İnatla bir gün ANNE olacağım !

aman yaaaaa ne biliyim ben, çıkıp pencereye çığlık atcam birazdandelikafadulden tüm kadınlık organlarım dalga geçiyo benle başlayacam haaaa

dur bekle bizi bizde negatif sonuç alırsak beraber başlarız ana avrat dümdüz.:roflol::roflol::roflol:

yaw boğazım öyle fenaki yutkunamıyom yaa.şimdi diyeceksiniz kim sana o kadar çalış dedi.cevabım peşin dr .kaydirigubbakcemile3

gülsüüüüüüm valla sen de olmasan hüngür hüngür ağlarım deliiiii:)))))))

ayşem dur bakalım bekle hayırlısı olsun napalım benimde bir defa beşgün gecikmişti akıntıyle başlamıştı reglim normalde öyle olmazdı gecikmeden kaynaklanmıştı sanırım umarım sen öyle olmazsın güzelim

gülsüüüüüüm valla sen de olmasan hüngür hüngür ağlarım deliiiii:)))))))

canımsın ya valla.hiçbirinizin yüzünü görmdim tanımıyorum ama allah biliyoya hepinizi seviyorum.sana tebessüm ettiriyosam ne mutlu bana.bence hiç ağlama biz ağladıkça onlar şımarıyo sıpalar.bide ayşem rabbim geç gönderiyoki sabrımızı deniyoki daha olgun daha şefkatli daha merhametli daha kıymet bilir anneler olalım ben böyle düşünüyorum.onlar gelmedikçe biz olgunlaşıyoz dahabi hazırlanıyoz anneliğe.

çok kaynatmışınız kızlar sizde maşallah
yav takmayın bu kadar bak sopalasım size bebeişler gelcek diosam gelcek en kısa zamanda dua ediyos o kadar doğuma giderkende edicem daha tabi çıkarsa
artık eşim arayıp dalga geciyo hatun doğurmadın mı daha diye doğurdum evde odada saklıyıom zahmet olmasın die haber vermedim sana dedim sinir benim adam

seher kızlar hemen doğar beklemezler ama acaba senin bebiş kız dedik bide oğlan olmasın oğlanlar geç doğar sana süpriz yaparmış

yok anam 2 doktora gidiyom birinden biri erkek dese şüphe ederim ama ikiside kız dio 4 boyutluda kız dedi benim sıpa sopalık anacım

yaav kızlar dua edinde gelsin şu sancılar şu kızan valla bu gidişle ya sezeryana yada suni sancıya kalcam aman allahım yav

canım koçişlerin hepsi öle.akşam benimkide bana diyo ulen ablan 3 tane doğurdu sen hala bir tane yapamadın.dedim kusura bakma da onları ablam yapmadı allah verdi bunu bi anlasan.küstüm bana bi daha öle deme dedim.:dilcikar::dilcikar: ne edeyim benim fabrikada makina eksikliği var.

allah size bebeişler nasip etsin adet sancısı göstermesin banada bir an önce bebeişin sancılarını nasip etsin ayetell kursu okumaktan hatim ettik valla

elimde düzeldi bu arada 2 parmağımda az az kaldı kızlar bu yanıklar için hoby pembe rengi krem var losyon hemen alıyo acısını şişmesiinde engelliyo haberiniz ola banada doktor tavsiye etttidi

valla sopalık anacım bu kocişler hepsine bi oklava lazımklava:klava:

elimde düzeldi bu arada 2 parmağımda az az kaldı kızlar bu yanıklar için hoby pembe rengi krem var losyon hemen alıyo acısını şişmesiinde engelliyo haberiniz ola banada doktor tavsiye etttidi

sevindim iyileştiğine de ne yanığı onlar seher.

kardeşim börek istedi sabah kahvaltısına bende buzdolabına hazırlar koyarım her zaman çıkardım kızartayım dedim yağa atmamla elime patlaması bi oldu allahtan kapağı siper ettim etmese her yerim yanardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…