İnatla bir gün ANNE olacağım !

merveciiiiim çoook sevindim, allah kucagına sağ salim almayı nasip etsin canım benim, topik erkek bebiş cogunlugunu dengeleyecek inşallah hadi bakalım diger hamişler sizden ne haberler gelecek bakalım:)
ben öğleye kadar yattım, yavaştan yemege girişicem bir selam vereyim dedim, herkese iyi hafta sonları öptüm
esra da kan vermişti sonucu yazmamıs, hamiş olsaydı gelir müjdelerdi sanırım, canı saolsun...

adaşım canım çok sevindim...allah kucağında göstersin inşllah...nisa geliyor kızlar....kızçelerimiz çoğalıyor...

çıtırım canım esma diyediye dünür olcek galiba hayırlısı olsun prensesimiz geliyomuş çok sevindim salıcakla inşallah ama biliyosun idilimiz de önce erkekti sonra prenses oldu cinsiyet önemli diil aramıza yeğen katılsın bize yeter maşallah sana da bebişine de a.s.
mervecim oğluna maşallah pek yakışıklı allah dualarınızı mevludunuzu kabul etsin darısı bizim başımıza inşallah bizlere de mevlut yapmamız için minik sebepler versin

Rahelim Emelim senin fındık kurtlarında sinyal vermeye başlamış. :dance: amanda aman senin karnında bebeklerin mi var anne mi olcan yerim seni. nolcak şimdi sen benden önce hamile kaldın benim oğlan senin kızdan küçük olcak kafamçokkarıştı olsun napalım evlenir zengin olurlar garanti oldu dimi kız. inşallah fazla arayı açmamda aradaki yaş farkı büyümez hehheh.

kızlar dün 4:30 da sonuç aldım 5 te dr a gösterdim ve hemen eve gidip yemek yaptım haber veremedim size tam tahmin ettiğim gibi prolaktin 29,3 olmuş dr nerden anladın dedi bende dr bey hamilelik belirtim yoktu ordan anladım dedim 10-15 gün sonra emar çektirecez belki beyinden kaynaklı bir durumdur dedi bi bu eksikti inş bişi çıkmaz kızlar

kız esra deli ne biçim konuşuyon sopalarım senı bak canım allahım sağlığından önemli bebe bu kadar olur canım ya acelenne bi baktır bakalım kendin ne alemdesin deli delide konuşma ramazan ramazan benı gunaha sokma tamammı allah allah

bencede esra noluyo sakın moralini bozma bize en çok zarar veren şey stres isyan. herşeyin bir zamanı var zamanı gelince bizde bebişlerimize kavuşacağız inşallah. aslında bizlerde zaman zaman moralimizi bozmuyor değiliz ama ne yapalım geç olsun temiz olsun hayırlısı olsun diyoruz. başka çaremiz yok dimi canım.

yok valla bebekle alakalı değil bekarken bile adet düzensizliği yaşadım sürekli bu problem vardı hep hayatımda hep sorunla karşılaşıom ondan bu moral bozukluğuım bebekle alakalı değil

derdim bebek değil hep sorun hep sorun bıktım

ya gülüm benim ömrüm boyunca adetim düzgün oldu da noldu hamile mi kaldım siftahım bile yok. tüm bunlar hikaye olcak olduktan sonra allah versin yeter. sen moralini bozmaya karar verdikten sonra hersey sebep oluyor. insan kendini üzgün moralsiz stresli hissettiğinde her laf boş sadece zaman bizi kendimize getiriyor ve tekrar umutlanıyoruz. ama ne olursa olsun şükretmeliyiz başka çaremiz yok ki

benim ve eşimin bir problemi olmadığı halde olmuyor kuzenimin de hormonal bozukluğu olmasına rağmen mucize bir şekilde normal yolla hamile kaldığını görünce artık ben bu işin beyinde bittiğine karar verdim. tabiiki tıbbı kullanacağız ama tıbbın daa yetmediği yetemediği durumlar var. tıb da kendi başına işe yaramıyor inanmak istemek olacağını düşünüp moral bozmamak lazım bunlarla birlikte tıbtan yardım almamız lazım. biri eksik olmayacak. moral mutluluk şükür inanç istemek biraz geniş olmak ve bolca çalışmak çalışmak çalışmak. tabii kelin ilacı olsa kendi keline sürermiş konuşmak kolay kendimize gelince tüm bunları uygulayamıyoruz

Son düzenleme:
esracım yapma ama böyle...kendine ediyosun..rabbim verecek birgün...ramazan günü dualarım sizlerle...allahım size de yaşatsın bu güzel duyguyu...
şebnemcim inşallah mevlütünü de görürsün gül yüzlünün...rabbim hayırlı bi evlat versin sana da ve her isteyene inşallah...
benim tokmak kafa uyuyo...ama akşam mahvetti babasıyla beni...sesi kısılacak sandım ağlamaktan...gece oldumu bizde terane başlıyo...saat 12 ye 1 e kadar mız mızız sürekli..alıştık artık...o iyi olsun da...size de versn inşallah sabahlara kadar uyumayın emi...inşaaaaallahh.......

gece gece manyakmısın burda ne işin var demeyin sahura kalktım napayım

şebom gelmiş gitmiş ne kadar guzel demiş helal sana be şebocumallahım senınde kucanı doldusun en kısa zamanda inşallah

esracım malesef bu dunyanın derdi bitmiyo inn bana sadece senın sorunun yok canım herkesin mutlaka sorunları vardır içinde gizlediği ve yaşadağı sadece sen su an patlama noktasına gelmişsin ve ptladın ama bu konuda tek değilsindir canım emin ol o yuzden allaha duat ona sığın ddayanma sabrı versin ve en kısa zamanda sorunların çözülsün inşallah:Saruboceq:

benım dunurum gelmiş amanında amanın nasılsın canım opuyorumnanaktan kız damadım üzüyo senı dimi ama olsun annesi gecicek bak alışmısıın sende zırlamasına benım gıbı sonunda bunlar ikimizide delirtcek gaz yuzunden kesin bu arada kafamçokkarıştı damadımın gaz dışında bı sıkıntısı olmuyo dimi canım oda geciyo inan baa şubu şurasında 2 ay daha var önunde ne ki canım

günaydın canlarım nasılsınız mervişim kızımız geliyomuş gözün aydın canım benim hepinizi çok özledim öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…