İnatla bir gün ANNE olacağım !

günüm dündü şebocum yaa hayırlısı olsun, sende ne var ne yok? tatil nasıldı?

bendede bi numara yok canım bugün yarın bekliyorum regl olmayı tabi bi tarafımda umut da var ama erken erken umutlanmamaya çalışıyorum. tatil süper geçti tam bir dinlenme tatili oldu.bol bol deniz yemek kitap uyku :)

iyi bitanem uğraşmaca çok şükür diyelim. sen nasılsın son durumlar nedir naptınız hastane işlerini

esracım iyi olmana sevındım canım
razişim sen nasılsın canımcım
şebocum tatil sana yaramış maşallah diyelim o zaman
yasemıncım sen nasılsın ccanım

şebbom dr bugün başlayacaktı ama benim kocişten ses soluk yok zaten konuşmuyorum onunla iki gündür beni kızdırdı gene ayrıcana evi taşıdım ben ev curcuna oruçta da yapılmıyor bişi akşamları yapıyorum bugün işi bırakıyom artık evimi toplucam çalışmada olmuyor bu ay olmayacak gibi bu defa beni çok kızdırdı kociş

iyiyim sehercim artık evle uğraşcam interneti daha yaptıramadım vaktim olmadı bir süre ayrı kalıcam sizlerdenmafoldumben ama internet cafeye gider arada cee derim
şebbocum sen aşılamayı nerde yaptırmıştın

ben geçen ay yaptırdım aşılamayı biliyosun tutmadı bu ay regl olunca doktora gitmeyi planlıyorum. maslak acıbadem açıldı yeni bana çok yakın orda yaptırdık aşılamayı. ama tekrar aşılama düşünmüyorum. bu ay yada önümüzdeki ay tüp denemeyi planlıyorum. kocişe bağlı. ama eskisi gibi değil artık tüp denemeye itiraz etmiyo sadece kasımda dedi ama ben öne almaya çalışıyorum. bakalım kısmet. sen niye kızdın kocişe niye böyle yapıyo yan mı çiziyo

razişim nasıl bırakıyosun işi? izne mi ayrılıyosun? kocişe de kızma bu aralar canım yaa başlayın şu hastane işlerine

şebocum tatilde zaten bebişmiş sincapmış hiç akla gelmiyo da işte kırmızılar kendini gösterince sağdan sağdan afakanlar basmaya başlıyo, hayırlısı olsun bakalım. artık çok ayrı kalma özletme kendini...

zuzucum hoşgeldin naber nasılsın ikizler nasıl ikizdi dimi şeker.
evet ayşem aynen öyle benim allahtan tatil haftam regl haftam diildi
gelmeye çalışıyorum bundan sonra daha sık inşallah

raziye bence sen kocanla küs olma al karşına konuş restini çek gerekirse ağır konuş ne bu ya senin derdin ne savaşmadan yenilgiyi niye kabul ediyosun de. kimsenin bilmesine gerek yok ki. ameliyatsa ameliyat insanlar bebek sahibi olmak için neler yapıyorlar.

zuzucum hoşgeldin naber nasılsın ikizler nasıl ikizdi dimi şeker.
evet ayşem aynen öyle benim allahtan tatil haftam regl haftam diildi
gelmeye çalışıyorum bundan sonra daha sık inşallah

hoşbulduk canım evet ikizler
iyiler maşallah çok şükür
tabi hala lekelenmeler görüyorum ama alıştım artık
sen nasılsın canım

iyiyim kızlar sizler nasılsınız şebooo nasılsın canım
koçişim gelecekmiş galiba kesin değil salı günü belli olacak gelip gelemiyeceği 1 haftalık işleri kalmış orda hayırlısı artık adaşım bebişler nasıl
emelin ikiz mi tek mi belli oldumu kızlar
esram buay hamiş kalacaksın haplarını düzenli kullan içime doğduuuu
razişim biz kocalara kızıyoz o yüzden olmuyo bizim bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…