biliyo musunuz eskiler o göbişteki çizginin uzunluğuna bakarak doğumun ne kadar yaklaştığını hesaplarlarmış
kızlar araştırdım hemen "linea nigra" deniyomuş ve herkeste olmayabiliyomuş, ama hamilelerin çoğunda olurmuş
bir santim bir hafta mı?canım bende denedik alıyosun mezroyu göbişin üstünden altına kadar ölçüyosun kaçıncı haftada olduğun meydana çıkıyo
evet ben de öyle okudum:uhm: ama seherin adetine 10 gün kala olmuş, belki kişiye göredirevet üçüncü aydan başlıyomuş ama.
valla gülsüm yap bi çorba yanına makarna tamam kız sen hem kayınvaldenle oturmuyonmu o yamıyomu yemek
evet canım 1 santim bi hafta gögüsün hemen altından karnın ordan koyuyosun aşağı kadar çıkıyo
evet canım 1 santim bi hafta gögüsün hemen altından karnın ordan koyuyosun aşağı kadar çıkıyo
hımmm nese geçmiş olsun canım zor olur eve git yemek yap sanada canım
oy yerimm yaa:ecrin_bebek:az önce sizle konuşurken kardeşim geldi yanıma karnıma doğru dayandı sıpa yavaş yavaş ittirdi baktı gitmiyo vurdu tekmeyi öldük gülerken
hoşgeldin, senin kuzuyu da yerimkız sen daha doğurmadınmı
nasılsınız kızlar
keyifler nasıl
benim kız sabaha kadar uyumadı şimdi uyuyor ama heran uyanabilir
uykuya nasıl hasret oluyorsunuz varya bi gün sizde yasayacaksınız inşallah o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?