İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla ben dietteyim 2 gundur yemeklerden kaytarma çalışıyorum ama yarın için menu mutlaka çorba ya ezogelin yaparım yada mercimek yeşil yemek şeklinde malum ramazanın ilk gunu sevap yapıp dağıtmak dolapta tavuğum var onu indirir fırında yaparım yanına garnıtur kremalı patates yaparım pilav bide cacık yanınada yemekten sonraya tamısu yaparım çayın yanına tatlı

yarın ilk idrarınla yapman lazımdı bide benım 4 gun gecince bile çıkamdıydı pozitif acele etme canımbenım

kız esra alemsin hee ilk idrarla yapılır kaydirigubbakcemile3 du bakalım bu testi hiç yapmamış say sen

sanırım aranızda en sabırlısı yine benim yahu, iki kez geciktim 3-4 gün, ikisinde de ilk asla test yapmadım, gerci insanın içine doguyo asişim mesela hiç adet gününü beklemeden gidip kanını vermişti.

eveeeeet kızlar bu yıl bu topik süper oldu, her gün menü veririz aksama burdan birbirimize, iftar da nasıl olsa geç açılıyo eve gidip yetiştiririz de yemekleri... süper fikir valla

mervecim de mi yaa sen adet belirtisi dedin durdun bi baktık ki tospaan senleymiş inşallah benim de öyledir, akıntı dahi yok su an ama belimin ortasına agrım oturdu, gelecek büyük ihtimal kırmızılar da gelmesine daha varsa hala hamileyim demektir

ay evet ya ne yemek yapacaz derdi olcak cidden ben oruç tutmıcam malum ama zaten gecede 2 kere tuvalete kalkıyorum kalkar hazırlarım yerim hatta onlada iyice dombiş olayım dimii kaydirigubbakcemile3 sora kayınvalidem demesin cılız bebe doğurdun diyee:roflol:

kız evet ayşee hiçç anlaşılmazz o işlerrr belli mi olur derinden regl gibi gelir bebişiinn:teytey: 2gün beklemek en iyisi test için ..

bencede süper ayşecim hihoyyytalkisalkisalkis

merhaba kızlar esracım tetsi erken yapmışın gülüm bekle azcık ben idrarda gebelik testine 3 gün gecikince yapmıştım bekle biraz cnm
Kızlar ramazan geldiği için heyecanlıyım ama bende tutamayacağım için üzgünüm eşim diyo sen bebek için yiycen sonra telafi edersin diyo ama kendimi biraz kötü hissettim valla çocukluğumdan beri tutarım çünkü olsun bebeğim iyi olsunda ne yapalım kaza yaparız.

Sinemcim ne güzel bi duygu kalp atışını duymak ya ben daha dün duydum ilk kez.

Allah ım diğer arkadaşlarıma da nasip etsin hep dua ediyorum inşallah hamiş olmayan kalmasın isteyen herkes hamiş olsun diye.

Sehercim sende baya beceriklisin haa ben pek becerikli değilimdir 2 saat düşünürüm ne yemek yapsam diye karar veremem o zamanada misafir gelmiş oluyor genelde :)

hayırlı ramazanlar arkadaşlar allah bütün dualarınızı kabul etsin canlarım
ayşem müdürüm yanımda oluyo denetim dönüşünde pc yi kapatıp çıkıyorum yazmayı istiyorum istemezmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…