İnatla bir gün ANNE olacağım !

cancer sağol canım evet çok gecikti randevu aldım yarın gidicem doktora.Ama umudum yok negatıf çıktı ıdrar testi

asiş kız yapma dinleen canım sen bu sene muafsın herşeyden bebedeb doayı canım uzme ve yorma kendini psiorasis hoş geldin canım adını söylermisin ben seher şimdiden memnun oldum

kızlar sadece yemek yaparım başka iş yapmam eşim aç mı kalsın kız sonuçta oruç tutuyo bütün gün yoruluyo dinlene dinlene yaparım merak etmeyin

canım gecikmişsin bayagı bi kan testi yaptırsana, inşallah hamişsindirhihoyyyt
yok yok ööle can çektircek şeyler yazmayız da zaten isterseniz de göndeririz canlarımız saolsun kaydirigubbakcemile5

ayşem dinlencem kız söz valla eşim zaten kızar bana yatarım bol bol merak etmeyin
opuyorumnanaktan
ben geldim mafoldumben
hoşgeldin de hayırdır esracım noldu

sedef olsun cnm hepimiz bu yollardan geçtikk inşallahh vardır bebiş..
balsuratt senide herzaman beklerizz yazılarını hep okuyorum opuyorumnanaktan

yaa benim bu aralar cnm taze fındık çekioo arkadaşa dedim getircekti getirmedi bidaha bişi demedim haftasonu bakıcam kuruyemişcilere kesin bulurum dimi

Son düzenleme:

hala adetim gelmedi ve test negatif

canıııım izmirde her yerde satıyolardı, orda yok mu ki, gülsüme diyelim göndersin sanasırnaşık şey
izmir dedim de mervecim 2 nerelerde, kuzey bey pek göndermiyo sanırım annesini, hımm?
hala adetim gelmedi ve test negatif

yaptın mı bu sabah da? ya hem de cıkar mı hiç 2 gün gecikmeyle idrarda kii:uhm:

aslında çokta bakmadım ayşe buralara bakıcam bakalım vardır büyük ihtimalle ben evden iş işten ev olduğu için gözüme çarpmadı evet olmadıı gülsümcük gelsin ondan isticemkaydirigubbakcemile3

valla esracım bence gitme daha cok erken sana, cünkü ben ne zaman gecikme yasayıp da doktora kan verdiysem daha sonucu almadan kırmızılar geldi, kehanetine inanıyorum... sen bilirsin sabret derim accık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…