Bende sedef.Bende memnun oldum.Kusura bakmayın moralim bozuk birgund esığındım size kafanızı utuledım
canım gecikmişsin bayagı bi kan testi yaptırsana, inşallah hamişsindirhihoyyytYa ben ayın 3 nd eolmam gerkeıyordu olmadım tüm belirtiler va rgçeen hfta kahverengı tek damla akıntım oldu akıntım var hamılleık akıntısı gibi aynı.İdrar testi ettim bugun bi şey çıkmadı ıkı dakıka beklettım attım testi çok sınırlendım.Hamile olabılır mıyım acaba ya karın bölgem çok gıdıklanıyor kasılıyor.Yaptıgım testte 4 ılyonluk tstlerden.Yanılma payı olur mu
yok yok ööle can çektircek şeyler yazmayız da zaten isterseniz de göndeririz canlarımız saolsun kaydirigubbakcemile5valla ben bugece misafiriiimm şekerler menü falan yokk :roflol:
yoo beni rahatsız etmez menü ama öle bulamayacağımız şeyler yazmayalım ne bilim canımız çeker falan sora yollamak zorunda kalırsınız:roflol:
hoşgeldinn psoriasis baya geçmiş gözüküyor kan verseydin keşkee hakkında hayırlısıı inşallahh
opuyorumnanaktanayşem dinlencem kız söz valla eşim zaten kızar bana yatarım bol bol merak etmeyin
hoşgeldin de hayırdır esracım nolduben geldim mafoldumben
canım gecikmişsin bayagı bi kan testi yaptırsana, inşallah hamişsindirhihoyyyt
yok yok ööle can çektircek şeyler yazmayız da zaten isterseniz de göndeririz canlarımız saolsun kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
hoşgeldin de hayırdır esracım noldu
canıııım izmirde her yerde satıyolardı, orda yok mu ki, gülsüme diyelim göndersin sanasırnaşık şeysedef olsun cnm hepimiz bu yollardan geçtikk inşallahh vardır bebiş..
balsuratt senide herzaman beklerizz yazılarını hep okuyorum opuyorumnanaktan
yaa benim bu aralar cnm taze fındık çekioo arkadaşa dedim getircekti getirmedi bidaha bişi demedim haftasonu bakıcam kuruyemişcilere kesin bulurum dimi
hala adetim gelmedi ve test negatif
yeni gecikti evet merve sabah yaptım yok dr a mı başvursam beklesemmi
yeni gecikti evet merve sabah yaptım yok dr a mı başvursam beklesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?