hımmCADIARZU o zaman temam bir kız bir oğlan desene kaydirigubbakcemile3 üç olsun sağlıklı olsunda tek canım alkisalkisalkis
anladım sinemcim olsun çift yumurta olsun varsın yumoşlar bizim ya tek yada çift ne farkederki kaydirigubbakcemile3
razişim biz bu konuda biraz bilgilenelim artık, bence bu gidişle ben de zaten tüp yaptırcam, senin de kesinleşti gibi bişey
maleseff haftada bir de olsa dürtüklüyor benii:gitme: sorucam bakalım midem gaz bombası gibi bir ilacı yok mudur diye
valla bende bişey bilmiyodum armut gibiydim:)))))
sağolsun pınar bana o kadar yardımcı olduki tüm bilgisini paylaştı çok rahat ettim
kızlar öyle bi durum olursa mutlaka telefonlaşalım filan bi şekil haberleşelim çünkü insanın aklına o kadar çok soru geliyo ki ama her zaman herseyi doktorada sormaıyosun
inşallah razişim yaaa inşallah aşılamada tutar canım benimhayırlısı olsun tabiki ayşem bende doğal olsun çok istiyom ama olmuyor benim tüpten önce aşılama yaptırmam gerekecek güzelim inşallah aşılamala yakalarız şu sincabı
gülşşşşşşşeeeeeeeennnnn ve idilllll hoşgeldinizzzzz nasılsınız kocaman olmuş idiilll kızçemiz
hoşgeldiiin maşallah kızına pek tatlıymış, tanışmadık ama eskilerdensin sanırım ayşe ben de gülşencim, gönderdiğin resim çok güzel oldu, herkese hayırlı ramazanlarselam kızlar....soranlar olmuş beni...razişim selamlar canım.....
kolay gele sehercim, hem temizlik hem spor hem annelik, allah yardımcın olsu:)kızlar ben gene temizlikteyim yıkadıklarımı yerleştiricem falan
mervecim gaviskon surupu sor doktoruna bana onu vermişti
afiyet olsun kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim yemek yedim geldim koşturmaca başlar birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?