ben değilim Merve :))) Sen karıştırdın yine yahuuu.. Benım dünürüm Şeboooo...
halaaa erker diyor yaaakaydirigubbakcemile3 Nisa küsecek haberin olsun....Esmaaaa gel şu dünürüne sopa gerekiyor bak Batuyu benım kıza sattııkaydirigubbakcemile3 sonunda bana kalacan görcen sende..kaydirigubbakcemile
benim dünürüm asiş olsun, gülsüm olsun, merveler olsun, seher olsun, emeller de olsun, beyza da aylin de şebo da raziş de ayşe de sinemler de pınar daaa badegül de nazife de asma da sema da:roflol:, ben hepinize yuetecek kadar çocuk dogurayım kızlı erkekli:roflol:yok ya bakma sen ben kocamdan etkileniyorum yoksa doktor pipi göremedim dediydi ya belki küçük diye dedi ama olsa görürdü diye düşünüyorum oyüzdende bende aslında kız gibi düşünüyorumda susuyorum:))
kız herkes dünür seçsin kendine biz kaptık önceden:kedi: daha hamile değilken dimii
emeeel kız var ya benim ameliyat oldugum doktor tüp bebek uzmanı ya sen de demiştin, muayeneye gittiğimizde odasının kapısı hep yaptırdıgı tüp bebeklerin fotolarıyla dolu, emrem diyo ki en bunların hiç biri anneye babaya benzemiyo hepsi doktora benziyo:roflol::roflol: deli yaaa espri yapıyo kendi çapında, dedim sus bigün biz de bunun için gelebiliriz buraya dedim, sustu danamkız öyle deme kaydirigubbakcemile3 zaten kociş spermler karışmamıştır di mi deyip duruyor.. Allahtan o gün sadece benım yumurta toplama işlemim vardı..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?