hoşbulduk canımmmopuyorumnanaktanhoşgeldin canım iyisindir inşallah....... banane ben özetlemiycem çünkü bende bilmiyorum ama yeni birşey yok
kız lansiloh lanolin diye bi krem kullandım en iyisi dediler ama işe yaramadııı şimdi doktorun verdiğini kullanıyorum inşallah o işe yararrr oğluşum demin uyandı cukcukladıııı-uyumadan aptamil vermiştim şimdi emzirdim deeee acayip sızlıyoo şu andaaamafoldumben-yine uyuduuuuuuu bugün uyuma gününde genelde gündüzleri çok az uyur kerataaahe valla bende yemek yedim geldim hala aynııı sayfaa..
ayşeciiim çook geçmiş olsun yaa oda kötü durum badem yağı kullansan acaba iyi gelir mi öyle duymuştum ama..alperen nasıl biz esas onu öğrenelim dimi?
hoşbulduk canımmmopuyorumnanaktan
iyi diyem iyi olam dimiiiii:lepi:
Yok kız memişler acayip acıyo emerken sonrada sızlıyo şu an olduğu gibiii yani açım diye bizimki acıyo diyede ben ağlıyorum desem abartmış olmam allah kimsenin başına vermesin çok zormuş yaasenağlama
kız lansiloh lanolin diye bi krem kullandım en iyisi dediler ama işe yaramadııı şimdi doktorun verdiğini kullanıyorum inşallah o işe yararrr oğluşum demin uyandı cukcukladıııı-uyumadan aptamil vermiştim şimdi emzirdim deeee acayip sızlıyoo şu andaaamafoldumben-yine uyuduuuuuuu bugün uyuma gününde genelde gündüzleri çok az uyur kerataaa
ay canım yaa benim arkadaşımda yaşadı onu gerçekten ağlayarak emziriyordu.... Ama ona sonradan meme başlığı gibi birşey verdiler sanırım onunla emziriyordu en azından ağız sıcaklığı yakmıyordu geçmiş olsun canım
aminn canım inşallahhhhhhh:1hug:geçmiş olsun ayşem inş. enkısa zamanda iyileşir slm sanem nasılsın canım benim işlerim yoğun canım
kızlar koçişim ne zaman geleceği belli değil ama çok özledim onu
esra sen nasılsın canım
merviş raziş kaçmışlar
geçmiş olsun ayşem inş. enkısa zamanda iyileşir slm sanem nasılsın canım benim işlerim yoğun canım
kızlar koçişim ne zaman geleceği belli değil ama çok özledim onu
esra sen nasılsın canım
merviş raziş kaçmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?