gulsum tatilde sanemcim
pınarcım msn nın varsa özelden yollarmısın sana bişey sorucam
cnmmm evet yaaa şaşırdık kızım olcakmış rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede yaşatsınnnn :Saruboceq:aminnnnnnnn inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz..:lepi:
mervecim oğluna maşallah pek yakışıklı allah dualarınızı mevludunuzu kabul etsin darısı bizim başımıza inşallah bizlere de mevlut yapmamız için minik sebepler versinamanıınn..okuyamadım valla...zaten benim sarı böcek uyanmak üzere...yarın adaşımdan cinsyetini öğreniriz inşallah...yeğenimiz kız mı erkek mi bakalım...allah sağlk versin öncelikle...hepinizi öpüyorum..artık daha sık gelmeye çalışcam...nede olsa alıştık artık oğlumla birbirimize....
kız esra deli ne biçim konuşuyon sopalarım senı bak canım allahım sağlığından önemli bebe bu kadar olur canım ya acelenne bi baktır bakalım kendin ne alemdesin deli delide konuşma ramazan ramazan benı gunaha sokma tamammı allah allah
bencede esra noluyo sakın moralini bozma bize en çok zarar veren şey stres isyan. herşeyin bir zamanı var zamanı gelince bizde bebişlerimize kavuşacağız inşallah. aslında bizlerde zaman zaman moralimizi bozmuyor değiliz ama ne yapalım geç olsun temiz olsun hayırlısı olsun diyoruz. başka çaremiz yok dimi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?