dilatından da ölçseydin esracım tam olsaydı kız esas ateş ölçme dilaltı kaydirigubbakcemile3
inşallahh cnmmm hamişsindirrrrrrr oluncaya kadar hamiş ilan edelimmm senii
ayy evet asiyem ya ama sen yorma kendini senin bebişin var ben yokken yapim itirim işimi olurda gelirse bebişim yapamamkaydirigubbakcemile3 tatile çıkmamız ancakhaftasonu olur kocişim işe daha yeni girdiği için izin kullanamıyor maalesef :1no2:bende yaşadım razişim bilirim ben hala yerleşemedim valla kutuda eşyalar var eşim iş yaptırmıyo onlarda duruyo ne yapim bebeğim iyi olsun sonra yaparım diyorum . Taşınma işi bitince eşine söle seni tatile çıkarsın dinlen azcık
ben kız diyorum içimden öle geçiyor gülşen topiğimize uğramıyor neden unuttumu bizisositosositovalla esma ile gülşen iddaya girdiler malum esma kız diyor oğluna alıcak yaa..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende erkek gibi diyorum :kedi: ama kocişten mi etkileniyorum bilmiyorumm:roflol:
esraaaaaaa bugün senin günündü haydiiii gelllllllllll
canım yormamaya çalışıyom ama ramazandan önce bitirelim dedik oruçlu çok zor olur eve getirdikten sonra yerleştirmeleri akşamda yaparım yerimsenibenrazişim kolay gelsin de yorma kendini yavas yavas yap, sonucta calısıyosun, asişim sen de hiç heveslenme o kolilerini acmaya, işten zar zor izin aldın onda da yaz dinlen, bak geliyo oklava heee
evet cnm düşüyor kimin adet günüde düşebiliyor ama düzenli ölçmeden anlaşılmaaz şimdi sen üşüyorum diye regl olcam diye düşünme belkide ateşin yüksektir bilemeyizfisfisfis
iyi niyetli arkadasım beniiimkaydirigubbakcemile3 olacagım kesin çünkü bir sivilce vırtlayıverir yüzümde bi yerde o vırtladı:roflol: çok agresifim, kendimi çirkin hissediyorum ve sbah uyandıgımda hafif hafif kasık agrım var hissediyorum:çok üzgünüm:
hele dün gece dil altından ölçtüm daha fazla çıktı ya aslında belirtim yok sanmıom bişi var
ya cnm unutmamıştır eminimde açıkcası bende sormadım hiç niye uğramıyorsun diye bende bilmiyorum :bbo:ben kız diyorum içimden öle geçiyor gülşen topiğimize uğramıyor neden unuttumu bizisositososito
hiiiç belirtiyle alakası yokk hadi esra yoktu ozamanlar hatırlamıyor ayşe sende mi unuttun yaa bende ne diodum aynen karnım ağrıyor regl olcam hatta tatlı krizim tuttu benim regl öncesi hep tutar artı bağırsaklarım çalışır hepsi regl belirtisi demedim miydiiiiiCADIARZU
ya cnm unutmamıştır eminimde açıkcası bende sormadım hiç niye uğramıyorsun diye bende bilmiyorum :bbo:
olsun esra umutlanmadan bekle bakalım sabırla regl hiç gecikti mi bugün olmazsan ?
yaptım canım 2 buçuk ay falan içti dr gidince bıraktık artık içmiyor :1no2: drmuz pazartesi başlaması lazım bir gidek konuşak bakalımraziye kaç gündür sölicem sölicem unutuom sen kocişine keçi boynuzu kürü yapsanya
yaptım canım 2 buçuk ay falan içti dr gidince bıraktık artık içmiyor :1no2: drmuz pazartesi başlaması lazım bir gidek konuşak bakalım
hg zuzu iyiyiz sen nasılsın
hoşgeldin zuzuuuu nasılsın?
yok canım üzmedin aslında taşınma işi falan girdi diye birde eşim kilo aldı çok biraz ara verdik canımya zaten 3 aydan sonra etkisini gösterir diolar hayırlısı olsun ya üzmek istemezdim seni özür
hoşgeldin sinemcim nasılsın bakalım zuzular nasıl seni yormaya başladılar mı tatlı yorgunluklar dimiopuyorumnanaktaniyiyim çok şükür mide bulntısı hariç daha kahvaltı yapamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?