mersi oynak beyim...inşallah sanada versin canım kızaran bi domates kafa...rabbim hepinize yaşatsın anneliği...canıgönülden diliyorum allahımdan...
valla ben severim kırmızıyı ammaa resimleri buraya koyacaz yani nası olur :kedi::roflol:
onu koymayalım canım...aramızda kalsın kızlarda çatlasın....:lepi:delikafadulden yaşasın kötülük...
anladım ki....ömer bayılır valla yasemin alırsan eğer.... delikafadulden
evet karşılaşamadık canım ben yeni geldiğimde doğuma gitmiştin sen....inşallah kilo almıştır yakışıklı prensin...
kızlarrr bu arada ayşeyi aradım maşallahyumoşu büyümüş doktor gene gün vermiş ona.artık sincabı bulacak bu ben inanıyorum.:1hug:
:asigim::kedi:
anladım ki....ömer bayılır valla yasemin alırsan eğer.... delikafadulden
iyiyim bende yasemincim çalışmaları bıraktık biz en son cuma günü çalıştık :kedi:dün akşam kociş yanaştı zaten çalışmanında anlamıda yoktu yumoşlarda çatladı geçtimafoldumben bende didim yorgunum det kaydirigubbakcemile3 zaten regl olcam göğüslerim acımaya başladı yok arkadaşlar olmuyor zaten tüp bebek de olmayacak ssk karşılamıyor artık aşılama deneriz dr gelsin de tatilden mafoldumbenrazişim sen nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar....
hadi ayşem bul şu sincabı getir bize yeğen inşallah canım rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:kızlarrr bu arada ayşeyi aradım maşallahyumoşu büyümüş doktor gene gün vermiş ona.artık sincabı bulacak bu ben inanıyorum.:1hug:
iyiyim bende yasemincim çalışmaları bıraktık biz en son cuma günü çalıştık :kedi:dün akşam kociş yanaştı zaten çalışmanında anlamıda yoktu yumoşlarda çatladı geçtimafoldumben bende didim yorgunum det kaydirigubbakcemile3 zaten regl olcam göğüslerim acımaya başladı yok arkadaşlar olmuyor zaten tüp bebek de olmayacak ssk karşılamıyor artık aşılama deneriz dr gelsin de tatilden mafoldumben
mervee valla şimdi sırf senin için annemi aradım nede olsa 11 çocuk büyütmüş.sordum gaz sancısı olmaması için ne yapardın.bana dediği şu her emzirdikten sonra dizlerinin üstüne yüzüstü çevirip popusunun üstünde yavaş yavaş masaj yapar gibi pişpişleyecekmişsin.
ne 11 mi :1shok: biz daha 1 taneyi bulana kadar gözümüz patladı...sen kaç numarasın gülsümcüğüm...
ya öyle tabide yasemincim ne bileyim ben ovulasyon testiyle falan takip ettim ya çift çizgiyi gördükten 3-4 gün daha full çalıştık sonra bıraktık :kedi:canım bırakmasaydın kuzum çalışmaları...ne zaman yumurtlayacağımız kaç defa yumurtlayacağımız kesin değilki...biz adet bitince başlıyorduk gün aşırı adet olana kadar....ssk neden karşılamıyor canım anlaşmalı merkezler var ama sgk ile...bence araştır canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?