İnatla bir gün ANNE olacağım !

biliyo musunuz eskiler o göbişteki çizginin uzunluğuna bakarak doğumun ne kadar yaklaştığını hesaplarlarmış

canım bende denedik alıyosun mezroyu göbişin üstünden altına kadar ölçüyosun kaçıncı haftada olduğun meydana çıkıyo

kızlar araştırdım hemen "linea nigra" deniyomuş ve herkeste olmayabiliyomuş, ama hamilelerin çoğunda olurmuş

valla gülsüm yap bi çorba yanına makarna tamam kız sen hem kayınvaldenle oturmuyonmu o yamıyomu yemek

valla biz 3 aya bekliyemedik 10 gün önceden başladıkaydirigubbakcemile3 kızın gelme acelesi varmış ama çıkmaya yok

evet canım 1 santim bi hafta gögüsün hemen altından karnın ordan koyuyosun aşağı kadar çıkıyo

az önce sizle konuşurken kardeşim geldi yanıma karnıma doğru dayandı sıpa yavaş yavaş ittirdi baktı gitmiyo vurdu tekmeyi öldük gülerken

evet canım 1 santim bi hafta gögüsün hemen altından karnın ordan koyuyosun aşağı kadar çıkıyo

kız sen daha doğurmadınmı
nasılsınız kızlar
keyifler nasıl
benim kız sabaha kadar uyumadı şimdi uyuyor ama heran uyanabilir
uykuya nasıl hasret oluyorsunuz varya bi gün sizde yasayacaksınız inşallah o günleri

yok deryacım doğuramadım daha benim sıpa içerden memnun herhalde çıkmaya niyeti yok

hımmm nese geçmiş olsun canım zor olur eve git yemek yap sanada canım

eşim bana o eksikliği göstermiyo sağolsun.hiç yalnız bırakmaz beni.o yüzden yapmamsı daha iyi koçişimle giriyoz mutfağa:1hug::1hug:

ben kaçtım canlarım inş yarın güzel haberler alırız.kalbinizin sahibine emanet olun.

az önce sizle konuşurken kardeşim geldi yanıma karnıma doğru dayandı sıpa yavaş yavaş ittirdi baktı gitmiyo vurdu tekmeyi öldük gülerken
oy yerimm yaa:ecrin_bebek:

hoşgeldin, senin kuzuyu da yerim
derya biz seninle tanıştık mı eskilerden?

o çizgi damar gibi kahverengi bende 3. aydan sonra çıktı şuan duruyoo zamanla geçer diyorlar
göğsün 5 parmak altında baslıyor teeeeeeeee aşşağılara kadar çok aşşağılara anlarsınız işte
benim en büyüyk hamilelik belirtim göğüslerimdi taşgibi olmuştu
ama kişiden kjişiye değişiyor tabi bazılarında hiç belirtide olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…