maşallah selene 41 kere
merviş ben hayırlı olsun dedim ama sen benim msj görmemişsin mafoldumben
ayşem kız bebiş mi var göbüşünde senin
gece gece manyakmısın burda ne işin var demeyin sahura kalktım napayım
şebom gelmiş gitmiş ne kadar guzel demiş helal sana be şebocumallahım senınde kucanı doldusun en kısa zamanda inşallah
esracım malesef bu dunyanın derdi bitmiyo inn bana sadece senın sorunun yok canım herkesin mutlaka sorunları vardır içinde gizlediği ve yaşadağı sadece sen su an patlama noktasına gelmişsin ve ptladın ama bu konuda tek değilsindir canım emin ol o yuzden allaha duat ona sığın ddayanma sabrı versin ve en kısa zamanda sorunların çözülsün inşallah:Saruboceq:
benım dunurum gelmiş amanında amanın nasılsın canım opuyorumnanaktan kız damadım üzüyo senı dimi ama olsun annesi gecicek bak alışmısıın sende zırlamasına benım gıbı sonunda bunlar ikimizide delirtcek gaz yuzunden kesin bu arada kafamçokkarıştı damadımın gaz dışında bı sıkıntısı olmuyo dimi canım oda geciyo inan baa şubu şurasında 2 ay daha var önunde ne ki canım
günaydın kızlaaar,güzel haftalar
ben hala kırmızıları görmedim, inşallah da görmem, zaman zaman olacak gibi hafif hafifi agrılar hissediyorum ama hayırlısı olsun, gögüslerim hiç agrımadıgı kadar cok agrıyor bu arada, bu güzel bişeye delalet mi ediyor hamişler bir uyanın da cevaplayın bakalım benim sorularımı
hoşbulduk güzelim inşallah anacığını güzel yüreğine doğan gerçek olur bitanem:Saruboceq:hoşgeldin razişim, canımcım inşallah ramazan ugurlu gelecek bize güzel haberlerimizi vericez hep burdan, hayırlısı olsun, ama annem izmirde ya, hep ablama demiş ki o bu ay hamile, bak göreceksiniz diyip durmus, inşallah güzel kalbi dogru ummuştur anacıgımın ne diyim...
günaydın kızlaaar,güzel haftalar
ben hala kırmızıları görmedim, inşallah da görmem, zaman zaman olacak gibi hafif hafifi agrılar hissediyorum ama hayırlısı olsun, gögüslerim hiç agrımadıgı kadar cok agrıyor bu arada, bu güzel bişeye delalet mi ediyor hamişler bir uyanın da cevaplayın bakalım benim sorularımı
artık öyle bir hale geldim ki allahım canımı al diyesim geldi canımdan bezmiş bi durumdayım
günaydın hoşgeldin esracım daha iyisin dimi bugün
yasemincim sen nasılsıın
günaydın ben geldim
iyiyim güzelim bugün topik pek bi sessiziyiyim çok şükür razişim...sen nasılsın canım....
çok şükür kızlar cuma 8 gibi ilacımı aldım c tesi 8 gibi kırmızılar geldi evet yazdığımda çok kötüydüm ama gerçekten derdim bebek değil sağlığım la ilgili hiç bişi yolunda gitmio bu prolaktin belası ben bekarken yüksekti dr önemsememişti ve başıma bunlar geldi isyanım bunun içindi hepinize desteğinizden ötürü teşekkür ediyorum çok şükür çok daha iyiyim
iyiyim güzelim bugün topik pek bi sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?