kaydirigubbakcemile3 iri kıyımlülülülülülü kızım kocişe benzerse büyük olur gözleri hemde ela :umursamaz:
topçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkevet ayşem benım gözlerim çekik :)))) Bu iri kıyım bana o nedenle öyle diyor :))) Ama kötü değil haaaa sen bu çatlaklı iri kıyıma bakma :))))))))))))
allahtan benım vucud esnek anam çatlak patlak yok bende bı son hafta oldu az oda onuda kahve limola ovuyom azalsın diekaydirigubbakcemile3
olur ama senın oğlan benım kızı alırmı bilmem hem kendinden buyuk bayanla evlele erkk zengın olurmuş derler bizimkilerde zengın oluveriri kaydirigubbakcemile3
ayyy maşallahh mervecim.. Valla gözleri benımki kadar :))))))))))))))))
Kız iri kıyım sen geç dalganı ben çatlamayımda gör :)))))))))))))))
Ayşe ben boşuna demiyorum..Doktora benzeyecek diye..Ama birşey diyim ben senın doktorunuda biliyorum valla benımki daha yakışıklı :))))))))
Gülsüm sen üzülme benım 3 oalcak ya ben senlede dünür olurum anacım..
sağol canım benim Şenizrazişim geçmiş olsun canım benim
kızlar ben yemeğimi yedim geldimm
sağol canım benimŞeniz hoşgeldin a.s.hoşgeldin sinem.. Aaaa evet Raziş geçmiş olsun...Geçmişi okudum ama aklımda kalmamış :)))
bitanem ne oldu allahım ayırmasın inşallah sizi rabbim yardımınız olsun inşallah dualarımız seninle:Saruboceq:slm kızlar of ya bende hastane hastane koşturuyorum dua edin bana kızlar bi eksiltiyorsunuz duaları yeğeniniz üzülüyoo ona göre...
kızlar bu da benim tokmak kafam...
tütütü 41 bin kere maşallah bocuğumuzaerkekim.............maşallah deyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?