aman yaaaaa ne biliyim ben, çıkıp pencereye çığlık atcam birazdandelikafadulden tüm kadınlık organlarım dalga geçiyo benle başlayacam haaaa
ben deeeeeeeeedelikafaduldenbiz şeboyla köprüden atlamayı düşünüyoruz isteyen varsa gelsinn:)))
biz şeboyla köprüden atlamayı düşünüyoruz isteyen varsa gelsinn:)))
gülsüüüüüüm valla sen de olmasan hüngür hüngür ağlarım deliiiii:)))))))
çok kaynatmışınız kızlar sizde maşallah
yav takmayın bu kadar bak sopalasım size bebeişler gelcek diosam gelcek en kısa zamanda dua ediyos o kadar doğuma giderkende edicem daha tabi çıkarsa
artık eşim arayıp dalga geciyo hatun doğurmadın mı daha diye doğurdum evde odada saklıyıom zahmet olmasın die haber vermedim sana dedim sinir benim adam
yaav kızlar dua edinde gelsin şu sancılar şu kızan valla bu gidişle ya sezeryana yada suni sancıya kalcam aman allahım yav
canım koçişlerin hepsi öle.akşam benimkide bana diyo ulen ablan 3 tane doğurdu sen hala bir tane yapamadın.dedim kusura bakma da onları ablam yapmadı allah verdi bunu bi anlasan.küstüm bana bi daha öle deme dedim.:dilcikar::dilcikar: ne edeyim benim fabrikada makina eksikliği var.
elimde düzeldi bu arada 2 parmağımda az az kaldı kızlar bu yanıklar için hoby pembe rengi krem var losyon hemen alıyo acısını şişmesiinde engelliyo haberiniz ola banada doktor tavsiye etttidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?