İnatla bir gün ANNE olacağım !

kız ama olur olmadık şeyler çekio canım piskolojik olmasından korkuom

hoşgeldin sinemcim
hoşbulduk sehercim valla senin şu kızıının afacan afacan bakışlarına hayranım maşallah

biraz başladılar canım yaa midemi bulandırıp duruyolar bazen diyorum ikisi anlaşıp planmı yapıyolar bana karşı :) kurban olur anneleri onlarakaydirigubbakcemile3

iyiyim tatlım sen nasılsın
iyiyim ben de sinemcim kırmızıları beklemedeyim bebişler iyi değil mi
sen hala kusuyo musun canım yaaakafamçokkarıştı

çoook şüküür sinemcimm maşallah bebişlerinee inşallah sonuna kadar öylee devam etsiinn hepimizinkii.pınardan haber var mı ya o napıyo bebek odası falan mı hazırlıyor

canım benim maşallah minik kalpleri pıt pıt atıyor demek bir bakmışız kucağına almışsın ayy çok merak ediyom acaba tek yumurtamı çift yumurta ikizimi

çoook şüküür sinemcimm maşallah bebişlerinee inşallah sonuna kadar öylee devam etsiinn hepimizinkii.pınardan haber var mı ya o napıyo bebek odası falan mı hazırlıyor

pınarla dün konuştuk bebek odası
aklıma gelmedi sormak misafirleri varmış
gönderiyim çıkabilirsem gelicem sana dedi

canım benim maşallah minik kalpleri pıt pıt atıyor demek bir bakmışız kucağına almışsın ayy çok merak ediyom acaba tek yumurtamı çift yumurta ikizimi

razişim çift yumurta çünkü ayrı keselerde ayrı ayrı yatıyolar
ama bi uzak tanıdığımız var kızlar ikiz ikiz diyodu üç bebek var şimdi dün doktora diyorum ki eminiz dimi ikiz olduğuna bende korktum aynı durum olursa diye biraz aslındakaydirigubbakcemile3

hımmCADIARZU o zaman temam bir kız bir oğlan desene kaydirigubbakcemile3 üç olsun sağlıklı olsunda tek canım alkisalkisalkis

anladım sinemcim olsun çift yumurta olsun varsın yumoşlar bizim ya tek yada çift ne farkederki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…