slm beyzacım nasılsın bebiş nasıl
mervem ben didim demi sana kızçe diye çok sevindim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bende didim bende didim seloşa arkadaş geliyo diye
ayyyyyyy canım maşallah ne tatlı hadi isim düşünelim minik kuşa.... birisi kız bebeğim olacak diyince ben ayrı bi heyecanlanıyorum alkisalkisalkis :içelim: :dance: :teytey:
merveciiiiim çoook sevindim, allah kucagına sağ salim almayı nasip etsin canım benim, topik erkek bebiş cogunlugunu dengeleyecek inşallah;
adaşım canım çok sevindim...allah kucağında göstersin inşllah...nisa geliyor kızlar....kızçelerimiz çoğalıyor...
mervecim çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insallaaah :)
çıtırım canım esma diyediye dünür olcek galiba hayırlısı olsun prensesimiz geliyomuş çok sevindim salıcakla inşallah ama biliyosun idilimiz de önce erkekti sonra prenses oldu cinsiyet önemli diil aramıza yeğen katılsın bize yeter maşallah sana da bebişine dea.s..
günaydın kızlaaar,güzel haftalar
ben hala kırmızıları görmedim, inşallah da görmem, zaman zaman olacak gibi hafif hafifi agrılar hissediyorum ama hayırlısı olsun, gögüslerim hiç agrımadıgı kadar cok agrıyor bu arada, bu güzel bişeye delalet mi ediyor hamişler bir uyanın da cevaplayın bakalım benim sorularımı
günaydın kızlar......
Gğnaydın kızlar bende hala hasta olmadım yırmı gun oldu bugun randevum va rbugun doktorda umarım kan testı çıkar:)Dua edin lütfen
Gğnaydın kızlar bende hala hasta olmadım yırmı gun oldu bugun randevum va rbugun doktorda umarım kan testı çıkar:)Dua edin lütfen
ayh yaa inşallah bebiştir yaa inşallah, canımcım senin adın ne, ben ayşeAdetlerim hep düzenlidir en son 6 ay öncekı adetımde 10 gün gecikmiştim doktora gittim stres dedi ama yumurtalıklarımd ahiç bir proplem yokmuş.Şu an mide bulantım bel agrım ve akıntım var ılk kahverengı bır akıntım oldu ardından renksız akıntılarım devam edıyor ara ara
maşallah selene 41 kere
merviş ben hayırlı olsun dedim ama sen benim msj görmemişsin mafoldumben
ayşem kız bebiş mi var göbüşünde senin
sinemcim umarım bebiştir artık karnımdaki, kırmızılardan gınaa geldi çünkükafamçokkarıştıiyiyim ayşem koçişim belki 1 haftaya kadar gelebilirmiş ama belli değil yinede hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?