İnatla bir gün ANNE olacağım !

aman ne bilim her bişeyi ben mi takar oldum yoksa cidden takmam mı gerek yoksa aslında tek takmam gerek bebek mi onuda bilmiyorumm sanki bebeğim olunca herşey düzelcek gibi geliyor.. ne cümle kurmuşumm bee..

nası oluooo seher açsana azcık göbek çizgisi olayını?
peki kızlar idrarda tortu muhabbetini duydunuz mu hiç?

ne bilem hamile olunca idrarda öle oluomuş ama bende varr öleyse ben hamileyimmmmmmmmmm:)

yok kız öle düşünme biz hamile olsakta anlamıcaz ne çizgi ne vs hatta psikolojik diyip geçeriz kendimiz bile inanamıcaz ya ondan sırnaşık şey
valla yaaa:roflol:
nası oluooo seher açsana azcık göbek çizgisi olayını?
peki kızlar idrarda tortu muhabbetini duydunuz mu hiç?
ben de dün burda okudum... doğru mu acep:uhm:
pardonda o çizgi nerde hangisi nasıl anlayacaz.nasl olursa hamişiz demek.açıklama bekliyorum.
canım göbekinden aşağı doğru hafif damar gibi bi çizgi varya, hamiş olunca o koyulaşıyomuş...

valla kızlar benim yengem ebeydi bize geldi öle muhabbet ederken açıldı konu benim 10 gün vardı umut yoktu o ay için tembeldik çünkü çalışmaddıdık didi aç gögüsünü o kahve gibi olan kısımın etrafında su toplaması gibi kabarcıklar vardı sona göbeğimi açtırdı göbek deliğimin altından aşşağıya kaadar olan yerde çok az renk koyulması vardı daha çok aşşağıya yakın belli oluyodu

ya işte bende ovulasyon testi yaparken fark ettim kaba alıosun ya ozaman içinde böle ip gibi beyaz bişiler yüzüodu kum tanecikleri gibiydide bakalım ne çıkacak?

valla ben tortu olayını anlamam ama karbonat olayı vardı onu yaptıdım kaydirigubbakcemile3

demee kız göbiişimin resmini çekip yollasam sana kaydirigubbakcemile3

göğsünde kahve kısmın üzeri mi etrafında mıydı? bi de çok belirgin miydi?

ya işte bende ovulasyon testi yaparken fark ettim kaba alıosun ya ozaman içinde böle ip gibi beyaz bişiler yüzüodu kum tanecikleri gibiydide bakalım ne çıkacak?
evet işte, toz gibi bişeler yüzüyo diyolardelikafadulden
damar gibiii damar değil yani.
bilmiyom o kadarını:sm_confused:
demee kız göbiişimin resmini çekip yollasam sana kaydirigubbakcemile3
onu anca sen anlarsın, herkesin farklı koyuluğu, değişimi sen farkedersin

valla aylinim belkide vardır bilemeyiz kırmızı karta kadar kesin sonuç yok dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…