İnatla bir gün ANNE olacağım !

öyle deme esracım bu havalarda üşütüyoruz farkında olmadan bak ben üşütmeden idrar yanması oldum kaç gün çektim çorapsız geziyorsun gece açık uyuyorsun sabaha karşı serin oluyor klimalı ortamdan dışarı çıkınca ya bunun gibi şeyler farkında olmasanda etkileniyorsun canım bu aylar tam üşütmenin olduğu zaman dikkat et

klimalı ortamda duramıom zaten ben ama idrarımda yanma yok belki dediğin gibidir perşembeye az kaldı

slm kızlar
maşallah topik bomboş herkesler çok yoğun sanırım
asişim maşallah beben kocaman olmuş
mervem senınde az kaldı hadi bakalım cinsiyetini öğrenelim bana kız gibi geliyo ya neyse
razişim kolay gelsin sanada canım allah yardımcın olsun canım benim
bende regl oldum sonunda tabi bu sefer hemen hapa başladım bu tereddütle yaşaması zor çünükünüm
bende cuma misafirim vardı gezmeye götürdüm cumartesi anacıma geldim pazar onla gezmaya götürdüm bu gun rahatsızdı bende ondan saklı doktordan randevu aldım sabahtan beri onla uğraştım ama malesef halledemedim şimdi 2 doktora daha çıkarıcam biz seloşla ananedeyiz

Geçmiş olsun esracım dikkat et kendine üstümüz açık falan oluyo üşüyoruz anlayamıyoruz cnm
Razişim ben yeni evime taşındım bebeğimi öğrendim belki sanada yeni evin uğurlu gelir cnm hayırlısı ile bebeğinde gelsin evinize inşallah

hoşgeldin sehercim geçmiş olsun annene canım
takvim çok güzel olmuş selen hanım çok tatlı çıkmış maşallah

sehercim kız takvimin süper olmuş maşallah selene cnm ya ne güzel gülmüş öle nazar değmesin fotojenik kız be

esra cnm ya insallah hamilesindirr ondandır bu ağrın..
sehercim azcık kendinede dikkat et gülüm ya misafirler çok yoruyordur senii..
razişiiim geçmiş olsun yaa gelmesinler yeni evinde bebiş gelsinn insallah..
asiyee cnm miden ne alem nasıl var mı şikayetin

teşekkür ederiz teyzoşları kızçem bu hafta yorcak benı az kaldı aşı gunumuz geliyo napıcaz bilmem bide ramaan başlıyo bide diyete gircektim ben en iyisi bayramdan sonra

ne diyetiii kız sankii şişkosun aa boşversene sehercimm yaa.. iyisin sen..
ramazanda oruç tutabilcen mi?
buyıl benim oruç kazaya kaldı seneye insallah

valla gecen sene tutamadım mervecim gunde 11 tane ilaç aldım düşük yuzunde bu sene tutucam inşallah ama nasıl olucak bilemem kız 63 kiloyum ben yaaaaaaaaaa

günaydın canlarım nasılsınız topiğe çok sık giremiyorum şu denetimi atlatırsak hayırlısıyla daha rahat olacam kızlar öpüyorum kocaman hepinizi görüşmek dileğiyle

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 ağustos.......esraa47
20 ağustos.......pptya87
22 ağustos........ummahan_d
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
15 eylül...........raziş
........alabama
........zeytin1007

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…