İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlaaaar, ramazanımızın ilk günü mübarek olsun, Allahım dualarımız kabul etsin, sofralarımız bereketli olsuuun:))

ramazanını z ve cumanız mubarek olsun arkadaşlar allahım sofralarınozdan bereketi karınlarınızdan bebeişlerinizi eksik etmesin inşallah ben ramazan boyunca pek aktif olamayabilrim ayıptır söylemesi hatim başladım seloş uyudukça okuycam allahım bitirmek nasip etsin malum ramazan boyuncada pek boş klcam gibi gözükmüyo misafirdende ama elimden geleni yapıcam burada olmak içinopuyorumnanaktan

allah kabul etsin sehercim insallah bende hatim başlamayı düşünüyorum öyle niyet ettim olsun gülüm ya ramazan sonuçta

günaydın kknın güzel anneleri güzel hamişleri ve hamiş adayları ramazanımız mübarek olsun allahım sofralarımızın bereketini versin ağzımızın tadını bozmasın cumalarımız mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ve evlatlarımıza uzun ömür versin

Günaydın kızlar bu sabah keşfettim bu topiği.Bende kaç gündür hamiş olmayı beklıyordum ama testlerde çıkmadı.Normalde temmuzun 3 nde hasta olmuştum.Halen hasta olmadım her türlü belirti var bu sabah işe geldikten sonra test yaptım ilk tek çizgi çıktı sinirlendim bekletmeden attım 2 yada 3 dakıka bekletmişimdir.Çok üzüldüm ama.. ve hala hasta olmadım acaba bende bir gün anne olucam mı

kızlar 2 gunluk dıet sonucu 2 kılo gıtmış buunmakta
benım bu gunku menu değişti
tarhana çorbası mercimek yemeği (çok yapılıp dağıtılıcak ) tavuk sote soya soslu kremalı patates pilav şeftali hoşafı salata ve tatlı olarak revani yaptım

hepinizin ramazanı hayırlı ve uğurlu olsun canlarım...iftardan önce edilen dualar çok makbul unutmayalım birbirimizi...

Günaydın kızlar hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar olsun inşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın göbişinizde bebişiniz olsun inşallah

canlarıııım hışgeldiniz, ben bugün ki iftarlıgımı akşamdan yaptım,
şehriyeli tavuk corba (buzlukta tavuk suyu vardı, ona tavuk dittim, şehriye de attım, azcık da terbiye çaldım, kremalı gibi)
karnı yarık
pirinç pilavı
cacık
tramisu da yaptım seherden feyz alıp
bi deeee emremler zıkkım diyo, biz ev çemeni diyoruz, bööle cevizli acılı baharatlı salça kavurdum, sahurda onu yedik
hani olur ya size de fikir olsun, daralmayalım akşama ne pişircez diye:)

kızlar valla ben hiçbişey yapmadım akşam 2 gündür başım ağrıyo evde pek iş yapmadan yattım hep ama Allah nasip ederse çorba+fasulye yemeği+pilav+salata düşünüyorum yanınada hafif olsun diye sütlaç yaparım sanırım

canım niye moralini bozuyosun, hoşgeldin aramıza, burda umut yitirmek yok, bak benim kırmızılar ha geldi gelecek ama menüden başka hiç bişey umrumda deil valla))
kızlar rahatsızlık verir mi ki bööle menülerimiz, yazmayalım isterseniz???

sen zaten hiç bişey yapmıycanklava: yormak yok kendini asişim lütfen, eşin senden istemez bile yazık sen ne diye kendini yorasın ki, lütfen bak, söz ver burda herkese, haftaya kendini yormadan dinleneceğine???hihoyyyt

bu arada beyza yok ortalıkta kızlar?

Ya ben ayın 3 nd eolmam gerkeıyordu olmadım tüm belirtiler va rgçeen hfta kahverengı tek damla akıntım oldu akıntım var hamılleık akıntısı gibi aynı.İdrar testi ettim bugun bi şey çıkmadı ıkı dakıka beklettım attım testi çok sınırlendım.Hamile olabılır mıyım acaba ya karın bölgem çok gıdıklanıyor kasılıyor.Yaptıgım testte 4 ılyonluk tstlerden.Yanılma payı olur mu

valla ben bugece misafiriiimm şekerler menü falan yokk :roflol:
yoo beni rahatsız etmez menü ama öle bulamayacağımız şeyler yazmayalım ne bilim canımız çeker falan sora yollamak zorunda kalırsınız:roflol:

hoşgeldinn psoriasis baya geçmiş gözüküyor kan verseydin keşkee hakkında hayırlısıı inşallahh

cidden bayadır yokk nerden bu kız acaba geçen gördüm okuyordu topiği yazmadan çıktı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…