İnatla bir gün ANNE olacağım !

sema yazmısım yaaa esma olsun hadi:roflol: bugun esmayı karıstıra karıstıra bı hal ettik, olsun yaaa aynı harflerden oluşuyo esmayla sema:roflol: kusura kalma boddiiim-tatlicadiarzu-

kızz noluoo sinemle sana ayşeee kız çok sincap derdinden bunlara bi haller olmuşşşş aloooo dünürü benim ama emelin kızı olursa olabilir yabancıya gitmez batuşş. benim oğlumm olursa tabiii

halaaa erker diyor yaaakaydirigubbakcemile3 Nisa küsecek haberin olsun....Esmaaaa gel şu dünürüne sopa gerekiyor bak Batuyu benım kıza sattııkaydirigubbakcemile3 sonunda bana kalacan görcen sende..kaydirigubbakcemile

yok ya bakma sen ben kocamdan etkileniyorum yoksa doktor pipi göremedim dediydi ya belki küçük diye dedi ama olsa görürdü diye düşünüyorum oyüzdende bende aslında kız gibi düşünüyorumda susuyorum:))

kız herkes dünür seçsin kendine biz kaptık önceden:kedi: daha hamile değilken dimii

kız öyle deme kaydirigubbakcemile3 zaten kociş spermler karışmamıştır di mi deyip duruyor.. Allahtan o gün sadece benım yumurta toplama işlemim vardı..:lepi:

sırnaşık şey dur ben kocanın kafasını karıştırayımm gizli mailler atayım :roflol:
yok artık canım olur mu öle şeyy zaten doğunca anlaşılır direk çekik bişii :1closedeyes:

seheeerr selene ben talibim ammaa selen kendinden küçüğünü istermi ne zaman olurda bilemem.şakkıdı

seheeerr selene ben talibim ammaa selen kendinden küçüğünü istermi ne zaman olurda bilemem.şakkıdı

olur ama senın oğlan benım kızı alırmı bilmem hem kendinden buyuk bayanla evlele erkk zengın olurmuş derler bizimkilerde zengın oluveriri kaydirigubbakcemile3

oyy benım yerime öp seloşu..
Kız Ayşe iri kıyım Sema değil Esma :))) Hem dünürüde ben değilim Merve :))) Sen karıştırdın yine yahuuu.. Benım dünürüm Şeboooo...
yaa tamam ben hakikaten balık hafızalıyım, tescillendi burda:kedi:sırnaşık şey

halaaa erker diyor yaaakaydirigubbakcemile3 Nisa küsecek haberin olsun....Esmaaaa gel şu dünürüne sopa gerekiyor bak Batuyu benım kıza sattııkaydirigubbakcemile3 sonunda bana kalacan görcen sende..kaydirigubbakcemile

benim dünürüm asiş olsun, gülsüm olsun, merveler olsun, seher olsun, emeller de olsun, beyza da aylin de şebo da raziş de ayşe de sinemler de pınar daaa badegül de nazife de asma da sema da:roflol:, ben hepinize yuetecek kadar çocuk dogurayım kızlı erkekli:roflol:

kız öyle deme kaydirigubbakcemile3 zaten kociş spermler karışmamıştır di mi deyip duruyor.. Allahtan o gün sadece benım yumurta toplama işlemim vardı..:lepi:
emeeel kız var ya benim ameliyat oldugum doktor tüp bebek uzmanı ya sen de demiştin, muayeneye gittiğimizde odasının kapısı hep yaptırdıgı tüp bebeklerin fotolarıyla dolu, emrem diyo ki en bunların hiç biri anneye babaya benzemiyo hepsi doktora benziyo:roflol::roflol: deli yaaa espri yapıyo kendi çapında, dedim sus bigün biz de bunun için gelebiliriz buraya dedim, sustu danam

ay kızlar benim tokmak kafa bi uyandı anca uyudu...gelemedim...
ooo dünürler olunmuş...sehercim seleni ben alacam anacım..memleketimden olsun gelinim...verirsin demi gülüm kuzeye kızçeni...

kızlar bu da benim tokmak kafam...

Eklentiler

• $Kopyası (2) SANY0299.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 19
ımmmmmmmmmm düşünmem lazım kız az önce geleydin ya gulsum alıyo kızceyı ama o ne zaman olur bilemiyoz kız en iyisi sana verem ben yaş farkı yok arada kaydirigubbakcemile3
gulsum diğerini doğurunca sana verem ben en iyisi sen o zamana kadar yaparsın buyutursunde hemopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…