İnatla bir gün ANNE olacağım !

hımmCADIARZU o zaman temam bir kız bir oğlan desene kaydirigubbakcemile3 üç olsun sağlıklı olsunda tek canım alkisalkisalkis

öyle tabi işte üçtede sıkıntılar bi miktar dahada artıyor lekelenmeler bulantılar daha çok erken doğum riski daha çok
aslında benim doktorumda amaç tüp bebekte olsa tek bebek demişti

razişim biz bu konuda biraz bilgilenelim artık, bence bu gidişle ben de zaten tüp yaptırcam, senin de kesinleşti gibi bişey

kızlar arkadaşın 4 yaşında bi kızı var ama 14 yaşındaki bi genç kadar çok soru soruyo maşallah:)
annesi dediki sinemin bebeği karnında ama iki tane dedi kıyamam yavrum dehşete düştü çok şaşırdı bana diyoki
-- sinem nasıl oldu iki tane naptın?
şaşırdım:) sonra diyo ki
-- sinem doktor kocana söyledimi iki tane diye?
söyledi diyorum
----karnımı kescekler kanıcakmı iki bebekte çıkcakmı ordan valla kız bütün doğum sezaryan olayını çözmüş:)

razişim biz bu konuda biraz bilgilenelim artık, bence bu gidişle ben de zaten tüp yaptırcam, senin de kesinleşti gibi bişey

valla bende bişey bilmiyodum armut gibiydim:)))))
sağolsun pınar bana o kadar yardımcı olduki tüm bilgisini paylaştı çok rahat ettim
kızlar öyle bi durum olursa mutlaka telefonlaşalım filan bi şekil haberleşelim çünkü insanın aklına o kadar çok soru geliyo ki ama her zaman herseyi doktorada sormaıyosun

saol sinemcim yaaa hayırlısı olsun ben gitgide ümidimi yitiriyorum, umarım dogal yolla olur ama olmazsa bol görüşürüz iştehihoyyyt

hayırlısı olsun tabiki ayşem bende doğal olsun çok istiyom ama olmuyor benim tüpten önce aşılama yaptırmam gerekecek güzelim inşallah aşılamala yakalarız şu sincabı
gülşşşşşşşeeeeeeeennnnn ve idilllll hoşgeldinizzzzz nasılsınız kocaman olmuş idiilll kızçemiz

kızlar ben gene temizlikteyim yıkadıklarımı yerleştiricem falan
mervecim gaviskon surupu sor doktoruna bana onu vermişti

inşallah razişim yaaa inşallah aşılamada tutar canım benim
selam kızlar....soranlar olmuş beni...razişim selamlar canım.....
hoşgeldiiin maşallah kızına pek tatlıymış, tanışmadık ama eskilerdensin sanırım ayşe ben de gülşencim, gönderdiğin resim çok güzel oldu, herkese hayırlı ramazanlar

kızlar ben gene temizlikteyim yıkadıklarımı yerleştiricem falan
mervecim gaviskon surupu sor doktoruna bana onu vermişti
kolay gele sehercim, hem temizlik hem spor hem annelik, allah yardımcın olsu:)

afiyet olsun kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim yemek yedim geldim koşturmaca başlar birazdan

afiyet olsun sinemcim sana ve herkeseeee, kolay gelsin sinemim yaa önceden hiç çıkmazdın topikten, eski hallerine hiç dönemiyceksin bu gidişle yaaa:çok üzgünüm:

maşallah seherim darısı benim başıma hamarat arkadaşım benim güle güle kirlet
hoşgeldin esmam nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…