İnatla bir gün ANNE olacağım !

yasemincim geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah
asiye seher sinem ayşe hepinize günaydın
mervem bence kız gibi geliyor ama bakalım miniğin kızmı erkek mi hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

evet ayşecim ya valla iple çekiyorum bu iki gün zor biter sanırım en yoğunu bu iki gün çünkü vergiler yetmiyormuş gibi ödemelerde olacağı için neyse sabreden derviş gibi sabredeceğiz mecbur

Razişim sanada günaydın cnm evi taşıma işi bitti mi cnm

sağolasın canım...şimdilik seviniyorum adet olduğuma ama 2 ay sonrada gelmesin diye bekleyeceğim....ne garip değil mi...

inşallah gelmez 2 ay sonra da ama kontrollü hamile kalcan di mi? tedavini yaptır canım yaa pıhtılaşma sorunumuydu senin? umarım karıstırmadım:uhm:

hayır canım daha bitmedi oturma odası ve salon yerleşti sayılır salonun sadece vitrinler yerleşecek mutfağı biraz yerleştirdim ama çok yoruluyom arkadaşım ya dün kaç gündür 11,30 akşam yemeği yiyoz gece bir geçiyor yatışımız:sinifsinif: çok uykum varmirmirmirmir ne kadar zormuş

allah kolaylık versin razişim sen şimdi nazilliye git gel yapıyosun bide dimi zor oluyo senın için ama az kalmış gulum inşallah bbu hafta sou biter şin

bende yaşadım razişim bilirim ben hala yerleşemedim valla kutuda eşyalar var eşim iş yaptırmıyo onlarda duruyo ne yapim bebeğim iyi olsun sonra yaparım diyorum . Taşınma işi bitince eşine söle seni tatile çıkarsın dinlen azcık

Günaydın kızlar hayırlı günler mutlu haberler herkese.
İşler yoğun canlarım bende biraz zor uğrarım kızlar
merve sen ctesi gitcen doktora di mi kız cinsiyeti belli olur herhalde
evet cnm artık belli olması lazım 5,5 aylık olcaz neredeyse birde detaylı ultrasona giricem ya renkli herhalde tam net görür diye düşünüyorum
günaydıııın kızlar, geldim işte, dün sinemeya gittik eşimle, coming soon, türkçe pek yakında, gerilim, ve geril geril öldüm zaten... gece de korkuyla uyandım kac gece(
heheh bende bayılırım korku filmine ama artık izlemiyorum korkak olmasın bebemde :roflol:
günaydın kızlar.....nasılsınız benim kırmızılar geldi akşam kaldı 2 kırmızı...listeye 16 eylül yazarmısınız....
hadiii cnmm hayırlısııı bak hala 2 diosun kız 1 kaldı de bakayım yeter okadar tamam cnm listeden düzeltirimm
günaydın mervecim nerde bu millet nerde bu devlet oynak beyim gel artık kızlar hadi gelin sizde topiğimiz kimsesiz kalıyor ama (
yoook kimseee herkes oynak beyi için geliomuşş meğeerr:bbo:
bence erkek:roflol::roflol: daha önce kız diyodum ama şimdi erkek diyorumdelikafadulden
valla esma ile gülşen iddaya girdiler malum esma kız diyor oğluna alıcak yaa..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende erkek gibi diyorum :kedi: ama kocişten mi etkileniyorum bilmiyorumm:roflol:

esraaaaaaa bugün senin günündü haydiiii gelllllllllll

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 ağustos.......esraa47
20 ağustos.......pptya87
22 ağustos........ummahan_d
23 ağustos.......cetrefilli
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
3 eylül.............zeytin1007
15 eylül...........raziş
16 eylül...........yasemin-66
........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009-Nisa
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

Son düzenleme:
allah kolaylık versin razişim sen şimdi nazilliye git gel yapıyosun bide dimi zor oluyo senın için ama az kalmış gulum inşallah bbu hafta sou biter şin
ya evet sehercim en zoru o zaten bu sıcakta birde minibüs çekmek bayıltıyor beni yüzümde sivilceler çıktı stresten ya allahım bitsin artık inşallah elbise dolabım ve buzdolabım var gidecek bugün onları götürmeyi düşünüyoruz allah nasip ederse sonracım bitecek burda eşyam bide boşalttım evi oturma odasını boyayacaz bide yerleri silerim off çok iş var yamafoldumben

saol mervecim kızlar çok heyecanlıyım geçen sefer sabah 9 da gelmişti hala gelen giden yok ve ateşimi sabah ölçtüm 36,5 koltuk altı kulak 37 çıktı dün gecede böle çıktı hayırlısı artık ya allahım en iyisini bilir

dilatından da ölçseydin esracım tam olsaydı kız esas ateş ölçme dilaltı kaydirigubbakcemile3

inşallahh cnmmm hamişsindirrrrrrr oluncaya kadar hamiş ilan edelimmm senii

razişim kolay gelsin de yorma kendini yavas yavas yap, sonucta calısıyosun, asişim sen de hiç heveslenme o kolilerini acmaya, işten zar zor izin aldın onda da yaz dinlen, bak geliyo oklava heee

mervem yaaa ben bu ateş ölçme tekniğini hiç uygulamadım da adet öncesi düşüyo muydu ateş? ben iki gecedir tirtir titriyorum valla emre yorganı sıcak diye üstünden atıyo ben alıyorum:))

mervem yaaa ben bu ateş ölçme tekniğini hiç uygulamadım da adet öncesi düşüyo muydu ateş? ben iki gecedir tirtir titriyorum valla emre yorganı sıcak diye üstünden atıyo ben alıyorum:))

evet cnm düşüyor kimin adet günüde düşebiliyor ama düzenli ölçmeden anlaşılmaaz şimdi sen üşüyorum diye regl olcam diye düşünme belkide ateşin yüksektir bilemeyizfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…