selaaaaam
ben de geçen gece gördümm ama kızlarr rüyada bile öyle güzel bir duygukii:asigim: Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin,amin.
ayşem idrar testinde çooook geç öğrenenler var, güvenme, inşallah hamişsindirr:CüvCüv:ben geldimtek çizgiyi gözüme soktu laborant (((
o kadar çok mu arazi oluyom ben? evet oluyom galibaa:1ninca:hoşgeldin razişim:) internette okuyorum da önce kanda yükselen hcg değeri en erken 7. günde idrarla atılmaya başlanırmış, yani daha erken oldugundan olabilir, olmaya da biliraman yaaa başıma ağrı girdi vall hiç birinizi de soramadım, emelcim oğlusun nasıl, seher sen de hakketen bilgisayarla git doğuma, merakta bırakma bizi
mervecim listeyi güncellemen çok iyi oluyo, moralimiz düzeliyo valla. gülsümcüm senin azmine dağ olsa dayanmaz, yürü beee
beyzam acil şifalar canım
asiş çalışıyo sanırım kolay gele
aylin yine arazi
oklavalı ayşem de misler gibin yatıyodurr, ooooh topiğin sabah nöbeti bende. sinemcim de uğrayamaıyo hala eskisi gibi, (cetrefilli sivastan bildirdi)
geçmiş olsun canım ya,nazara mı geliyon, oku kendini bebişinikızlar kızgın yağdan elim yandı suya tuttum ama kremde sürdüm başka napabilirim
dur daha ne adeti, başka şeydir,ayaklarını üşütmüş olabilirsinn.. ama benim de bugün haffiiif geliyo sanki:sm_confused:ya kızlar valla hafif hafif hissediyorum adet sancılarımı.allahım ne olur hayra çıkar.
gelmiş olsuunmerhaba kızlar hepinize teker teker slm..........ben geldim 4-5 gündür hastayım öksürük arkasından grip oldum ya ilaç ta alamıyorum kafamıda tutamıyorum ama bir ziyaret edeyim dedim ne kaynattınız diye....
amin.. inşallah hamişsindirr:CüvCüv:teşekür ederim canım saol.........bende ayın 25 ne olcam 4 günüm var bendede hiç belirti yok.........teyzem hamile olduğunu günü gelmeden anlarmış hep grip olurmuş oda bana hamişsindir diyor bakalım allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah inşallah...
geçen gece rüyamda biz arkadaş mesaj atmış bana güya mesajdada şöyle yazıyor " iyi düşün iyi olsun secrettaki gibi yap sende hamile olduğunu düşün öle olsun" gibilerinden bişiii ne komik rüyalar görüyorum:)
kızlar hayırdır inşallah,çok güzel yorumlarım:tavuk rüyasında darı görürmüşşşşlülülülülülühe dün gecede rüyamda benim doktorum hamileymiş karnı burnunda güya bende hamileymişim kontrole gidiyorum doktorda bana dioki merve ben ayrılcam mecburen doğumum yaklaştı dioo bende diyorum eyvah ben hangi doktora gitcem bana bi doktor önerebilirmisiniz diyorum:)))))))))) hamile kaldımda doktorum eksik kaldı
ben de geçen gece gördümm
canımmm dur yaasenağlama inşallah diildirrkızlar yarın ki randevumu iptal edebilirim, pembe akıntı kırmızıya dönmeye yüz tuttu((( başımda da ağrılar, adetten kaynaklı agrı demekki yaaa ben de parol içtim güya hamileysem dokunmasın diye bühühüh
dur bekle bizi bizde negatif sonuç alırsak beraber başlarız ana avrat dümdüz.:roflol::roflol::roflol:
:roflol: deliiiiköprünün kaç metre olduğuna bağlı.istanbul köprüsü ise gelim.ama yok öle ufak tefek köprüyse almayım sakat makat kalırım mazallah.:roflol:
:roflol:çok kaynatmışınız kızlar sizde maşallah
yav takmayın bu kadar bak sopalasım size bebeişler gelcek diosam gelcek en kısa zamanda dua ediyos o kadar doğuma giderkende edicem daha tabi çıkarsa
artık eşim arayıp dalga geciyo hatun doğurmadın mı daha diye doğurdum evde odada saklıyıom zahmet olmasın die haber vermedim sana dedim sinir benim adam
belli olmuyo ya benim kuzenin kızı da 40 haftanın üstüne 10 günü de doldurdu, hala gelmeye niyeti yoktu, suni sancı verdiler, yine gelmeyince sezeryana aldılar... hayırlısını istemiştik,hayırlısı oymuş çünkü sezeryanda kalan çikolata kistlerini de temizlemiş dr. sehercim hayırlısını dile, sen ve bebeğin için... zordur beklemek şimdi sana ama hayırlısı ne ise öyle olsun,aminn.seher kızlar hemen doğar beklemezler ama acaba senin bebiş kız dedik bide oğlan olmasın oğlanlar geç doğar sana süpriz yaparmış