hadi yasenağlama demekki bende hakkaten bişe yok bu ay da... zaten çalışmadık çokonce oldu hatta 10 gun vardı adetıme
e kızlar o zaman niye belirti arayıp duruyoz, direk göbek çizgisine bakalımmdelikafaduldenonce oldu hatta 10 gun vardı adetıme
hadi yasenağlama demekki bende hakkaten bişe yok bu ay da... zaten çalışmadık çok
e kızlar o zaman niye belirti arayıp duruyoz, direk göbek çizgisine bakalımmdelikafadulden
nası oluooo seher açsana azcık göbek çizgisi olayını?
peki kızlar idrarda tortu muhabbetini duydunuz mu hiç?
valla yaaa:roflol:yok kız öle düşünme biz hamile olsakta anlamıcaz ne çizgi ne vs hatta psikolojik diyip geçeriz kendimiz bile inanamıcaz ya ondan sırnaşık şey
ben de dün burda okudum... doğru mu acep:uhm:nası oluooo seher açsana azcık göbek çizgisi olayını?
peki kızlar idrarda tortu muhabbetini duydunuz mu hiç?
canım göbekinden aşağı doğru hafif damar gibi bi çizgi varya, hamiş olunca o koyulaşıyomuş...pardonda o çizgi nerde hangisi nasıl anlayacaz.nasl olursa hamişiz demek.açıklama bekliyorum.
ne bilem hamile olunca idrarda öle oluomuş ama bende varr öleyse ben hamileyimmmmmmmmmm:)
valla yaaa:roflol:
ben de dün burda okudum... doğru mu acep:uhm:
canım göbekinden aşağı doğru hafif damar gibi bi çizgi varya, hamiş olunca o koyulaşıyomuş...
valla kızlar benim yengem ebeydi bize geldi öle muhabbet ederken açıldı konu benim 10 gün vardı umut yoktu o ay için tembeldik çünkü çalışmaddıdık didi aç gögüsünü o kahve gibi olan kısımın etrafında su toplaması gibi kabarcıklar vardı sona göbeğimi açtırdı göbek deliğimin altından aşşağıya kaadar olan yerde çok az renk koyulması vardı daha çok aşşağıya yakın belli oluyodu
göğsünde kahve kısmın üzeri mi etrafında mıydı? bi de çok belirgin miydi?valla kızlar benim yengem ebeydi bize geldi öle muhabbet ederken açıldı konu benim 10 gün vardı umut yoktu o ay için tembeldik çünkü çalışmaddıdık didi aç gögüsünü o kahve gibi olan kısımın etrafında su toplaması gibi kabarcıklar vardı sona göbeğimi açtırdı göbek deliğimin altından aşşağıya kaadar olan yerde çok az renk koyulması vardı daha çok aşşağıya yakın belli oluyodu
demee kız göbiişimin resmini çekip yollasam sana kaydirigubbakcemile3
evet işte, toz gibi bişeler yüzüyo diyolardelikafaduldenya işte bende ovulasyon testi yaparken fark ettim kaba alıosun ya ozaman içinde böle ip gibi beyaz bişiler yüzüodu kum tanecikleri gibiydide bakalım ne çıkacak?
bilmiyom o kadarını:sm_confused:damar gibiii damar değil yani.
onu anca sen anlarsın, herkesin farklı koyuluğu, değişimi sen farkedersindemee kız göbiişimin resmini çekip yollasam sana kaydirigubbakcemile3
yok o zaman kesinleşti bende bişe yok kızlareh mervişim güldürdün beni gönder anacımkaydirigubbakcemile3
aylinim gögüsün kahve olan kısmında su kabarcığı gibidi benimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?