İnatla bir gün ANNE olacağım !

bekle cnm bence erkende olabilir dicem ama doktoruna sor istersen yaa kararsız kaldım CADIARZU hadi inşallahhhh sedefte sende ayşede hamişşş olsunn
eneeeeee agzından bal damlıyodelikafadulden inşallah yaa isteyen herkesin şu mübarek günde dualrımız kabul olur:Saruboceq:

eneeeeee agzından bal damlıyodelikafadulden inşallah yaa isteyen herkesin şu mübarek günde dualrımız kabul olur:Saruboceq:

isteyen herkese bu cümlemi ve yanında tercümesi ile cerceveletip göndermek istiyorum:roflol::roflol:türkçeme bak yerlerde sürünüyolaelaelaelaelae:roflol:

slm kızlarr
ben buralardayım fazla oturamıyorum bu kanamalar peşimi bırakmıyo
böyle idare edip gidiyorum artık
bana dua edin unutmayın beni :)

hoşgeldin canım dularımız senle dikkat et kendine. bitecek canım sabret her şey güzel olacak bol bol dinlen sen:))

geçmiş olsun beyzacım dinlen cnm benim dualarımız seninle
Esracım sıkma canını biraz bekle bakalım sonra test yapıp doktora gidersin mevsimsel de olabilir çünkü

kızlar benim geçen aylarda da böle gecikme oldu bekle bekle gelmedi bi gittim baktım prolaktin yükselmiş yine olabilir düşüncesi var kafamda

slm kızlar nasılsınız canlarım esra nasılsın
psoriasis hoşgeldin topiğimizee ben sinem
beyza geçmiş olsun canım bebişin annesini bırakmamicak sımsıkı tutunacak sana
seher merviş nereye kaçtınız esmada girmez oldu

Benim olmazdı böyle hep bilirdim tarihi bi yalnız 7-8 ay önce gecikmiştim oda 10 gun bu sefer çok oldu hamile değilim idrarda çıkmadı umudum yok ama gene bır yanım kendını kandırıyor hamılesın yanıllınıyor ıdrarda dıye.Umarım bır hastalık yoktur

eee şebo kesin tüp bebek topiklerinde geziyo, ben acayip terletecek bi yürüyüş yaptım, aclıktan da yavas yavas migrenler gelmeye basladı, bakalım akşama kötüleşirsem halim duman, iğne vurdurmadan kesilmiyo agrım, e bi de sincabı bulduysam..

ara bakalım esracım ne dicek bizede yaz hemen..ayşee kız ne o diyet falan ya boşverseneee..kız bayılıcan açlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…