İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok anacım zaten diyet ramazanda yapamam da spor namına en fazla yürüyebiliyorum onu da bırakmayım şimdi bu selülitler kalacak yoksa, bi de hamiş kalırsam allaaaah daha yokedemem, bu ilk günler kıvranıyorum da sonra alışıyorum...

esya yaaa ne kadar geç veriyolar sonucu, hadi bakalım inşallah hem ramazanın ilk günü hem de hayırlı cuma aşkına bugün güzel haberlerini alırız:)

esya yaaa ne kadar geç veriyolar sonucu, hadi bakalım inşallah hem ramazanın ilk günü hem de hayırlı cuma aşkına bugün güzel haberlerini alırız:)

2 de verdim fazla geç dil devlet hastanesi ertesi gün verio bakalım artık ya ben prolaktin diom dr bana ne bilion belki hamilesin dio sanmıom diom korundunmu die sordu bende yok dedim ee dio ozaman olmıcağı ne malum amiin canım ya bu ay olmazsa gelecek aya tedaviyle olcak oda tutarsa

selam hatunlar.... geçmişi fazla okuyamadım ama Esra cım kan vermişsin..hadi hayırlısı olsun canım..
ben bugün biraz daha iyiyim. artık mide bulantıları başladı.. sizlerde ne var ne yok ? Benden sonra hamiş haberi varmı ?

hayırlısı olsun canım sakın üzme kendini, sanırım sonuc almaya gittin inşallah güzel haberlerle gelirsinkaydirigubbakcemile5
oh ohhh bulansın miden işte ne güzelkaydirigubbakcemile2 daha hamiş haberi almadık, senin güzel haberlerini alalım da sonra vercez haberleri:roflol: iyi olduguna cok sevindim emelcim, dinlenmen iyi geldi sanırım, bi da ne zamandı kontrol?

emelcim iyi olmana sevındım canım valla bızım ramazan zor gececk seloşla onu anladım benmafoldumben

kızlar...hayırlı ramazanlar...epeydir gelemedim...mevütü oldu benim kuzunun...annemler ablamlar bisürü akraba...curcunaydı geçen hafta bizim ev..sonra da laptop bozuldu...şimdi getirdi kocişim yaptırmış sağolsun..sizlerde ne haberler var...esra kan vermiş galiba sadece son sayfaya baktım...oğlan izin verirse bi geçmişe bakayım ben...hepinizi çok özledim...

amanıınn..okuyamadım valla...zaten benim sarı böcek uyanmak üzere...yarın adaşımdan cinsyetini öğreniriz inşallah...yeğenimiz kız mı erkek mi bakalım...allah sağlk versin öncelikle...hepinizi öpüyorum..artık daha sık gelmeye çalışcam...nede olsa alıştık artık oğlumla birbirimize....

burdayımmm canım deminden beri yazamadım net gidip durduuuu...
kızlaaaaaaaaaaaaar çekilinnnnnn aranızaaaa bir kız daha geliyorrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

slm beyzacım nasılsın bebiş nasıl
mervem ben didim demi sana kızçe diye çok sevindim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

slm beyzacım nasılsın bebiş nasıl
mervem ben didim demi sana kızçe diye çok sevindim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

cnmmm evet yaaa şaşırdık kızım olcakmış rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede yaşatsınnnn :Saruboceq:aminnnnnnnn inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz..:lepi:

kızlar selamlar nasılsınız........ ramazan nasıl gidiyor tabiii ilgi alanına giren arkadaşlara soruyorum... yaaa ben hem oruç hem soğuk algınlığı hiç iyi değilim yaniii :bbo: :bbo:

tabi ben selamsız hemen daldım konuya öncelikle merabalar kızlar
beyzam razişim sanemim nasılsınız
mervecim hadi gözün aydın

aminnnn canım :Saruboceq:
kızlar selamlar nasılsınız........ ramazan nasıl gidiyor tabiii ilgi alanına giren arkadaşlara soruyorum... yaaa ben hem oruç hem soğuk algınlığı hiç iyi değilim yaniii :bbo: :bbo:
hoşgeldin sanemcim geçmiş olsun allaha şükür iyigidiyo şimdilik allah şifa versin canım dikkat et canım:teselli:
bende didim bende didim seloşa arkadaş geliyo diye
kaydirigubbakcemile3vereliniortak

ayyyyyyy canım maşallah ne tatlı hadi isim düşünelim minik kuşa.... birisi kız bebeğim olacak diyince ben ayrı bi heyecanlanıyorum alkisalkisalkis :içelim: :dance: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…