İnatla bir gün ANNE olacağım !

selaaaaam
ben geldim tek çizgiyi gözüme soktu laborant(((
ayşem idrar testinde çooook geç öğrenenler var, güvenme, inşallah hamişsindirr:CüvCüv:
o kadar çok mu arazi oluyom ben? evet oluyom galibaa:1ninca:

kızlar kızgın yağdan elim yandı suya tuttum ama kremde sürdüm başka napabilirim
geçmiş olsun canım ya,nazara mı geliyon, oku kendini bebişini
ya kızlar valla hafif hafif hissediyorum adet sancılarımı.allahım ne olur hayra çıkar.
dur daha ne adeti, başka şeydir,ayaklarını üşütmüş olabilirsinn.. ama benim de bugün haffiiif geliyo sanki:sm_confused:
merhaba kızlar hepinize teker teker slm..........ben geldim 4-5 gündür hastayım öksürük arkasından grip oldum ya ilaç ta alamıyorum kafamıda tutamıyorum ama bir ziyaret edeyim dedim ne kaynattınız diye....
gelmiş olsuun
amin.. inşallah hamişsindirr:CüvCüv:

kızlar hayırdır inşallah,çok güzel yorumlarım:tavuk rüyasında darı görürmüşşşşlülülülülülü
ben de geçen gece gördümm ama kızlarr rüyada bile öyle güzel bir duygukii:asigim: Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin,amin.
canımmm dur yaasenağlama inşallah diildirr
dur bekle bizi bizde negatif sonuç alırsak beraber başlarız ana avrat dümdüz.:roflol::roflol::roflol:

köprünün kaç metre olduğuna bağlı.istanbul köprüsü ise gelim.ama yok öle ufak tefek köprüyse almayım sakat makat kalırım mazallah.:roflol:
:roflol: deliiii
:roflol:
seher kızlar hemen doğar beklemezler ama acaba senin bebiş kız dedik bide oğlan olmasın oğlanlar geç doğar sana süpriz yaparmış
belli olmuyo ya benim kuzenin kızı da 40 haftanın üstüne 10 günü de doldurdu, hala gelmeye niyeti yoktu, suni sancı verdiler, yine gelmeyince sezeryana aldılar... hayırlısını istemiştik,hayırlısı oymuş çünkü sezeryanda kalan çikolata kistlerini de temizlemiş dr. sehercim hayırlısını dile, sen ve bebeğin için... zordur beklemek şimdi sana ama hayırlısı ne ise öyle olsun,aminn.

aayyy kıyamam çok çok geçmiş olsun.

amin inşalllah aylin hayırlısı nese o olsun
kız merve ne ettiiz köprüyemi gittiniz
ayşem hamişsindir belki anacım az gelirse adetin üstünede göre bilirsin

ne eksikliği bve deli,vakti saati var onu bekliyoklava:
allah size bebeişler nasip etsin adet sancısı göstermesin banada bir an önce bebeişin sancılarını nasip etsin ayetell kursu okumaktan hatim ettik valla
aminn canımm sağol:1hug:
hiii Allahım korumuş şükür..

vakti zamanı var tabi şekerim ama yumurta geliştirme makinası yok.:roflol: hakkını yemiyim ama bu ay gayet iyiyidi.

bizim burda komuşunun öle oldu kız bana geldi oturuyoduk benden ufak abla dedi bu ay az geldi bulanık bulanık ben didim korunuyomudun bide evet dio bitkisel hapla korunuyomuşdedim eğer utanmassan gögüsüne bakabilirim mi bide göbek çizgine bak dedi ana bi baktım değişim var didim bak dikkat et ya hamişsin yada zemin hazır heran kalabilirsin meğer buakıllı bitkisel hapla korunduğu için kendini nasıl oluyosa tedavi etmiş 1 yılı aşkın süredir istiyodu olmuyodu ama hamile kalmış meğerse şimdi 4 ayına giricek

hadiiiii bende avukatlığı bırakıp dr oldun sandım.onu demiyom bee yani arazi oluyonya..
:roflol: hııı, bugün evdeydim, dün güneş çarpmıştıya bugün patrondan yarım gün izin aldımmmkaydirigubbakcemile2 ama diğer zamanlarda nerelerdeydim bilmiyorum, bazen iş oluyo,bazen dışarda oluyom...
ya bu göbek çizgisi herkeste hemen olmuyokii.. beyaz tenlilerde çok çıkmıyo galiba, benim annemde olmamış mesela..

geldimm kız sormayın burdaki kızlarla azcık dertleştik kocamdan falan derken benim gözler doluverdi işte hiçbişi umrumda değill benim tek derdim bebek şuan (((((((

buarada gülsümcüm tabikiii boğaz köprüsü istersen fatih sultanda olabilir onun manzarası daha iyi:)

e be mervem üzme ama böle kendini sopalarım bak kocişini sona uzuyo dıe seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…