yasemincim hayırlı olsun, hadi bakalım geçmiş olsun:)
sağolasın canım...şimdilik seviniyorum adet olduğuma ama 2 ay sonrada gelmesin diye bekleyeceğim....ne garip değil mi...
hayır canım daha bitmedi oturma odası ve salon yerleşti sayılır salonun sadece vitrinler yerleşecek mutfağı biraz yerleştirdim ama çok yoruluyom arkadaşım ya dün kaç gündür 11,30 akşam yemeği yiyoz gece bir geçiyor yatışımız:sinifsinif: çok uykum varmirmirmirmir ne kadar zormuşevet ayşecim ya valla iple çekiyorum bu iki gün zor biter sanırım en yoğunu bu iki gün çünkü vergiler yetmiyormuş gibi ödemelerde olacağı için neyse sabreden derviş gibi sabredeceğiz mecbur
Razişim sanada günaydın cnm evi taşıma işi bitti mi cnm
bence karıştırdın :sinifsinif: sanemdi diye biliyom ben pıhtılaşma sorunu olan arkadaşımız:gitme:inşallah gelmez 2 ay sonra da ama kontrollü hamile kalcan di mi? tedavini yaptır canım yaa pıhtılaşma sorunumuydu senin? umarım karıstırmadım:uhm:
evet cnm artık belli olması lazım 5,5 aylık olcaz neredeyse birde detaylı ultrasona giricem ya renkli herhalde tam net görür diye düşünüyorumGünaydın kızlar hayırlı günler mutlu haberler herkese.
İşler yoğun canlarım bende biraz zor uğrarım kızlar
merve sen ctesi gitcen doktora di mi kız cinsiyeti belli olur herhalde
heheh bende bayılırım korku filmine ama artık izlemiyorum korkak olmasın bebemde :roflol:günaydıııın kızlar, geldim işte, dün sinemeya gittik eşimle, coming soon, türkçe pek yakında, gerilim, ve geril geril öldüm zaten... gece de korkuyla uyandım kac gece(
hadiii cnmm hayırlısııı bak hala 2 diosun kız 1 kaldı de bakayım yeter okadar tamam cnm listeden düzeltirimmgünaydın kızlar.....nasılsınız benim kırmızılar geldi akşam kaldı 2 kırmızı...listeye 16 eylül yazarmısınız....
yoook kimseee herkes oynak beyi için geliomuşş meğeerr:bbo:günaydın mervecim nerde bu millet nerde bu devlet oynak beyim gel artık kızlar hadi gelin sizde topiğimiz kimsesiz kalıyor ama(
yasemincim geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah
asiye seher sinem ayşe hepinize günaydın
mervem bence kız gibi geliyor ama bakalım miniğin kızmı erkek mi hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
valla esma ile gülşen iddaya girdiler malum esma kız diyor oğluna alıcak yaa..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende erkek gibi diyorum :kedi: ama kocişten mi etkileniyorum bilmiyorumm:roflol:bence erkek:roflol::roflol: daha önce kız diyodum ama şimdi erkek diyorumdelikafadulden
ya evet sehercim en zoru o zaten bu sıcakta birde minibüs çekmek bayıltıyor beni yüzümde sivilceler çıktı stresten ya allahım bitsin artık inşallah elbise dolabım ve buzdolabım var gidecek bugün onları götürmeyi düşünüyoruz allah nasip ederse sonracım bitecek burda eşyam bide boşalttım evi oturma odasını boyayacaz bide yerleri silerim off çok iş var yamafoldumbenallah kolaylık versin razişim sen şimdi nazilliye git gel yapıyosun bide dimi zor oluyo senın için ama az kalmış gulum inşallah bbu hafta sou biter şin
saol mervecim kızlar çok heyecanlıyım geçen sefer sabah 9 da gelmişti hala gelen giden yok ve ateşimi sabah ölçtüm 36,5 koltuk altı kulak 37 çıktı dün gecede böle çıktı hayırlısı artık ya allahım en iyisini bilir
mervem yaaa ben bu ateş ölçme tekniğini hiç uygulamadım da adet öncesi düşüyo muydu ateş? ben iki gecedir tirtir titriyorum valla emre yorganı sıcak diye üstünden atıyo ben alıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?