İnatla bir gün ANNE olacağım !

amin canım saolasın pozitif olmaya çalışıyoz hehheh

kız ayşem hamişsindir inşallah günün ne zamandı senin hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile2

Imageshack - dscn0256e
Imageshack - dscn0260s
sabah sabah gözünüz pasaklı bı kız görsun

maşallah selenime maşallah

günaydın şekerler nasılsınız herkese hayırlı haftalar diliyorum
esracım bitanem ümitsizlik yok isyan yok rabbim ne eylerse hayırlısını eyler hiç regl olamayn insanlar var ve en daha sonra tedaviyle regl olup bebek sahibi olduğunu ile duydum rabbim isterse olmayacak şey yoktur üzme kendini
şebbom çıtırım gelmiş nasılsın bitanem
sinemim sen nasılsın
ayşem hadi hayırlısı olsun inşallah gelsin bebişimiz
seherim cadı kızın büyüyor maşallah allah nazarlardan saklasın yirim ben onu

hoşgeldin razişim, canımcım inşallah ramazan ugurlu gelecek bize güzel haberlerimizi vericez hep burdan, hayırlısı olsun, ama annem izmirde ya, hep ablama demiş ki o bu ay hamile, bak göreceksiniz diyip durmus, inşallah güzel kalbi dogru ummuştur anacıgımın ne diyim...

hoşbulduk güzelim inşallah anacığını güzel yüreğine doğan gerçek olur bitanem:Saruboceq:

merveciğim gözün aydın canım....çok sevindim kızın olacağına...sağsağlim kucağına alırsın inşallah....

inşallah gelmez kırmızılarında hayırlısıyla hamiş olduğunu duyarız canım....

artık öyle bir hale geldim ki allahım canımı al diyesim geldi canımdan bezmiş bi durumdayım

esracığım ne olur isyan etme canım benim...bu dünyadaki yaşadığımız sıkıntılar öbür dünyada günahlarımıza kefaret olur inşallah...allah yar ve yardımcın olsun sıkıntılarında...

çok şükür kızlar cuma 8 gibi ilacımı aldım c tesi 8 gibi kırmızılar geldi evet yazdığımda çok kötüydüm ama gerçekten derdim bebek değil sağlığım la ilgili hiç bişi yolunda gitmio bu prolaktin belası ben bekarken yüksekti dr önemsememişti ve başıma bunlar geldi isyanım bunun içindi hepinize desteğinizden ötürü teşekkür ediyorum çok şükür çok daha iyiyim

sevindim canım iyi olmana ...prolaktin malesef öyle canım benim arkadaşımında başında oo sıkıntı...

çok sevindim canım moralinin düzelmesine sanırım stresten dolayı gerildin üzülme canım tedaviyle düzelecek inşallah sende beklemediğin an hamiş olacaksın belki inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…