İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok yok kırmızıdan eser yok da gecen ay da 3 gün gecikmeli oldu ya o yüzden heveslenmiycem, yahu kisti aldırmadan önce düzenliydi adetlerim, ameliyat oldum adetlerim düzensizleşti((

sinemcim hoş geldin canım

hoşbuldul canım

hoşgeldin zeytincim

canım ben izmirde ege tüp merkezinde yaptırmak istiyom allah nasip ederse biraz pahalıymış ama olsun tüp için bir yıl daha beklememiz lazım
kızlar merhaba nasılsınız
slm zuzuların annesi hoşgeldin nasılsınız bakalım
işi bırakıyom güzelim bakalım ne zaman başlarız
razişim üzülme canımh ya düzelir aranız inşallah en kısa zamanda
inşallah seherim ama epey bi fırçalıcam :mymeka:
canım küs olmamın sebebi bebek yada dr değil başka bir meseleden dolayı
bencede bu adamları ne yapsak acabaÇok üzgünüm çoook

yok yok kırmızıdan eser yok da gecen ay da 3 gün gecikmeli oldu ya o yüzden heveslenmiycem, yahu kisti aldırmadan önce düzenliydi adetlerim, ameliyat oldum adetlerim düzensizleşti((

ayy canım kızlar yarın dr a gitsemmi klomene başlamak için ayşşee belkim sıra senin

hayırlısı olsun canım bak sen şimdi kovalıyosun gelince nasıl sıkı sıkı tutuncak sana bebişin

inşallah canım inşallah hamile kalmakta yetmiyo dimi allah hem kalmayı hem 9 ay taşımayı hem de hayırlısıyla kavuşmayı kısmet etsin

ameliyattandır tabiiki sonuçta operasyon geçiriyo vucut tabiiki tepkileri olacaktır normaldir bence

iyi sinemcim allah kavuştursun kocişine kavuşur kavuşmazda bebişinize :))

kızlar selam...ay sehercim dünürüm sana hayranım anacım..kızım sen hiç uyumuyomusun? kızın da sana benzerse benim oğlan yaşadı desene..hamarat bi gelinim olacak...ben hiç değilimdir valla...bi boşluk buldumu uyumak istiyom...kuzey şu anda mızıldıyo...kucak istiyo..uykusu var aslında uyuyamıyo..durun oğluşumu bi uyutayım geleyim...

Kuzeyin annesi gelmiş hoşgelmiş hadi uyut gel bakalım prensi senin oğluş şanslı bak hamarat kadının kızını alacak selen kızçe anneye çeker bence

selam kızlar.. Ben (belkide biz ) geldim..... Umarım reglisi gelmeyen herkes bu ay hamiştir.. Esracım geçmiş olsun... İkizlerin anası sinem gelmiş hoş gelmiş.. Zeytin sinem cim benım bebeler henüz belli değil haftaya kontrolümüz var bakalım...o zaman netlik kazanacak...bir tanesi cepte :))) Raziye Seher Merveler Ayşeler Yasemin Şebo unuttuğum kim varsa umarım herkes iyidir..........

ayy canım kızlar yarın dr a gitsemmi klomene başlamak için ayşşee belkim sıra senin
canııım en son sıra benim olsun yeter ki hepimiz hamiş kalalım ve şebomun dediği gibi allah 9 ay tasıyıp saglıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallah, mübarek gün eksik dilek dilemeyelim:Saruboceq:

hoşgeldin kuzeyin annesi, marifetli gelini buldun nasıl mutlusun de miiiikaydirigubbakcemile5 benim dünürüm kim yahuCADIARZU

hoşgeldin emelim, güzel haberlerini alıp daha iyi oluyoruz canım benimopuyorumnanaktan

valla ne hamaratlık yaaaaaaaaaaaaaa benımkı tamamen hastalık herhalde haftalık temizliğimi yapmış bulunmaktayım şu saat itibariyle akşam yemekleride okeydir
tel şehriye çorba. silor tavuklu , salata , yoğurt ve dilber dudağı tatlı
bırazdan seloş uynasın onu gezmeye götürcem cadı alıştı gezmeye 1 saat gezip gelicez ve seloş uyutmaya çalışıp kurandan 1 cuzumu okumam lazım

silor tavuklu ne yaaa :)))))))))
bu arada hoş bulduk kızlar... Mide bulantılarım iyice başladı birşey yiyemiyorum doğru düzgün.. inşallahh sizde benım gibi olursunuz :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…