İnatla bir gün ANNE olacağım !

sanırım ikimiz kalmışız ayşem canım bilmiyorum keşke yardım edebilsem yarın dr gittiğinde açıklığa kavuşacak inşallah bebiştendir hayırlısını diyelim öyle olsun sen yinede hareketlerine dikkat et canım

gülsümcüm aa kızıcam :mymeka:ama bu kadar çok kendini dinleme bitanem üşütmüşsündür daha regline de var bu kadar erkende bebiş belli etmez kendini bekle bakalım azucuk yerimseniben

kızlar benden katı yapışık bi akıntı geldi.nedemek bu bilen varmı.şuraya bakya psikopata bağladık hee.
valla yaa en iyisi doktora görünmek o nasıl bir akıntı gülsüm hay allaaaah, bu arada alıntı yapmak için bulamadım da canım duaların için çok saol, allah razı olsun şımarık müdavimimizkaydirigubbakcemile3

evet işte bi de o var, hareketlerime dikkat edeyim iyi uyuyum iyi beslenemyim derken bir sürü de problem var arada, bebişim gelirse hepsini unuturum herkes de benimle birlikte çok mutlu olur:dance: biliyorum bir de hesaplar yapıyorum eger hamileysem bebişim aralık ortalarında gelir ayh hevesleniyorum allah sonumuzu hayretsin:Saruboceq:

hoşgeldin merve raziş.merve hayırdır ne karın ağrısı ağrı bu.kaydirigubbakcemile3

geçen gece rüyamda biz arkadaş mesaj atmış bana güya mesajdada şöyle yazıyor " iyi düşün iyi olsun secrettaki gibi yap sende hamile olduğunu düşün öle olsun" gibilerinden bişiii ne komik rüyalar görüyorum:)

he dün gecede rüyamda benim doktorum hamileymiş karnı burnunda güya bende hamileymişim kontrole gidiyorum doktorda bana dioki merve ben ayrılcam mecburen doğumum yaklaştı dioo bende diyorum eyvah ben hangi doktora gitcem bana bi doktor önerebilirmisiniz diyorum:)))))))))) hamile kaldımda doktorum eksik kaldı

hayır olsun inşallah mervem sanırım hala bilinçaltında hamilelikle ilgili takıntın var canım bunu atmalısın o zaman gelecek bebişin

kızlar yarın ki randevumu iptal edebilirim, pembe akıntı kırmızıya dönmeye yüz tuttu((( başımda da ağrılar, adetten kaynaklı agrı demekki yaaa ben de parol içtim güya hamileysem dokunmasın diye bühühüh

ben gene diyorum kedidir kediiiii:roflol: canım mervem inşallah rüyaların gerçek olur.banada ben hamilemiymişim gibi geliyo ya.ne bilim hep öyle hissediyorum.

canım üzülme hayırlısı neyse o olsun bitanem.nasip kısmetten ötesi yok.bak biz bu kadar uğraşıyoz olmuyo.ablamsa güya korunuyodu oldu.

aman yaaaaa ne biliyim ben, çıkıp pencereye çığlık atcam birazdandelikafadulden tüm kadınlık organlarım dalga geçiyo benle başlayacam haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…