selam başlığı görünce heyecanlandım işte buuu dedim kafaya tam taktım bende inatla birgün anne olacağımm
sanem cnm iyiyiz cnmm sen nasılsın toparlandın mı?
hoşgeldin havva inşallah hepimiz olacağız inatla anne rabbim tez zamanda versin canım ben raziye a.s.selam başlığı görünce heyecanlandım işte buuu dedim kafaya tam taktım bende inatla birgün anne olacağımm
selam başlığı görünce heyecanlandım işte buuu dedim kafaya tam taktım bende inatla birgün anne olacağımm
yok kız ne iki kişisi:1shok: sadece burcum ikizlerkaydirigubbakcemile3 tepe gibi midelikafadulden allah senin bebğini versin inşallahSAĞOL RAZİŞİM İYİYİM.. YA SENİN RUMUZU İKİ KİŞİMİ KULLANIYORSUNUZ DAHA ÖNCEKİ RESMİN FARKLIYDI ŞİMDİ FARKLISIN BEEE DAHA ÖNCEKİNDE TEPE GİBİ BİR BAYAN DİYE DÜŞÜNÜRDÜM ŞİMDİ GÖRDÜM ÇITIPITI BİRİSİN CANIM opuyorumnanaktan :jeyyar: :jeyyar:
CANIM İYİYİM TOPARLANDIM BEBEK MESELESİNİ UZUN BİR SÜRE HAYATIMDAN ÇIKARMAK İSTİYECEK KADAR ÇOK TOPARLADIM... SENİN KELEBEĞİN NASIL BAKIYM ARANIZ İYİMİ hihoyyyt
hoşgeldin sanemcim ve havvacım
havalıdır benım kızım teyzesikaydirigubbakcemile3
ne bileyim şeker yakından öyle görünüyordu opuyorumnanaktanyok kız ne iki kişisi:1shok: sadece burcum ikizlerkaydirigubbakcemile3 tepe gibi midelikafadulden allah senin bebğini versin inşallah
ne taşınması kız ay ramazandan sonra bende taşınacam of çok yorucu bu evime taşınalıbir yıl oldu şimdide eşimin tayininden dolayı ağrıya gidicez işte kötükedihüsokızlar bu ay reglim 4 gün sürdü desem yeridir ve daha çok koyu renkti ama çalışmalara ne zaman başlarız bilinmez kızlar taşınma işi birde ramazan falan aksyacak gibi görünüyor
ah canım yaa inşallah diyip dua etmekten başka şu an söyliycek birşey bulamıyorum inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder :Saruboceq: :Saruboceq:memnun oldum hoşbuldum kızlar...ben 6,5 yıllık evliyim 5,5 yıldır istiyoruz bizimki bilinmeyen infertil...hangi doktora gittiysem olması gerekiyor diyor ve geçen zamanı duyuncada tüp bebek diyorlar..geçenyıl yaptırdık fakat tutunamadı..10.gün pozitif sonucu öğrendik 2 gün sonra kanam oldu gittii...sonrasında histereskopi yapıldı rahimde perde(septum) varmış alındı şuan tedavi falan görmüyorum..bir süre erteledik mecburen
opuyorumnanaktanhoşgeldin sanemcim ve havvacım
havalıdır benım kızım teyzesikaydirigubbakcemile3
çok şükür cnm iyiyiz hafta sonu kontrolümüz var bakalım neler dicek doktor.. iyi yapmışsın sende arada kesinlikle kafayı boşaltmak gerek yoksa zor oluyor boşaltıktan sonra bi hızla devamm inşallah
selam milletttttopuyorumnanaktan
oğluşum uyuyorken eve bakayım biraz dedim dayanamadım yanınızda bittimmmeh yardıma gelirsiniz artıkkkkkkk:roflol:neyse önce bizden havadisleri verem malesef pek iyi değil göğüs uçlarım çatladı geçen hafta lanolin kullandım banamısın demedi dün doktor doktor gezdik önce iltihap kapmış deyip genel cerrahiye yolladılar oda ne iltihabı dedi neyseki yoksa emziremeyecektim oğluşumu ama yinede arada aptamil veriyom çok acıyo çünküüüüü bizimkide alışık sürekli istiyoooo neyse doktorun verdiği krem işe yararda çabuk geçer inşallahhhhhh:Saruboceq:
geçmişi okumadımm biraz daha burdayımm-malum kişi uyanana kadarrrrrsositososito-biri özet geçsin bakalımmmm herkez iyimiii sincap işi ne alemde halamı kaçıyoooo keyifler nasılllll dökülün bakalımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?