bende aynen bıraktığıın gibiyim sinemcim kovalamaya devam :))
sinemcim hoş geldin canım
iyiyim kızlar sizler nasılsınız şebooo nasılsın canım
koçişim gelecekmiş galiba kesin değil salı günü belli olacak gelip gelemiyeceği 1 haftalık işleri kalmış orda hayırlısı artık adaşım bebişler nasıl
emelin ikiz mi tek mi belli oldumu kızlar
esram buay hamiş kalacaksın haplarını düzenli kullan içime doğduuuu
razişim biz kocalara kızıyoz o yüzden olmuyo bizim bebeler
canım ben izmirde ege tüp merkezinde yaptırmak istiyom allah nasip ederse biraz pahalıymış ama olsun tüp için bir yıl daha beklememiz lazımben geçen ay yaptırdım aşılamayı biliyosun tutmadı bu ay regl olunca doktora gitmeyi planlıyorum. maslak acıbadem açıldı yeni bana çok yakın orda yaptırdık aşılamayı. ama tekrar aşılama düşünmüyorum. bu ay yada önümüzdeki ay tüp denemeyi planlıyorum. kocişe bağlı. ama eskisi gibi değil artık tüp denemeye itiraz etmiyo sadece kasımda dedi ama ben öne almaya çalışıyorum. bakalım kısmet. sen niye kızdın kocişe niye böyle yapıyo yan mı çiziyo
slm zuzuların annesi hoşgeldin nasılsınız bakalımkızlar merhaba nasılsınız
işi bırakıyom güzelim bakalım ne zaman başlarızrazişim nasıl bırakıyosun işi? izne mi ayrılıyosun? kocişe de kızma bu aralar canım yaa başlayın şu hastane işlerine
şebocum tatilde zaten bebişmiş sincapmış hiç akla gelmiyo da işte kırmızılar kendini gösterince sağdan sağdan afakanlar basmaya başlıyo, hayırlısı olsun bakalım. artık çok ayrı kalma özletme kendini...
inşallah seherim ama epey bi fırçalıcam :mymeka:razişim üzülme canımh ya düzelir aranız inşallah en kısa zamanda
canım küs olmamın sebebi bebek yada dr değil başka bir meseleden dolayıraziye bence sen kocanla küs olma al karşına konuş restini çek gerekirse ağır konuş ne bu ya senin derdin ne savaşmadan yenilgiyi niye kabul ediyosun de. kimsenin bilmesine gerek yok ki. ameliyatsa ameliyat insanlar bebek sahibi olmak için neler yapıyorlar.
bencede bu adamları ne yapsak acabaÇok üzgünüm çoookiyiyim kızlar sizler nasılsınız şebooo nasılsın canım
koçişim gelecekmiş galiba kesin değil salı günü belli olacak gelip gelemiyeceği 1 haftalık işleri kalmış orda hayırlısı artık adaşım bebişler nasıl
yok yok kırmızıdan eser yok da gecen ay da 3 gün gecikmeli oldu ya o yüzden heveslenmiycem, yahu kisti aldırmadan önce düzenliydi adetlerim, ameliyat oldum adetlerim düzensizleşti((
hayırlısı olsun canım bak sen şimdi kovalıyosun gelince nasıl sıkı sıkı tutuncak sana bebişin
yok yok kırmızıdan eser yok da gecen ay da 3 gün gecikmeli oldu ya o yüzden heveslenmiycem, yahu kisti aldırmadan önce düzenliydi adetlerim, ameliyat oldum adetlerim düzensizleşti((
canııım en son sıra benim olsun yeter ki hepimiz hamiş kalalım ve şebomun dediği gibi allah 9 ay tasıyıp saglıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallah, mübarek gün eksik dilek dilemeyelim:Saruboceq:ayy canım kızlar yarın dr a gitsemmi klomene başlamak için ayşşee belkim sıra senin
hoşgeldin kuzeyin annesi, marifetli gelini buldun nasıl mutlusun de miiiikaydirigubbakcemile5 benim dünürüm kim yahuCADIARZUkızlar selam...ay sehercim dünürüm sana hayranım anacım..kızım sen hiç uyumuyomusun? kızın da sana benzerse benim oğlan yaşadı desene..hamarat bi gelinim olacak...ben hiç değilimdir valla...bi boşluk buldumu uyumak istiyom...kuzey şu anda mızıldıyo...kucak istiyo..uykusu var aslında uyuyamıyo..durun oğluşumu bi uyutayım geleyim...
hoşgeldin emelim, güzel haberlerini alıp daha iyi oluyoruz canım benimopuyorumnanaktanselam kızlar.. Ben (belkide biz ) geldim..... Umarım reglisi gelmeyen herkes bu ay hamiştir.. Esracım geçmiş olsun... İkizlerin anası sinem gelmiş hoş gelmiş.. Zeytin sinem cim benım bebeler henüz belli değil haftaya kontrolümüz var bakalım...o zaman netlik kazanacak...bir tanesi cepte :))) Raziye Seher Merveler Ayşeler Yasemin Şebo unuttuğum kim varsa umarım herkes iyidir..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?