esya yaaa ne kadar geç veriyolar sonucu, hadi bakalım inşallah hem ramazanın ilk günü hem de hayırlı cuma aşkına bugün güzel haberlerini alırız:)
hayırlısı olsun canım sakın üzme kendini, sanırım sonuc almaya gittin inşallah güzel haberlerle gelirsinkaydirigubbakcemile52 de verdim fazla geç dil devlet hastanesi ertesi gün verio bakalım artık ya ben prolaktin diom dr bana ne bilion belki hamilesin dio sanmıom diom korundunmu die sordu bende yok dedim ee dio ozaman olmıcağı ne malum amiin canım ya bu ay olmazsa gelecek aya tedaviyle olcak oda tutarsa
oh ohhh bulansın miden işte ne güzelkaydirigubbakcemile2 daha hamiş haberi almadık, senin güzel haberlerini alalım da sonra vercez haberleri:roflol: iyi olduguna cok sevindim emelcim, dinlenmen iyi geldi sanırım, bi da ne zamandı kontrol?selam hatunlar.... geçmişi fazla okuyamadım ama Esra cım kan vermişsin..hadi hayırlısı olsun canım..
ben bugün biraz daha iyiyim. artık mide bulantıları başladı.. sizlerde ne var ne yok ? Benden sonra hamiş haberi varmı ?
emelcim iyi olmana sevındım canım valla bızım ramazan zor gececk seloşla onu anladım benmafoldumben
slm beyzacım nasılsın bebiş nasıl
mervem ben didim demi sana kızçe diye çok sevindim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
aminnnn canım :Saruboceq:cnmmm evet yaaa şaşırdık kızım olcakmış rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede yaşatsınnnn :Saruboceq:aminnnnnnnn inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz..:lepi:
hoşgeldin sanemcim geçmiş olsun allaha şükür iyigidiyo şimdilik allah şifa versin canım dikkat et canım:teselli:kızlar selamlar nasılsınız........ ramazan nasıl gidiyor tabiii ilgi alanına giren arkadaşlara soruyorum... yaaa ben hem oruç hem soğuk algınlığı hiç iyi değilim yaniii :bbo: :bbo:
kaydirigubbakcemile3vereliniortakbende didim bende didim seloşa arkadaş geliyo diye
cnmmm evet yaaa şaşırdık kızım olcakmış rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede yaşatsınnnn :Saruboceq:aminnnnnnnn inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?