sinemm cnmm hoşgeldiiin nasılsın doktora gittin mi?
mide bulantısıı mı oooff o berbat bişi ben hala kusuyorumm sakın beni örnek almayın gerçi haftada 1'e indi şükürlerr olsun kiii sinemcim zamannn azıcıkkk
esracımm ozmn engeç cuma test yaparsın inşallah hamişsindir
kızlar emelden haberi olan varmı ya
hoşbulduk sehercim valla senin şu kızıının afacan afacan bakışlarına hayranım maşallahhoşgeldin sinemcim
yok canım üzmedin aslında taşınma işi falan girdi diye birde eşim kilo aldı çok biraz ara verdik canım
hoşgeldin sinemcim nasılsın bakalım zuzular nasıl seni yormaya başladılar mı tatlı yorgunluklar dimiopuyorumnanaktan
sinemm cnmm hoşgeldiiin nasılsın doktora gittin mi?
mide bulantısıı mı oooff o berbat bişi ben hala kusuyorumm sakın beni örnek almayın gerçi haftada 1'e indi şükürlerr olsun kiii sinemcim zamannn azıcıkkk
dün gittim ikisininde kalp atışlarını duyduk çok şükür tıkır tıkır işliyolar maşallah:)
kusmalarım için ilaç verdi doktor çünkü ayıptır söylemesi ço öğürüyorum
bide lekelenmeler devam dün bi kadınla konuştum merkezde benden bi gün önce transferi olmuş kızının aynı senin gibi o da lekeleniyo korkma dedi
cnm emelin netleşmesi için 2 hafta sonra gel demiş doktor ama bi tane kese kesinleşmiş diğerleri ise henüz belli değil
iyiyim ben de sinemcim kırmızıları beklemedeyimiyiyim tatlım sen nasılsın
sen hala kusuyo musun canım yaaakafamçokkarıştısinemm cnmm hoşgeldiiin nasılsın doktora gittin mi?
maleseff haftada bir de olsa dürtüklüyor benii:gitme: sorucam bakalım midem gaz bombası gibi bir ilacı yok mudur diyeiyiyim ben de sinemcim kırmızıları beklemedeyimbebişler iyi değil mi
sen hala kusuyo musun canım yaaakafamçokkarıştı
iyiyim ben de sinemcim kırmızıları beklemedeyimbebişler iyi değil mi
bebişler iyi çok şükür
dr lekelenmelerin rahimde belli olmuyo dedi sevindim çünkü zarar verir zuzulara diye korkuyorum ama çok şükür
çoook şüküür sinemcimm maşallah bebişlerinee inşallah sonuna kadar öylee devam etsiinn hepimizinkii.pınardan haber var mı ya o napıyo bebek odası falan mı hazırlıyor
canım benim maşallah minik kalpleri pıt pıt atıyor demek bir bakmışız kucağına almışsın ayy çok merak ediyom acaba tek yumurtamı çift yumurta ikizimi
canım benim maşallah minik kalpleri pıt pıt atıyor demek bir bakmışız kucağına almışsın ayy çok merak ediyom acaba tek yumurtamı çift yumurta ikizimi
niye tek yumurta olmaz ki??
hımmCADIARZU o zaman temam bir kız bir oğlan desene kaydirigubbakcemile3 üç olsun sağlıklı olsunda tek canım alkisalkisalkisrazişim çift yumurta çünkü ayrı keselerde ayrı ayrı yatıyolar
ama bi uzak tanıdığımız var kızlar ikiz ikiz diyodu üç bebek var şimdi dün doktora diyorum ki eminiz dimi ikiz olduğuna bende korktum aynı durum olursa diye biraz aslındakaydirigubbakcemile3
niye tek yumurta olmaz ki??
neden elkim bir tanesi ikiye bölünmüştür olamaz mıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?