İnatla bir gün ANNE olacağım !

ulem biriniz de bana verin, kız seher hep oğluş var ya su an topikte sende secenek cok tabi)
mervecim maşallah kuzeye, nasıl da gerinmiş tospaa, maşallah

erkekim.............maşallah deyin...

Eklentiler

• $Goruntu(010).webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 24
kaydirigubbakcemile3 iri kıyımlülülülülülü kızım kocişe benzerse büyük olur gözleri hemde ela :umursamaz:

evet ayşem benım gözlerim çekik :)))) Bu iri kıyım bana o nedenle öyle diyor :))) Ama kötü değil haaaa sen bu çatlaklı iri kıyıma bakma :))))))))))))
topçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
allahtan benım vucud esnek anam çatlak patlak yok bende bı son hafta oldu az oda onuda kahve limola ovuyom azalsın diekaydirigubbakcemile3

işe yarayormu seherrrr

................................

Eklentiler

• $Goruntu(011).webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 33
maşallah merve bu ne tatlı bişey 41.0000...... kere maşallahhhhhh

olur ama senın oğlan benım kızı alırmı bilmem hem kendinden buyuk bayanla evlele erkk zengın olurmuş derler bizimkilerde zengın oluveriri kaydirigubbakcemile3

benim oğlan babasına çekerse ve babası gibi sevdim alırım derse alır valla.öylemiymiş zenginmi olunurmuş.hadiii bizde zengin olacaz desenee :roflol:

ayyy maşallahh mervecim.. Valla gözleri benımki kadar :))))))))))))))))
Kız iri kıyım sen geç dalganı ben çatlamayımda gör :)))))))))))))))
Ayşe ben boşuna demiyorum..Doktora benzeyecek diye..Ama birşey diyim ben senın doktorunuda biliyorum valla benımki daha yakışıklı :))))))))
Gülsüm sen üzülme benım 3 oalcak ya ben senlede dünür olurum anacım..

maşallah maşallah kuzeyciğe, yavrum nasıl da elinde bant var kuzunun, umarım bir daha yaşamazsınız hastane falan canım benim

emel tövbe diyelim yahu, ama biliyorum ki sen göstermiştin doktorunu hakikaten benimkinden yakısıklı:roflol: olsun benim doktorun da ses tonu güzel:roflol::roflol:
anam ölcem, tövbe tövbelmaz:

bizimde batunun doktoru yakışıklı ama çok mıymıy nasıl okumuş 6 sene helal valla
kız topçek göstersene bana doktorunu

sağolun teyzeleri...sizin yerinize kokluyom ben bolca...ama çok gazı var ağlıyo durmadan..bi dalıp uyuyamadı...

razişim geçmiş olsun canım benim
kızlar ben yemeğimi yedim geldimm
sağol canım benim Şeniz
hoşgeldin sinem.. Aaaa evet Raziş geçmiş olsun...Geçmişi okudum ama aklımda kalmamış :)))
sağol canım benimŞeniz hoşgeldin a.s.
slm kızlar of ya bende hastane hastane koşturuyorum dua edin bana kızlar bi eksiltiyorsunuz duaları yeğeniniz üzülüyoo ona göre...
bitanem ne oldu allahım ayırmasın inşallah sizi rabbim yardımınız olsun inşallah dualarımız seninle:Saruboceq:
kızlar bu da benim tokmak kafam...
maşallah mervem çok tatlı bişi bu ya bence kuzeycik sana benziyor
erkekim.............maşallah deyin...
tütütü 41 bin kere maşallah bocuğumuza
çatlak hatunlar ne kadar kaynatmışsını bide dr yarıştırılıyor
benim dünürümde yok amamafoldumben

valla razişim her gelen sen aynı diyo...babamız biraz bozuluyo ama napalım...hoş daha değişir siması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…