İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım kucukken selende babasını kopyasıydı şimdi anasına benzedi
mervecim bi doktora göster yada karnı çok sertmi bi bak kolık için ilac veriri babulıne yada sabsiplex gibi

yoklama yapıyorum
gülsüm-burda
cancer -burdaaa
raziş-burdaaa
yasemin-burdaaaaa
seher -yookk
boddim -yok
cetrefilli-yookk
sanem-yook
merve2 -yok
esra-yok
rehal - yok
asiş-yok
zuzu- yok
beyza-yok
şebnem-yok
deniz-yok
ayşe(oklava)- yok
nazmiye-yok
daha unuttuğum varmı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:a.s.

gülsüm öğlen arası baktım canım hediyene ama bir türlü karar veremedim....ay ne alsam ya.....:))

ay kızlar bu domates kafa kızarıyo durmadan...canım gazı var çok...ama ben bişi yapamıyoom...şimdi daldı gibi sanki ama 5 dk sonra yine kıpkırmızı uyanmazsa...

canım ya ne alırsan al hediye hediyedir ve yüzünü görmediğim bir insandan gelen hediye benim için emin ol ne olursa olsun çok çok değerlidir.a.s.

teşekkür ederim gülsümcüğüm anlayışın için....sonra hediyelerin resmini koyacakmıyız buraya...

ay kızlar bu domates kafa kızarıyo durmadan...canım gazı var çok...ama ben bişi yapamıyoom...şimdi daldı gibi sanki ama 5 dk sonra yine kıpkırmızı uyanmazsa...

yesin teyzesi onun domates kafasını :))...çok geçmiş olsun canım...malum çocukların gazı işte olmayan yok...

yesin teyzesi onun domates kafasını :))...çok geçmiş olsun canım...malum çocukların gazı işte olmayan yok...

sağol canım...bakalım dr amcası yarın nasıl görecek onu..kilo aldımı acep...
biz senle pek karşılaşmadık dimi yasemin...neyse artık bol bol muhabbet ederiz..tabi domates kafa izin verirse...

merve çok geçmiş olsun canım ya kurban olayım onu verene.inşallah geçer tez zamanda.

mersi oynak beyim...inşallah sanada versin canım kızaran bi domates kafa...rabbim hepinize yaşatsın anneliği...canıgönülden diliyorum allahımdan...

sağol canım...bakalım dr amcası yarın nasıl görecek onu..kilo aldımı acep...
biz senle pek karşılaşmadık dimi yasemin...neyse artık bol bol muhabbet ederiz..tabi domates kafa izin verirse...

evet karşılaşamadık canım ben yeni geldiğimde doğuma gitmiştin sen....inşallah kilo almıştır yakışıklı prensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…